Akikre büszkék lehetünk

2011. szeptember 6. - Az Aramis évek óta foglalkozik UP csapatokkal is az NB I-es csapata mellett. Mostanra 3 olyan játékosunk is van, akik az Aramisban kezdték pályafutásukat és mostanra külföldön folytatták futsalban ill. nagypályán a labdarúgást.

Gremsperger Gábor immáron egy éve erősíti az FCK de Hommel Holland futsal csapatot. Goba 21évesen, kapusként igazolt ki csapatunktól  –az Aramisban U21-ben és a felnőtt csapatban is jó teljesítményt nyújtott-   és külföldön való jó szereplésének köszönhetően meghosszabbították a szerződését.

Nagy Ádámot idén érte a megtiszteltetés, hogy az angol akadémia spanyolországi VSI-Visionpro Sports Institute La Manga Club csapatába mehetett próbajátékra a Szt. István SC nagypályás csapatából és a tőle jó megszokott teljesítményt nyújtva 2 éves szerződést kapott. „Csacskaláb Ádi” 16 éves és 7 éves kora óta erősítette az Aramis csapatát. Mondhatjuk, hogy egyik szemünk kicsit sír, a másik viszont nagyon nevet, hiszen Ádi nem csak itt kezdte az Aramisban, hanem egészen most nyárig folyamatosan játszott az UP csapatainkban U17 és U19-ben is a 2010/11-es szezonban, ahol szintén kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Úgy érzem nem hagyhatom ki, hogy Ádi így búcsúzott tőlünk:
„Tényleg köszönök mindent, amit értem tettetek, hogy támogattatok, hogy lehetőségem volt nálatok focizni. Egyszóval mindent. Aztán majd decemberben, azért látjuk egymást. Addig pedig igyekszem nem szégyent hozni rátok. :) „

Vida Kristopher szintén idén kapott lehetőséget, hogy a Fc Twente Holland gárdáját erősítheti 3évig, őt a Budapesti Honvéd Akadémiából igazolták. Reméljük a tőle megszokott módon, már sok rúgott góllal a háta mögött hasonlóan jól fog teljesíteni itt a Holland 2010-es bajnok csapat, B1-es együttesében. Krisztó szintén 16 éves és többek között Ádival együtt, 9 évvel ezelőtt az Aramisban kezdte a labdát rúgni kispályán. Krisz is sok tornán vehetett részt az Aramissal nagypályás elfoglaltsága mellett.

Kristopher és családja pedig így búcsúzott tőlünk:
„Köszönettel tartozunk az Aramisnak, de főleg Ragadics Ferencnek, Soós Ferencnek és családjának, akik nagyban hozzájárultak Krisztó fejlődéséhez és álma valóra váltásához!”

Ezúton is gratulálunk és sok sikert kívánunk nekik.
Büszkék vagyunk rátok!