Évzáró

2008. június 29. - Június közepén megtartottuk szokásos évzárónkat, ahol értékeltük az idei szezont melynek kiemelkedő eredménye a Magyar Kupa győzelem volt. Szó esett a jövő évi tervekről, célokról majd jó hangulatban hajnalig tartott beszélgetés.

 

 

Futsal díjkiosztó ünnepség

2008. június 22 - Az MLSZ székházában megtartották a a 2007-2008-as év futsalbajnokságainak hivatalos díjkiosztóit. A Magyar Kupa megnyerése mellett számos elismerésben részesültek játékosaink. Az utánpótlás edzők szavazatai alapján Rábl Jani lett az U-21-es bajnokság  legjobb mezőnyjátékosa. A felnőtt bajnokságban szereplő csapatok edzői véleménye szerint az év legjobb mezőnyjátékosa Nagy Gábor lett, míg a bajnokság legjobb edzőjének Frank Tomit választották! Mindhármuknak gratulálunk a megtisztelő elismeréshez!

 

 

Képek a díjkiosztóról »

A 30 éves Aramis nyerte a Magyar Kupát

2008. június 8. - A 2007/2008-as év Magyar Kupa csapata a Colorspectrum Aramis, összesítéssel 10:5 arányban. Óriási csatában, izgalmas mérkőzésen másodszor is legyőztük az Euro-Mobil-Trans csapatát. Ezúttal 5:4 arányban győzedelmeskedtünk Ikrényben.

 

Magyar Kupa döntő 1. mérkőzés: Négygólos előny
2008. június 1. - Négygólos előnyt szereztünk a Magyar Kupa döntő első mérkőzésén miután teljesen megérdemelten 5-1 arányban legyőztük az Euro-Mobil-Trans Ikrény csapatát. A döntő első mérkőzésén próbáltunk minél nagyobb előnyt szerezni a jövő heti visszavágóra, ennek szellemében kezdtük a mérkőzést és már ebben az időszakban is jóval több helyzetünk adódott valamint játékban is fölényünk volt.
Magyar Kupa döntő 1. mérkőzés: Négygólos előny
Budafok, 300 néző
 
Colorspectrum Aramis 5-1 (1-0) Euro-Mobil-Trans
Szerdán Magyar Kupa döntő!
2008. május 25. - Hosszas tárgyalások után eldőlt, (az Euro-Mobil Trans - Csömör elődöntőn Szente Tamás jogosulatlanul játszott) hogy a Magyar Kupa döntőjében az Euro-Mobil-Trans Ikrény csapata lesz az ellenfelünk. A bajnokságban a negyedik helyen végzett Ikrényiek ellen a döntő első mérkőzése (idén oda-visszavágós a döntő) május 28-án szerdán 20.30 órától lesz Budafokon! Célunk, hogy olyan előnyt szerezzünk a június 5-i Ikrényi visszavágóra, hogy joggal reménykedjünk benne, hogy a bajnokságban elért ötödik hely mellé mi szerezhessük meg az idei Magyar Kupa győzelmet.
NB I., 22. forduló - Újabb győzelem és 5. hely a bajnokságban
2008. április 28. - Befejeződött az idei futsal NB I. alapszakasza. Az utolsó fordulóban 4-1-arányú győzelmet arattunk a Cső-Montage otthonában, így egy hellyel lemaradva a rájátszástól 5. helyen végeztünk. A hazaiaknak volt nagyobb a tét a mérkőzésen, hiszen egy esetleges győri botlással még a 4. helyet is elérhették volna. Ennek megfelelően már az elején letámadtak minket, azonban ettől nem ijedtünk meg, sőt...
NB I., 22. forduló
Budafok, 100 néző
 
Üllő FC Cső-Montage 1-4 (1-1) Colorspectrum Aramis
U-21-es bajnokság - Bronzérmes a csapatunk

foto2008. április 26. - A futsal U-21-es bajnokság 3. helyén végeztünk, miután 7-4 arányban legyőztük a Berettyóújfalu együttesét. Végig fölényben játszottunk ezen a találkozón és megérdemelten szereztünk meg a bronzérmet.

 

 

 

U-21-es bajnokság - A harmadik helyért játszhatunk

foto2008. április 26. - A hétvégén Budakalászon rendezték az idei U-21-es futsal bajnokság elődöntőit és a döntőt. A döntőbe jutásért a Gödöllő fiataljaival játszottunk, és bár már 4-2-re is vezettünk a végén 5-4 arányban vereséget szenvedtünk. Csalódás volt ez a vereség, hiszen a mérkőzés képe alapján és az egyéb körülményeket is figyelembe véve illet volna bekerülni a döntőbe.

 

Futsal U-21 döntő Budakalászon
2008. április 23. - 2008. április 26-án szombaton kerül sor az U-21-es bajnokság elődöntőire és döntőire. A program 9.30- kor kezdődik ekkor csapatunk a Gödöllő ellen játssza az egyik elődöntőt, míg 11.30-tól Berettyóújfalu - Fortuna Ft összecsapásra kerül sor.
NB I., 21. forduló - Győzelemmel búcsúztunk a hazai pályától
foto2008. április 23. - Győzelemmel búcsúztunk bajnoki mérkőzésen az idei szezonban a hazai pályától, miután 4-2 arányban legyőztük a Gödöllő együttesét. A rájátszás szempontjából már tét nélküli volt a mérkőzés, ennek ellenére mindkét csapat a győzelem reményében lépett pályára. Jobban kezdtük a mérkőzést sokkal több helyzetet tudtunk kialakítani és a mezőnyben is egyértelmű fölényben voltunk.
NB I., 21. forduló, 2008. április 18.
Budafok, 100 néző
 
Colorspectrum Aramis 4-2 (1-0) Megatherm-Gödöllői FC
U15 futsal bajnokság 3. forduló
foto2008. március 31. - Újabb  nem hivatalos országos U15-ös futsal bajnokságra  került sor szombaton az Első Beton Szeged megrendezésével. A házigazda Első Beton mellett a Cső-Montage BFC és a Colorspctrum Aramis lépett pályára (a Ferencváros csapata nem jelent meg a tornán). A futsal U15 bajnokság 3.fordulójában magabiztos játékkal megnyertük a tornát és a legtöbb gólt lövő játékos is tőlünk került ki.
NB I., 20. forduló - Kupa után bajnokin is győzelem
foto2008. március 28. - Az NB I. 20. fordulójában a - válogatott VB-selejtezője miatt - szerdára előrehozott meccsen idegenben győztünk 6-3-ra a sereghajtó Fortuna ellen, így egymás után harmadik győzelmünket szereztük a bajnokságban. Nem indult jól számunkra a mérkőzés, hiszen egy kontratámadás után a 2. percben a hazaiak szereztek vezetést amire nem sokkal később Dávid Ricsi majd Besenyei Feri válaszolt megfordítva ezzel az eredményt.
NB I., 20. forduló, 2008. március 26.
Budakalász
 
Fortuna FT 3-6 (1-2) Colorspectrum Aramis
Magyar Kupa elődöntő visszavágó: DÖNTŐS A CSAPAT!
foto2008. március 22. - Nagyszerű győzelmet arattunk Berettyóújfalun a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján, így bejutottunk az idei sorozat döntőjébe! Egyik csapat sem kockáztatott túl sokat a mérkőzés elején, ennek megfelelően inkább a mezőnyben zajlott a játék a kapuk nem sokszor kerültek veszélybe. Enyhe mezőnyfölényt alakítottunk ki ennek ellenére a hazaiak szereztek vezetést a 9. percben egy elkerülhető góllal.
Magyar Kupa elődöntő visszavágó: DÖNTŐS A CSAPAT!
Berettyóújfalu, 400 néző
 
Mezei-Vill FC 1-2 (1-1) Colorspectrum Aramis
NB I., 19. forduló - Magabiztos győzelem

foto2008. március 18. - A múltheti sikerünk után ismét magabiztos győzelmet arattunk, ezúttal az Arrabona FK csapatát győztük le Budafokon 7-2 arányban. Egyből a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést ennek a második percben meg is lett az eredménye ekkor Sivák Peti góljával megszereztük a vezetést.

 

 

NB I., 19. forduló, 2008. március 14.
Budafok, 100 néző
 
Colorspectrum Aramis 7-2 (3-1) Arrabona FC
Magyar Kupa elődöntő 1. mérkőzés: Még nem dőlt el semmi

foto2008. március 13. - A futsal Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén 3-3-as döntetlent értünk el hazai pályán a Berettyóújfalu csapata ellen, így még teljesen nyílt a továbbjutás, ami a március 19-i visszavágón dől majd el.

 

 

 

 

U-21-es bajnokság, 11. forduló - Újabb győzelem és csoportelsőség

foto2008. március 12. - A futsal U-21-es bajnokság 11. fordulójában magabiztos játékkal 7-1 arányban győztünk idegenben a Csömör ellen, így ismét átvettük a vezetést a csoport élén. Mivel a hátralévő meccsek már nem befolyásolják az első kettő helyet így eldőlt, hogy a nyugati csoportból első helyezett csapatunk mellett a Fortuna FT jutott az áprilisi négyes döntőbe.

 

Magyar Kupa: A döntőbe jutás a tét
2008. március 10. - Folytatódik az idei Magyar Kupa sorozat ezúttal már a döntőbe jutás lesz a tét. Csapatunk ellenfele a Berettyóújfalu gárdája lesz amely vezeti a bajnoki tabellát és mostanában is nagyon jó formát mutat. A párharc első mérkőzésére Budafokon kerül sor március 12-én szerdán 20.20 órától, ahol olyan eredményt kellene elérnünk, hogy az idegenbeli visszavágóra maradjon esélyünk a továbbjutás kiharcolására.
NB I., 18. forduló - Régen várt győzelem

foto2008. március 10. - Három egymást követő vereség után végre győzni tudtunk, az Újbuda csapatát győztük le egy elég langyos mérkőzésen 7-4-arányban. Annak ellenére, hogy már az első perctől kezdve fölényben játszottunk egészen a tizedik percig kellett várni az első gólunkra, ekkor Besenyei Feri nyitotta a gólok sorát.

 

NB I., 18. forduló, 2008. március 7.
Budafok, 100 néző
 
Colorspectrum Aramis 7-4 (4-1) Újbuda
U-21-es bajnokság, 10. forduló - Vége a veretlenségnek
foto2008. március 6. - Egészen a 10. fordulóig tartott a csapat veretlensége, ugyanis ebben a fordulóban 2-1-arányú vereséget szenvedtünk a Fortuna FT csapata ellen. Az óriási akarattal és elszántsággal küzdő vendégek ellen ezúttal kevésnek bizonyult az egy-két jó teljesítmény, és mivel csak Rábl Jani tudott gólt szerezni a vendégek két találatával szemben sajnos 2-1-es vereséget szenvedtünk.
U-21-es bajnokság, 9. forduló - Ismét legyőztük az FTC-t

foto2008. március 6. - Az U-21-es bajnokság 9. fordulójában az FTC csapata volt az ellenfelünk és ezúttal is egy góllal legyőztük őket. Bakos Áron és Rábl Jani góljaira csak Bita László tudott válaszolni, így megérdemeltnek mondható 2-1 arányú győzelmet arattunk.

 

 

 

U-21-es bajnokság - Kedden ismét két bajnoki
2008. március 3. - Március 4-én kedden, a múlthetihez hasonlóan ezúttal is két bajnoki meccset játsszunk, előbb 19.45-kor az FTC, majd 20.30-kor a Fortuna FT ellen. Mindkét mérkőzés helyszíne a XI. ker. Kánai úti Sportmax Sportcentrum lesz. Mindkét mérkőzés nehéznek ígérkezik, de reméljük a papírforma ezúttal is érvényesül és hat ponttal gazdagodunk majd kedden este.
U-21-es bajnokság, 8. forduló - Döntetlen a Győr ellen
foto2008. február 28. - Az U-21-es bajnokság egyik legizgalmasabb mérkőzését játszottuk, hiszen mindkét csapatban több utánpótlásválogatott játékos is szerepel. A végig kemény de sportszerű és kiegyenlített mérkőzésen Dróth révén a győriek szereztek vezetést amit két és fél percel a vége előtt Rábl Jani egyenlített ki. A döntetlen a játék képe alapján igazságosnak mondható.
U-21-es bajnokság, 7. forduló - Győzelem az FTC ellen

foto2008. február 28. - Az U-21-es bajnokságban még az őszről elmaradt meccset pótoltuk, ahol egy szoros mérkőzésen Dávid Ricsi kettő és Bakos Áron góljával 3-2 arányban győztünk, így továbbra is pontveszteség nélkül állunk a tabellán.

 

 

 

U-21-es bajnokság - Újabb két meccs következik
2008. február 25. - Folytatódik az U-21-es futsalbajnokság ezúttal két elmaradt meccset pótolunk február 26-án kedden. Mindkét mérkőzés a Sportmax Sportcentrumban lesz, először 19.45-től az FTC ellen, míg utána 20.30-től az Euro-Mobil-Trans Győr csapata lesz az ellenfelünk. Csapatunk eddig hat mérkőzésből hatot megnyert így továbbra is a veretlenség megőrzése és a nyugati csoport alapszakaszának megnyerése a cél.
NB I., 17. forduló - Újabb vereség
foto2008. február 20. - Egymás után harmadik vereségünket szenvedtük el, mivel ezúttal Szentesen kaptunk ki 4-1-es vezetésünk után 6-5 arányban. Az előző hetekhez képest sokkal jobban kezdtük a mérkőzést ami már a negyedik percben gólban is megmutatkozott, ekkor Csernai Gabi góljával megszereztük a vezetést. A 11. percben egy vitatható büntetővel egyenlített ellenfelünk, azonban...
NB I., 17. forduló, 2008. február 18.
Szentes, Városi Sportcsarnok
 
Legrand-MetalCom-Szentes 6-5 (1-3) Colorspectrum Aramis
NB I., 16. forduló - Fájó vereség
foto2008. február 11. - Nem várt vereséget szenvedtünk hazai pályán a tabella utolsó előtti helyén álló FTC csapata ellen, hiszen 1-1-es félidő után 3-2 arányban győztek a vendég zöld-fehérek. Nagyszerű hangulatban sok néző előtt kezdődött a találkozó, melyen egyértelműen győzelmi reményekkel léptünk pályára. A játékrész elején szorgosan gyűrték egymást a csapatok, kevés helyzet adódott és a színvonal is elég alacsony volt.
NB I., 16. forduló, 2008. február 8.
Budafok
 
Colorspectrum Aramis 2-3 (1-1) Allianz-FTC
Magyar Kupa: Új időpontok
2008. február 8. - A futsal U-21-es válogatott felkészülési mérkőzése miatt (mindkét csapatból több játékos is érdekelt a válogatott keretben) megváltozott a Berettyóújfalu elleni Magyar Kupa negyeddöntőinek időpontjai. Az első mérkőzés március 12-én szerdán Budafokon lesz 20.20 órától, míg a visszavágóra március 19-én kerül sor Berettyóújfalun.
NB I., 15. forduló - Vereség Szegeden
foto2008. február 7. - Ezúttal nem tudtuk megismételni az elmúlt hetek jó játékát, szoros meccsen ugyan de sajnos 3-2-arányú vereséget szenvedtünk a Szeged otthonában. Elég álmosan kezdődött a mérkőzés mindkét csapat sok hibával játszott, a hazaiaknak volt jóval több lehetőségük, szerencsére gólt nem tudtak elérni. A félidő közepén váratlanul megszereztük a vezetést Frank Tomi szép gólt lőtt a bal alsó sarokba...
NB I., 15. forduló, 2008. február 6.
Szeged, Újszegedi Sportcsarnok
 
Első Beton Szeged 3-2 (1-1) Colorspectrum Aramis
NB I., 14. forduló - Ezúttal sem sikerült a végjáték...
foto2008. február 4. - Ezúttal is  - mint idáig már kétszer - a végjátékban vesztettünk 2 pontot, hiszen mindössze 3 másodperc volt hátra amikor az Euro-Mobil-Trans Győr csapata egyenlíteni tudott, kialakítva a 2-2-es végeredményt.  A bajnokság talán legerősebb csapata látogatott hozzánk, ennek ellenére sem kezdtük megilletődve a meccset, bár az jól látszott nagyon ismerik egymás gondolatait a két csapat játékosai.
NB I., 14. forduló, 2008. február 1.
Budafok, 200 néző
 
Colorspectrum Aramis 2-2 (0-0) Euro-Mobil Trans Győr
Magyar Kupa: Berettyóújfalu az ellenfél a döntőbe jutásért
foto2008. január 29. - Az MLSZ-ben kisorsolták a Magyar Kupa elődöntőinek párosítását, ahol csapatunk a Berettyóújfalu ellen küzdhet a döntőbe jutásért. Az első mérkőzés február 13-án szerdán Budafokon lesz majd, míg a visszavágót március 12-én Berettyóújfalun rendezik. Nem ígérkezik könnyűnek a párharc, de ha az utolsó bajnoki meccsünket vesszük figyelembe nem teljesíthetetlen a döntőbe jutás.
Magyar Kupa, Negyeddöntő, visszavágó: Lényeg a továbbjutás...

foto2008. január 24. - Ha nem is nagy fölénnyel, összesítésben mindössze 6-5 arányban de bejutottunk a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé, miután a visszavágó mérkőzésen 3-2-re győztük le a Dupont FC csapatát.

 

 

 

Futsal Magyar Kupa, Negyeddöntő, visszavágó
Budafok, 100 néző
 
Colorspectrum Aramis 3-2 (2-1) Dupont FC
Magyar Kupa, Negyeddöntő, visszavágó
2008. január 21. - Január 23-án szerdán 20.20 órától Budafokon fogadjuk a Dupont FC együttesét a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján. Az első mérkőzésen meglepetésre csak 3-3-as döntetlent játszottunk másodosztályú ellenfelünkkel így szerdán mindenképpen győznünk kell, hogy bekerüljünk a legjobb négy csapat közé. Ha az elmúlt három bajnoki meccs játékát és hozzáállását meg tudjuk ismételni, akkor nem jelenthet gondot a továbbjutás kiharcolása.
NB I., 13. forduló - Most 15 másodperc hiányzott...
foto2008. január 21. - Mostanában nincs szerencsénk a végjátékokkal, hiszen két fordulóval ezelőtt a Cső-Montage 12 másodperccel a vége előtt, most 15 -el a lefújás előtt mentett pontot ellenfelünk. Az eddigi veretlen listavezető Berettyóújfalu otthonába is folytattuk több hete tartó jó kezdésünket, hiszen egyértelműen ellenfelünk fölé nőttünk jobban, taktikusabban játszottunk.
NB I., 13. forduló, 2008. január 18.
Berettyóújfalu, Kabos Endre Sportcsarnok, 600 néző
 
Mezei-Vill FC 2-2 Colorspectrum Aramis
NB I., 12. forduló - Ezúttal is legyőztük a Csömört!
2008. január 17. - Csakúgy mint a bajnokság első fordulójában ezúttal hazai pályán is legyőztük a Csömör együttesét, ezúttal 6-3-arányú fölényes győzelmet arattunk. Mindkét csapat számára nagyon fontos volt ez a mérkőzés, nemcsak a rájátszást érő első négy hely megszerzésének szempontjából, hanem a két csapat közti rivalizálás miatt is.
NB I., 12. forduló, 2008. január 16.
Budafok, 200 néző
 
Colorspectrum Aramis 6-3 (3-2) Goldball RFC Csömör
Szerdai bajnoki rangadó!
2008. január 15. - A futsal bajnokság 12. fordulójára, az első tavaszi játéknapra, január 16-án szerdán kerül sor, ekkor Budafokon fogadjuk 20.20 órától a Goldball RFC Csömör csapatát! A két csapat évek óta nagy párharcot vív egymással, ezidáig többségben van a mi győzelmünk, most is nagyon fontos lenne a három pont begyűjtése a legjobb négybe kerülés eléréséhez. Ősszel hatalmas csatában idegenben is győzni tudtunk, reméljük ezúttal hazai pályán is mi diadalmaskodunk!
NB I., 11. forduló - 12 másodperc hiányzott...
foto2008. január 14. - A 11. fordulóban lejátszott Cső-Montage ellene bajnoki mérkőzésen mindössze 12 másodperc hiányzott a győzelem megszerzéséhez, ekkor azonban Riscutia lövése utat talált a kapunkba így meg kellett elégednünk a 3-3-as döntetlennel. Mindkét csapat támadó szellemben, bátor játékkal kezdte a mérkőzést melynek leginkább a nézők örülhettek, hiszen izgalmas, élvezetes volt a találkozó.
NB I., 11. forduló, 2008. január 11.
Budafok, 200 néző
 
Colorspectrum Aramis 3-3 (1-1) Üllő FC Cső-Montage
Magyar Kupa, Negyeddöntő 1: Csak egy döntetlenre futotta
foto2008. január 10. - A futsal Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén csupán 3-3-as döntetlenre futotta a másodosztályú Dupont csapata ellen, így a január 23-i visszavágón mindenképpen győznünk ahhoz, hogy a legjobb négy közé kerüljünk. Az egész mérkőzésre jellemző volt, hogy ellenfelünk fegyelmezetten, szívósan védekezett és ebből próbáltak meg kontratámadásokat indítani amit elég jó százalékkal értékesítettek.
Futsal Magyar Kupa, Negyeddöntő, 1. mérkőzés
 
 
Dupont FC 3-3 (2-0) Colorspectrum Aramis
Magyar Kupa: A legjobb négy közé jutás a tét
2008. január 6. - Január 8-án kedden folytatódik az idei futsal szezon, mégpedig a Magyar Kupa negyeddöntőivel, ahol az ellenfelünk a másodosztályú Dupont FC csapata lesz. A továbbjutás két mérkőzésen dől majd el, először január 8-án kedden 19.30-kor a Budakalászi Sportcsarnokban találkozunk, a visszavágó január 23-án szerdán Budafokon lesz 20.20-kor. Csapatunktól egyértelmű elvárás a biztos továbbjutás, mégpedig olyan játékkal ami a bajnoki mérkőzéseken is eredményes lehet.
U-21-es bajnokság - Újabb két győzelem
2007. december 30. - December 28-án újabb két mérkőzést játszott U-21-es csapatunk, az Arrabona FC Győr és a Fortuna FT ellen, mindkét mérkőzésen sikerült győznünk, így hat meccsből hatot nyerve pontveszteség nélkül vezetjük a tabellát.
Mindkét mérkőzésre a Kerék utcai csarnokba került sor, először a 9. fordulóból előrehozott mérkőzést játszottuk le az Arrabona FC Győr csapatával, és könnyed, magabiztos játékkal 7-1 arányú győzelmet arattunk.
NB I., 10. forduló - Vereség Gödöllőn
foto2007. december 20. - Bár még messze a bajnokság vége a legjobb négy közé kerülés szempontjából nagyon fontos mérkőzésre készültünk Gödöllőn. A mérkőzés nagyon jól indult a mi szempontunkból, hiszen már rögtön az elején Sivák Peti óriási helyzete is jelezte győzelemre tör csapatunk. A negyedik percben a vezetést is megszereztük Csernai Gabi első labdaérintéséből szép gólt szerzett, sőt nem sokkal később második gólját is megszerezhette volna ha nem könnyelműsködi el idei sokadik helyzetét. 
U-21-es bajnokság, 4. forduló - Továbbra is 100%-os a csapat
Budafok
 
Colorspectrum Aramis 5-4 (3-1) Goldball RFC Csömör
U-21-es bajnokság
2007. december 18. - Az U-21-es bajnokság következő mérkőzésére december 19-én szerdán 20.20 órától kerül sor Budafokon, ahol a Csömör csapata lesz az ellenfelünk. Reméljük eddigi hibátlan szereplésünket szerdán is folytatni tudjuk.
NB I., 10. forduló, 2007. december 17.
Gödöllő, Egyetemi Sportcsarnok
 
Megatherm-Gödöllői FK 3-1 (1-1) Colorspectrum Aramis
IDŐPONTVÁLTOZÁS!!!
Az eredetileg december 14-ére kiírt Gödöllő - Aramis felnőtt bajnoki mérkőzés a sportcsarnok foglaltsága miatt december 17-én hétfőn lesz Gödöllőn 20.45-től!
Tornagyőzelem Balatonfüreden

foto2007. december 10. - Hosszú idő után ismét részt vett csapatunk egy 5+1-es kispályás tornán, ezúttal a balatonfüredi Korona Kupára kapott meghívást együttesünk. A 8 csapat részvételével zajló rendezvényen csoportunkból a második helyen jutottunk tovább, majd büntetőkkel győztünk az elődöntőben.

 

 

NB I., 9. forduló - Kilencgólos győzelem

foto2007. december 10. - A bajnokság kilencedik fordulójában az eddigi legnagyobb arányú győzelmünket szereztük meg, miután 10-1 arányban győztük le a Fortuna csapatát. Már az első perctől kezdve látható volt csapatunkon, hogy feledtetni szeretné az elmúlt fordulóban történő kisiklást, sokkal többet kezdeményeztünk és jelentős fölényben játszottunk.

 

NB I., 9. forduló, 2007. december 7.
Budafok
 
Colorspectrum Aramis 10-1 (4-0) Fortuna FT
U-21-es bajnokság, 3. forduló
Budafok
 
Colorspectrum Aramis 8-3 Újbuda
U-21-es bajnokság
2007. december 6. - Az U-21-es bajnokság következő mérkőzését 2007. december 8-án szombaton játsszuk 10 órától Budafokon az Újbuda csapata ellen. Eddig mindkét mérkőzésünket megnyertük, reméljük ezúttal is az esélyesebb csapatunk győzelmével zárul majd az összecsapás.
NB I., 8. forduló - Nem várt vereség
foto2007. december 5. - Váratlan vereséget szenvedtünk a bajnokság 8. fordulójában a tabella végén helyet foglaló Arrabona FC Győr csapatától 6-3 arányban. Nem indult jól számunkra a mérkőzés, hiszen a negyedik perc elején egy elkerülhető góllal vezetést szerzett ellenfelünk, majd nem sokkal később Frank Tomi büntetőt hibázott. A hazaiak óriási akarattal és elszántsággal játszottak, mi is felvettük velük a versenyt de sajnos a helyzetkihasználásunkkal ezúttal...
NB I., 8. forduló, 2007. december 3.
Győrszentiván, 100 néző
   
Arrabona FC 6-3 (2-0) Colorspectrum Aramis
Magyar Kupa sorsolás
2007. november 30. - Az MLSZ-ben elkészítették a  futsal Magyar Kupa negyeddöntőjének sorsolását. Szerencséseknek mondhatjuk magunkat, hiszen a másodosztályú Dupont FC lesz az ellenfelünk akivel oda-visszavágós alapon döntjük el ki jut a legjobb négy közé.
NB I., 7. forduló - Egygólos győzelem
foto2007. november 28. - A vártnál ugyan kicsit szorosabb meccsen de begyűjtöttük a három bajnoki pontot az Újbuda csapata ellen, miután 3-2-es félidő után 4-3 arányban győztünk. Nagyszerűen indult számunkra ez a nagyon fontos mérkőzés, hiszen Kőrösi Zoltán révén már a 43. másodpercben megszereztük a vezetést. Ellenfelünk azonban nem roppant meg ettől a gyors bekapott góltól és a második percben egyenlíteni tudtak.
NB I., 7. forduló, 2007. november 26.
Budafok, 100 néző
 
Újbuda 3-4 (2-3) Colorspectrum Aramis
U-21-es bajnokság, 2. forduló: Kettőből kettő
Ikrény
 
Euro-Mobil-Trans Győr 1-6 (0-1) Colorspectrum Aramis
Futsal ünnep Káposztásmegyeren
foto2007. november 26. - Nagyszerű futsal rendezvényeknek adott otthont november 19-én a káposztásmegyeri jégcsarnok, ahol délután a Magyar válogatott  U-13-as korosztálya mérkőzött az UTE hasonló korú együttesével. A 2X25 perces mérkőzésen 6:3 arányban győzött a Magyar válogatott.  A gyerekektől jó játékot láthattunk, ahol a helyzetek, a gólok és védések által bevezettek minket a futsal világába.
U-21-es bajnokság: Fölényes győzelem
2007. november 20. - Fölényes győzelmet aratott csapatunk az U-21-es futsalbajnokság első mérkőzésén, hiszen 13-3 arányban győztük le az Arrabona FC Győr csapatát. A mérkőzés elég érdekesen kezdődött, hiszen a bajnoki meccsre a Szövetség és a Játékvezető küldő bizottság közötti kommunikációs hiba miatt nem érkezett hivatalos játékvezető.
Kezdődik az U-21-es bajnokság
2007. november 15. - Megkezdődik az idei U-21-es futsalbajnokság, ahol a tavalyitól eltérően ezúttal a keleti és a nyugati csoport külön-külön mérkőzik az alapszakaszban. Együttesünk a 7 csapatos nyugati csoportba kapott besorolást az Euro-Mobil Győr, az Arrabona FC Győr, az FTC, az Újbuda, a Fortuna FT és a Csömör társaságába. A mérkőzések nem torna jelleggel kerülnek megrendezésre, hanem  hétvégenként egy-egy bajnoki meccset játsszunk le az előre kiírt sorsolás szerint.
NB I., 6. forduló - Vereség a rangadón
foto2007. november 8. - Sajnos vereséggel zártuk a Szentes elleni hazai rangadót, miután 3-2-arányban ellenfelünk bizonyult jobbnak. Már a mérkőzés elején jól látszott, hogy mindkét csapat jól megszervezte taktikáját, mi próbáltunk a sok futásos, bátor támadójátékot erőltetni, míg ellenfelünk a biztos védekezést és a kontratámadásokat helyezte előtérbe. Nehezen tudtunk mit kezdeni a szentesiek masszív, jól záró védekezésével sőt egy kontratámadás végén Koncz Zsolt a vezetést is megszerezte ellenfelünknek.
NB I., 6. forduló, 2007. november 5.
Budafok, 100 néző
 
Colorspectrum Aramis 2-3 (1-2) Legrand-MetalCom-Szentes
Edzőmeccsek a bajnoki szünetben
2007. október 26. - A futsalválogatott brazíliai tornája miatt több hetes szünet van a bajnokságban. Ezt kihasználva csapatunk két edzőmeccset is játszik, az elsőt október 26-án pénteken 20.15 órától Budafokon, ellenfelünk a másodosztályú Dupont FC csapata lesz, míg október 29-én hétfőn 19.00 órától szintén Budafokon az FTC együttese ellen játsszunk felkészülési mérkőzést.
Legjobb nyolc között a Kupában
foto2007. október 19. - Ha egy kicsit nehezebben is a vártnál, azért biztosan jutottunk be a futsal Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé, miután 7-5 arányban győztünk a Csömör II. csapta ellen. Minden úgy indult, ahogy elterveztük, hiszen a negyedik percben már 2-0-ra vezettünk, ez azonban annyira megnyugtatta és figyelmetlenné csapatunkat, hogy a szerényebb képességű de nagyon lelkes ellenfelünk ki tudott egyenlíteni. Elég alacsony színvonal jellemezte az első félidőt amely után mindössze egygólos volt az előnyünk.
Futsal Magyar Kupa, Nyolcaddöntő
Budafok, 100 néző
 
Goldball-Csömör II 5-7 (3-4) Colorspectrum Aramis
A Csömör II. lesz az ellenfelünk a Magyar Kupában
2007. október 12. - Ma délelőtt az MLSZ-ben elkészítették a futsal Magyar Kupa 2. fordulójának sorsolását, ahol kiderült, hogy az ellenfelünk a másodosztályú bajnokságban szereplő Csömör II. csapata lesz. A mékőzés október 18-án csütörtökön lesz Csömörön 20.30-tól, itt is egy mérkőzésen dől el a továbbjutás, döntetlen esetén ellenfelünk léphet a legjobb nyolc csapat közé.
Továbbjutás a Magyar Kupában

foto2007. október 12. - Bejutottunk a futsal Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé, miután egy izgalmas mérkőzésen 8-6-arányban jobbnak bizonyultunk a másodosztályú Bonyhád csapatánál.

 

 

 

 

Magyar Futsal Kupa, 1. forduló
Bonyhád, 200 néző
 
Villár Pi-Bonyhád 6-8 (3-3) Colorspectrum Aramis
NB I., 5. forduló - Hoztuk a kötelezőt
foto2007. október 10. - Az 5. fordulóban az újonc Ferencvároshoz látogattunk, és bár nehezen indult a mérkőzés, végeredményben hoztuk a kötelező győzelmet, 7-5 arányban múltuk felül ellenfelünket. Nem indult jól számunkra a mérkőzés hiszen már a második percben hátrányba kerültünk, Moll Csaba 16(!) méterről leadott lövése talált utat a kapunkba. Ez a találat még jobban belelkesítette ellenfelünket de szerencsére mi is felvettük a ritmust és Felipe góljával a negyedik percben egyenlítettünk.
NB I., 5. forduló, 2007. október 8.
FTC Sportcsarnok
 
Ferencváros 5-7 (2-1) Colorspectrum Aramis
Megkezdődik a Magyar Kupa sorozat
2007. október 5. - Megkezdődik a 2007-2008-as évad futsal Magyar Kupa sorozata, ahol az idén már az első fordulóban is játszanunk kell. Első ellenfelünk a másodosztályú Villár-Pi Bonyhád csapata lesz, a mérkőzés október 10-én szerdán Bonyhádon lesz 20.30 órától. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, ami még annak ellenére is kötelező, hogy ellenfelünk a másodosztály egyik élcsapata és a döntetlen is elég lenne a hazaiak sikeréhez.
NB I., 4. forduló - Nagyon fontos három pont

foto2007. október 3. - Az NB I. 4. fordulójában nagyon fontos három pontot szereztünk hazai pályán a Szeged csapata ellen, így továbbra is tartjuk lépést az élmezőnnyel. Mindkét együttes győzelmi reménnyel lépett pályára, hiszen a négybe kerüléshez (amely mindkét csapatnál a cél) az ilyen mérkőzéseken a három pont megszerzése lehet csak elfogatható.

 

NB I., 4. forduló, 2007. szeptember 28.
Fonyódi Antal Sportcsarnok
 
Colorspectrum Aramis 2-1 (1-0) Első Beton Szeged
NB I., 3. forduló - Egy pont idegenből
foto2007. szeptember 26. - Döntetlent értünk el az újonc Euro-Mobil -Trans Győr otthonában, egy küzdelmes mérkőzésen, ahol a második félidőben egyértelműen győzelmi esélyünk volt, már másfél perc sem volt hátra amikor ellenfelünk kiegyenlített. Sok néző előtt jó iramban kezdődött a mérkőzés, mindkét csapat jól megszervezte a védekezését, így az elején ritkán forogtak veszélyben a kapuk, amikor pedig kellett mindkét oldalon jól védtek a kapusok.
NB I., 3. forduló, 2007. szeptember 24.
Ikrény, Városi Sportcsarnok
 
Euro-Mobil-Trans Győr 2-2 Colorspectrum Aramis
NB I., 2. forduló - Nem sikerült a hazai bemutatkozás
foto2007. szeptember 19. - Nem tudtuk győzelemmel folytatni a nagyszerűen induló idei bajnokságot, hiszen hazai pályán 6-4 arányú vereséget szenvedtünk a tavalyi bronzérmes Berettyóújfalu csapatától. Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést, hiszen Nagy Gabi és Munkácsi Ricsi révén már a 4. percben 2-0-ra vezettünk, és ekkor úgy nézett ki nagy különbségű győzelmet arathatunk.
NB I., 2. forduló, 2007. szeptember 14.
Fonyódi Antal Sportcsarnok
 
Colorspectrum Aramis 4-6 (2-2) Mezei-Vill FC
NB I., 1. forduló - Győzelemmel kezdtük az új szezont
foto2007. szeptember 11. - Egy nagyon izgalmas, jó iramú mérkőzésen az utolsó pillanatban lőtt góllal tudtunk győzni, a bajnokság egyik nagy esélyese otthonában. Jól kezdtük a mérkőzést, cseppet sem ijedtünk meg sem az ellenféltől sem a hazai publikumtól ennek jele volt, hogy Rábl Jani révén már a 4. percben vezetést szereztünk. Elég gyorsan, három perc múlva jött a válasz, azonban ez nem zavarta meg csapatunkat és ha a két kapufánk bemegy nagyobb meglepetést is okozhattunk volna az első játékrészben.
NB I., 1. forduló, 2007. szeptember 10.
Csömör, Sportcsarnok
 
Goldball RFC Csömör 3-4 (1-1) Colorspectrum Aramis
Kezdődhet a bajnokság
logo2007. szeptember 7. - Ma este a Szeged - Újbuda meccsel elkezdődik a 2007-2008-as elsőosztályú futsal bajnokság. Csapatunk 10-én hétfőn Csömörön 21.00 órakor lép először parkettra ebben a szezonban, ahol igencsak nehéz dolgunk lesz, hiszen a Kanárik és a Csömör egyesülésével létrejött csapat ennek a bajnokságnak az esélyese. A bajnoki felkészülésünk jól sikerült, az eltervezett programot, edzőmeccseket mindenki becsületesen végigcsinálta, és az eredmények valamint a mutatott játék is biztató volt.
Nagyszerű főpróba
logo2007. szeptember 4. - Nagyszerűen sikerült a bajnokság előtti utolsó edzőmeccsünk, hiszen a tavalyi bajnok Gödöllő csapatát 10-2 arányban győztük le Budafokon. Ellenfelünknél hiányzott 3-4 meghatározó játékos, ám ettől függetlenül nagyszerű fegyvertény, hogy ilyen nagy különbséggel tudtunk győzni.
Archívum
Ezen az oldalon a csapatunkkal kapcsolatos híreinket tekinthetik meg, havi bontásban.

Archívum