Futsal U21 bajnokság „D” csoport

foto2008. december 20. - Az U-21-es bajnokság 4. fordulóját az Üllő FC Cső-Montage csapata rendezte, ahol csapatunk a lejátszott három meccsen három győzelemmel, vagyis 9pontot elhozva zárta ezt fordulót is. Ezzel az őszi fordulók befejeződtek, januárban folytatódnak a következő kihívások, ahol reméljük hasonlóképpen fogunk szerepelni.

 

Futsal NB I., 13. forduló: A végjáték izgalmait jobban bírtuk

foto2008. december 9. - Az NB 1.  13. fordulójában izgalmas, gólzáporos meccsen 6:5 arányban győztük le a Dupont csapatát. Az év utolsó mérkőzésén, ugyan nehezen, de begyűjtöttük a 3pontot.

 

 

 

Futsal NB I., 13. forduló
Budakalász, MegAréna
logo   logo
Dupont-Fortuna FC 5-6 (2-2) Colorspectrum Aramis
U21 válogatott mérkőzés: Ha pontoznának, kiütéssel nyertünk volna

foto2008. december 2. - U21-es válogatottunk a Hollandia elleni második mérkőzésen megannyi gólhelyzetéből mindössze egyszer talált kapuba, míg a hollandok szinte kettőből kétszer. Nagyon büszkék vagyunk a fiúkra és fantasztikus játékukra. A válogatottunk parádés játéka mellett, ismét láthattuk a „mi” Frank Péterünket betalálni a hollandok hálójába.

 

U21 válogatott mérkőzés: A rutinosabb hollandok győztek

foto2008. december 1. - U21-es válogatottunk az EB-re készülő holland válogatottól szoros mérkőzésen szenvedett vereséget. U21-es válogatottunk hétfő este Hollandiával mérte össze erejét Budafokon. A hollandok a közelgő korosztályos Európa-bajnokságra készülnek, mi pedig új csapat építésébe kezdtünk, s emiatt majd két év volt a különbség a két nemzet válogatottjának átlagéletkora között.

IV. PMFC Pécs Kupa - 2. nap (2008.11.30.)

foto2008. december 1. - A 14 csapatból nagy küzdelmek között és szép játékkal  első helyen végeztünk. Csapatunk minden meccset megnyert a kétnapos pécsi futsal tornán, így megérdemelve hoztuk el a kupát. Harmadik helyen a Jászberény végzett, második lett az Fk Teslic.

 

 

IV. PMFC Pécs Kupa - 1. nap (2008.11.29.)

foto2008. december 1. - Az idén 14 csapat részvételével indult el, immáron negyedszer megrendezett kétnapos pécsi kupa. A gyerekek itt második éve játszanak a futsal szabályai. Nagyon színvonalas és izgalmas mérkőzéseket láthatunk.

 

 

 

A magyar válogatott két győzelme az írek ellen

foto2008. november 30. - A magyar válogatott szerdán és csütörtökön az írekkel mérte össze erejét. A magyar válogatottban, csapatunkból Frank Tamás, mint pályaedző és Frank Péter pedig játékosként szerepelt. Összességében megérdemelt a magyar csapat sikere, gyors játékot mutattak be, különösen az első játékrészben. Azt a játékot játszották, amit a szövetségi kapitány kért az együttestől...

Futsal NB I., 12. forduló: Továbbtart a hullámvölgy

foto2008. november 22. - Az NB 1.  12. fordulójában hazai pályán váratlan nagyarányú 8:3-as vereséget szenvedtünk a Csömör csapata ellen. Érthetetlenül rossz formánkat hoztuk.  Következő mérkőzésünket december 8-án 20.45-kor játsszuk Budakalászon, a Dupont-Fortuna FC otthonában.

 

 

Futsal NB I., 12. forduló
Budafok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 3-8 (1-3) Goldball RFC Csömör
Futsal NB I., 11. forduló: Fontos pontokat vesztettünk

foto2008. november 18. - Az NB.1. 11.fordulójában 5:5-ös döntetlent játszottunk a Duna Takarék otthonában. Annak ellenére, hogy négyszer is vezettünk a mérkőzésen, sajnos nem tudtuk a magunk javára fordítani a mérkőzést. Legközelebb november 21-én, pénteken Budafokon fogadjuk a Csömör csapatát 20.00 órától.

 

Futsal NB I., 11. forduló
Ikrény, Ikrényi Sportcsarnok
logo   logo
Duna Takarék AFC 5-5 (2-3) Colorspectrum Aramis
BLSZ utánpótlástorna

foto2008. november 17. - Az U-13-as csapatunk a BLSZ által szervezett futsaltornán, továbbra is hozta a megszokott jó formáját, hiszen a lejátszott öt meccsből mindet magabiztosan nyertük meg. Szép játékot, védéseket és rengeteg gólt láthattunk a srácainktól.

 

 

Futsal NB I., 7. forduló: Két gólt ajándékoztunk

foto2008. november 14. - Az NB I. elmaradt 7. fordulójában hazai pályán meg tudtuk lepni a Berettyóújfalut, de két hibánkat kihasználva 2:0-ra vezettek. A sok helyzet ellenére csak eggyel tudtunk válaszolni. A 2:1-es vereség ellenére tesszük a dolgunkat és készülünk a hétfői mérkőzésre, melyet a Duna Takarékkal otthonába játszunk (Ikrény, 20.20) és reméljük sikerül elhoznunk a 3pontot.

Futsal NB I., a 7. fordulóból elmaradt mérkőzés
Berettyóújfalu
logo   logo
MVFC-Berettyóújfalu 2-1 (1-0) Colorspectrum Aramis
Futsal U-21-es bajnokság „D” csoport

foto2008. november 9. - Az U-21-es bajnokság második fordulóját a Goldball RFC Csömör gárdája rendezte, ahol csapatunk a lejátszott három meccsen három győzelemmel, vagyis 9pontot elhozva zárta ezt fordulót. Folytatás november  29-én Dunavarsányban, ahol reméljük hasonlóképpen fogunk szerepelni.

 

 

Futsal NB I., 10. forduló: Hoztuk a kötelezőt

foto2008. november 8. - Az NB I. 10. fordulójában magabiztosan 3:0 arányban győztük le a sereghajtó Kecskemétet. A mérkőzés elejétől mi irányítottuk a játékot. Ellenfelünk szívós védekezéssel próbálta megnehezíteni a dolgunkat. A 3. percben Sivák Peti góljával megszereztük a vezetést, a 11. percben pedig Dávid Ricsi 2-re növelte az előnyünket az első félidőben.

 

Futsal NB I., 10. forduló
Budafok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 3-0 (2-0) Hírös Futsal Klub SE
Barátságos mérkőzés

foto2008. november 7. - Hét közben Gyöngyösön játszottunk edzőmérkőzést a helyi másodosztályú csapattal, ahol 6-1 arányban győztünk. A mérkőzés és a biztos győzelem reméljük sok önbizalmat ad csapatunk játékosainak a következő bajnoki meccsekhez.

 

 

Futsal NB I., 9. forduló: Megdolgoztunk a győzelemért

foto2008. november 1. - Az NB I. 9. fordulójában a Gödöllő volt az ellenfelünk, akik igencsak megnehezítették a dolgunkat, hiszen 3:1-re elhúztak. A csapatunkban lévő tartásnak köszönhetően, több odafigyeléssel a magunk javára tudtuk fordítani a mérkőzést és 4:3 arányban nyertünk.

 

 

INAS-FID Futsal EB

foto2008. november 1. - Az értelmi fogyatékosok válogatottja a negyedik napon a világbajnok Portugália ellen győzött Kiskunfélegyházán az 1. Európa Bajnokságon. A magyar csapat teljesítménye 100 százalékos, azonban a zöld asztalnál változhat a helyzet. A franciák megóvták a mieink ellen 5-4-re elveszített mérkőzésüket. Szerintük a tornára csak tizenkét játékos nevezhető, a magyarok pedig tizennégy játékossal neveztek.

Futsal NB I., 9. forduló
Népliget
logo   logo
Colorspectrum Aramis 4-3 (1-2) Gödöllői Sport Klub
Archívum