Az U15-ös csapatunk 3. helyen végzett

foto2009. június 3. - Pünkösd vasárnapján, esős időben folytatódott az U15-ös  Futsal Torna. A csapatok közötti -több fordulós- versengés után megszületett a végeredmény. Első helyezést ért el a Cső-Montage csapata. Második helyen az FTC csapata végzett. Harmadik helyezést pedig az Aramis gárdája hozta el. A többi résztvevőnek is gratulálunk: Rubeola FC Csömör, AC Villám, Universum 1. és Universum 2.

U15 Colorspectrum Aramis - Cső-Montage BFC 2-3

foto2009. május 31. - A bajnoki döntő 4. mérkőzésének hangulatát megalapozva, nézők és persze a gyerekek számára élményt gyűjtendő U15-ös korosztályban előmérkőzésre került sor Budafokon. Már ez a meccs jó hangulatot teremtett, ahol a szurkolók szép számmal gyülekeztek. Az utánpótlás csapatoknál sok szép megoldást, gólt és védést láttunk, a szurkolás kezdetét vette és a harcos játék végén a Cső-Montage csapata győzedelmeskedett egy góllal.

Döntő, 4. mérkőzés: Ezüstérem a bajnokságban is

foto2009. május 30. - Az Aramis szerzett két gólos előnyt az első félidőben. A második játékrészben fordított az MVFC és megvédte a bajnoki címét, amihez gratulálunk. A bajnoki döntő 4. mérkőzését ismét teltház előtt játszották a Budafoki csarnokban, és a futsalban „ismert” emberek közül is többen a helyszínen kísérték figyelemmel.  A díjakat Esterházy Márton és Ragadics Ferenc adta át.

Futsal NB I. - Döntő, 4. mérkőzés
Budapest (Budafok), Fonyódi Antal Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 2-3 (2-0) MVFC-Berettyóújfalu
Dupla rangadó csütörtökön

foto2009. május 20. - A ’95-ös korosztályban az Aramis a Cső-Montage BFC csapatát fogadja Budafokon, 19.00-kor. Mindkét csapatnak szüksége van a győzelemre, hiszen döntő szerepe van abban, hogy ki vehet részt a Grassroots tornán, amit Telkiben rendeznek júliusban. A csütörtök este további izgalmakkal folytatódik -az NB.I. bajnoki döntő 4. mérkőzése-  Aramis – Berettyóújfalu összecsapással. Várhatóan a mérkőzés félidejében lesz az ünnepélyes díjátadó az U21-es csapatoknak.

 

Döntő, 3. mérkőzés: Szégyellhetjük magunkat

foto2009. május 18. - A döntő 3. mérkőzésén saját magunkat vertük meg Berettyóújfalun. Szégyellhetjük magunkat, hiszen a hibáinkat kihasználva rúgta az ellenfelünk a gólokat. Még a múltkorinál is gyengébb és szétesettebb játékot mutattunk, így 6:1-es eredménnyel nyert az MVFC. Az esélyeink minimálisra csökkentek e teljesítmény után a bajnokság megnyeréséhez, bár ennek ellenére a Berettyóújfalu közönsége még a 4:1, 5:1, 6-1-es vezetésnél is pfujolással és kifütyüléssel díjazták minden passzunkat illetve labdabirtoklásunkat.

Ezüstérmes az U13-as és aranyérmes az U18-as csapatunk

foto2009. május 17. - Folytatódott a Budapesti Labdarúgó Szövetség utánpótlás futsal bajnoksága az U13-as és U18-as  korosztályokban. A nagy melegben a csapatok szép játékot nyújtottak mindkét korosztályban. Az U13-as korosztályban a Soroksár csapata győzedelmeskedett. A dobogó második helyére az ARAMIS állhatott fel. A harmadik helyezést pedig a Cső-Montage BFC csapata szerezte meg.

Futsal NB I. - Döntő, 3. mérkőzés
Berettyóújfalu, Kabos Endre Sportcsarnok
logo   logo
MVFC-Berettyóújfalu 6-1 (2-0) Colorspectrum Aramis
Az U15-ös csapatunk is nyert

foto2009. május 14. - A Budapesti Labdarúgó Szövetség utánpótlás futsal bajnokságot rendez különböző korosztályokban. Tegnap az U15-ös csapatunk játszott. A Fradi ellen fáradtan, szétesve álltunk fel, ennek vereség lett a vége. A másik két mérkőzésen már összeszedettebben játszottunk és sok gólt rúgtunk. Múlt héten az U13-as és U18-as csapataink mérkőztek meg, szép eredményekkel.

Döntő, 2. mérkőzés: Életbe tartottuk a reményt

foto2009. május 15. - Mondhatjuk azt is, hogy ez a mérkőzés a tükörképe volt az első összecsapásnak. Ott is gyors hazai vezetés után kicsit „szétesett” vendégcsapat volt a pályán. Ma mi érdemeltük meg a győzelmet, jobban játszottunk, s ezzel kiegyenlítettünk az összesítésben az állást. A bajnoki címért még nagy csaták fognak folyni mindkét csapat részéről. A bajnoki dobogóra állásért viszont Berettyóújfalun is kell mérkőzést nyernünk, reméljük ez sikerülni fog.

Futsal NB I. - Döntő, 2. mérkőzés
Budapest (Budafok), Fonyódi Antal Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 3-2 (2-0) MVFC-Berettyóújfalu
Döntő, 1. mérkőzés: Vereséggel kezdtünk

foto2009. május 14. - Berettyóújfalui győzelemmel kezdődött a bajnoki döntő. Már az első félidőben nagy előnnyel vezetett ellenfelünk. Szorosabb csatára számítottunk a nyitó mérkőzésen, sőt nyerni szerettünk volna, ám szétesve -főleg az első félidőben-, sok hibával játszottunk. A csütörtöki, második összecsapás reméljük teljesen másképpen alakul és sikerül megnehezítenünk otthon ellenfelünk dolgát.

Futsal NB I. - Döntő, 1. mérkőzés
Berettyóújfalu, Kabos Endre Sportcsarnok
logo   logo
MVFC-Berettyóújfalu 4-0 (3-0) Colorspectrum Aramis
NIKE Utánpótlás Futsal Bajnokság

foto2009. május 10. - A Budapesti Labdarúgó Szövetség utánpótlás futsal bajnokságot rendez különböző korosztályokban. Tegnap az U15-ös csapatunk játszott. A Fradi ellen fáradtan, szétesve álltunk fel, ennek vereség lett a vége. A másik két mérkőzésen már összeszedettebben játszottunk és sok gólt rúgtunk. Múlt héten az U13-as és U18-as csapataink mérkőztek meg, szép eredményekkel.

U21-  Bajnokcsapat

foto2009. május 7. - A döntő első mérkőzése után ugyan hátrányból indulva, de megszereztük a bajnoki címet. Az utolsó percig nagy izgalommal és rengeteg helyzettel folyt a mérkőzés mindkét csapat részéről. A Gödöllő együttese kezdett jobban, hiszen a csapatkapitány Nagy Roland már a 3. percben vezetést szerzett csapatának. Erre azonban a rutinos játékosunk Frank Peti már 2perc múlva válaszolt a kapu felső sarkába bombázva. Pár perccel később a mi csapatkapitányunk, Endi talált a kapuba.

U21-  nehéz helyzetben a visszavágón

foto2009. május 4. - Az U21-es döntő első meccsén kikaptunk a Gödöllő csapatától. Az első félidőben csak ellenfelünk tudott egy gólt szerezni. Második félidő első felében mi rúgtunk 4gólt, majd a 4:1-es vezetéstől megzavarodva a félidő második felében 4gólt kaptunk is. Így ezen a fontos hazai mérkőzésen 5:4 arányban veszítettünk. A döntő mérkőzést május 7-én, csütörtökön 20.45-kor játsszuk Gödöllőn.

NIKE Utánpótlás Futsal Bajnokság

foto2009. május 3. - A Budapesti Labdarúgó Szövetség utánpótlás futsal bajnokságot rendez különböző korosztályokban. Vasárnap az U13-as és U18-as csapataink mérkőztek meg, szép eredményekkel.

 

 

 

A döntőbe jutásért, 2. mérkőzés: Döntőben a csapatunk

foto2009. április 27. - A bajnokság döntőjében is a Berettyóújfalu csapatával kell megküzdenünk. Kettős győzelemmel jutottunk be a döntőbe a Csömör csapata ellen. A második mérkőzés első félidejében fáradtan kezdtünk. Bár Janó révén megszereztük a vezetést, de Szimcsák erre hamar válaszolt. A félidőben 1-1-es eredménnyel mentünk az öltözőbe. Kezdődött a második félidő, ahol ismét Janó, ismét a 9.percben bombázott a kapuba.

Futsal NB I. - A döntőbe jutásért, 2. mérkőzés
Csömör, Csömöri Sportcsarnok
logo   logo
Goldball RFC Csömör 2-6 (1-1) Colorspectrum Aramis

A döntőbe az MVFC Berettyóújfalu és a Colorspectrum Aramis jutott

U21-es csapatunk már a döntőben van

foto2009. április 23. - 13-3-as összesítéssel jutottunk az utánpótlás bajnokság döntőjébe.

 

 

 

 

 

A döntőbe jutásért, 1. mérkőzés: Hazai győzelem

foto2009. április 17. - Jelenleg 1-0 arányban vezetünk a két győzelemig tartó párharcban, ami nem tűnik lefutottnak. Nagyon készülünk a visszavágóra.

 

 

 

 

Futsal NB I. - A döntőbe jutásért, 1. mérkőzés
Budapest (Budafok), Fonyódi Antal Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 2-1 (0-0) Goldball RFC Csömör
Vereség a kupadöntőn

foto2009. április 14. - A két résztvevő csapat szurkoló tábora illetve maguk a csapatok játékukkal szép, hangulatos estét varázsoltak a gyöngyösi sportcsarnokba. A végén a Berettyóújfalu volt a boldogabb miután 3-1-re megnyerték a találkozót.

 

 

 

Futsal Magyar Kupa, döntő
Gyöngyös, 600 néző
logo   logo
MVFC-Berettyóújfalu 3-1 (1-0) Colorspectrum Aramis

Kupagyőztes az MVFC-Berettyóújfalu!

U21 rájátszás: Aramis – Berettyóújfalu  9-1 (6-1)

foto2009. április 9. - Fölényes győzelmet arattunk a Berettyóújfalu csapata ellen. Bár ellenfelünk szerezte meg a vezetést, de erre másfél percen belül Endre triplázással válaszolt. Majd a Berettyóújfalu csapata nem tudott több gólt rúgni, mi még 6-szor találtunk be a kapujukba.

 

 

Nemzetközi futsal torna 3.nap: a végére elfáradtunk

foto2009. április 9. - Telt ház előtt került sor a torna utolsó mérkőzésére. A magyar csapat bátor játékot felvállalva küzdött a világbajnok ellen. Mindez a második félidő közepéig volt elég, azután eredményben is fölén került Brazília.

 

 

 

Dimplomaosztó

foto2009. április 7. - Kedden a Horvátország - Brazília mérkőzés szünetében vették át diplomáikat az első magyarországi futsal edzőképzés végzett hallgatói. Frank Tomi is az ünnepeltek között volt.

 

 

 

Rosszul sikerült mérkőzés Szlovákia ellen

foto2009. április 7. - Nem sikerült jól a folytatás a Borsodi Kupán. A második mérkőzésen Szlovákia fölénk  tudott kerekedni. Játékosaink nem tudták feltörni vendégeink szívós védekezését.

 

 

 

 

Javier Lozano előadást tartott

foto2009. április 7. - A Borsodi Futsal Kupa egyik kísérő rendezvénye volt a korábbi spanyol szövetségi kapitány Javier Lozano előadása a magyar edzők részére.

 

 

 

 

Magyar győzelem Horvátország ellen

foto2009. április 6. - Századik mérkőzésén köszöntötték Szente Tamást. Három gólos előnyt szereztünk az első félidő végére. A második félidő kiegyenlítettebb volt, de győzelmünk nem forgott veszélyben.

 

 

 

Nemzetközi futsal torna - megérkeztek ellenfeleink

foto2009. április 4. - 2009. április 6-8. között Budapesten a Körcsarnokban, nemzetközi futsal tornát rendez az MLSZ. A résztvevő csapatok: a világbajnok Brazília, Horvátország, Szlovákia és a házigazda Magyarország. Csapatunkból Nagy Gábor, Csernai Gábor, Szűcs Richárd és Sivák Péter is pályára lép.

 

U21 rájátszás, 2. mérkőzés

foto2009. április 1. - Kétszeres győzelemmel jutott tovább az utánpótláscsapatunk.  Következő ellenfelünk a Berettyóújfalu csapata.

 

 

 

 

Archívum