Magyar Kupa: A döntő következik

2009. március 27. - A bajnoki rájátszások közepette, április 14-én kedden 20.00 órától Gyöngyösön játsszuk az idei év Magyar Kupa döntőjét az MVFC Berettyóújfalu csapa ellen. Ebben az évben egy mérkőzésen dől el a kupa sorsa, ahol természetesen a célunk a tavalyi győzelem megismétlése. Egyesületünk autóbuszt indít szurkolóinknak a mérkőzésre, hogy minél többen tudják buzdítani csapatunkat ezen a fontos összecsapáson.
Akik a helyszínen szeretnék megtekinteni a Magyar Kupa döntőt azok Mersich Péter technikai vezetőnél jelentkezhetnek az utazásra a 20/442-56-56-os telefonszámon, vagy az
aramis@aramisfutsal.hu e-mail címen.

Elkezdődött az U21-es rájátszás is

foto2009. március 27. - Szerda este a Kecskemét otthonában 7:4-re nyertünk a rájátszás első meccsén.

Visszavágó: Budafok, 2009.04.01.  20:20-kor.

 

 

 

 

Futsal NB I., rájátszás, 2. mérkőzés: Frank(ó) gólok

foto2009. március 26. - Kettős győzelemmel jutottunk tovább a bajnokság legjobb négy csapata közé. Csernai Gabi a 39.53-kor szerzett góljával eldöntötte a biztos továbbjutásunkat, mellette Frank Peti és Tomi duplázása segített.

 

 

 

Futsal NB I., rájátszás, 2. mérkőzés
Gödöllő, Szt. István Egyetem Sportcsarnok
logo   logo
Gödöllői Sport Klub 3-4 Colorspectrum Aramis

Csapatunk ezzel a győzelmével már a bajnokság legjobb 4 csapata között van.

1995-ös futsal torna

foto2009. március 24. - Vasárnap rendezték a VI. AC Villám FUTSAL Tornát, amelyen ezúttal az 1995- 96-ban született játékosok léphettek pályára. Az eseményen 4 csapat jelent meg, akik színvonalas mérkőzéseket játszottak egymással és láthatóan jól érezték magukat. Mindhárom meccsünket megnyertük, így a döntőbe jutva újra az AC Villám „B” csapatával kellett megküzdenünk. Az első helyen végeztünk, így a vándorserleg is a miénk lett.

Futsal Magyar Kupa, Elődöntő, 2. mérkőzés

foto2009. március 20. - Egy igazi hangulatos mérkőzést játszhattunk, sok szurkoló bíztatása előtt. Rábl Jani és Frank Tomi gyönyörű góljával már a 7. percben két góllal vezetettünk. Horváth Ferenc ezt egy percen belül egy gólra csökkentette, szóval az izgalom fokozódott.

 

 

Futsal Magyar Kupa, Elődöntő, 2. mérkőzés
Budafok, Fonyódi Antal Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 4-3 (2-1) FTC
Magyar Kupa: Tét a döntőbe jutás

2009. március 18. - Március 18-án szerdán este 20.30 órától Magyar Kupa elődöntő visszavágót játszik csapatunk Budafokon az Allianz-FTC csapata ellen. A mérkőzésnek nagyon nagy a tétje, hiszen a győztes csapat a Magyar Kupa döntőjébe kerül. Az első mérkőzésen 3-3-as döntetlen született, tehát teljesen nyílt még a továbbjutás, természetesen csapatunk jó formája miatt nagyon bizakodunk, hogy idén is döntőt tudunk majd játszani.

Futsal NB I., rájátszás, 1. forduló: Az első fontos győzelem

foto2009. március 14. - Rábl Jani az 50. bajnoki mérkőzését játszotta csapatunkban. Már a 4. percben Vidák Balázs góljával a vendégek megszerezték a vezetést Budafokon. Nos nem kellett nagyon izgulnunk, mivel ezzel a góllal minden puskaporukat ellőtték a gödöllőiek. Válaszként Janó és Futre gólja következett rövid időn belül. Jani a félidő vége előtt még ismételt, így nyugodtabban vonulhattunk pihenőre. A második félidő elején két gyors góllal eldöntöttük a mérkőzés végkimenetelét.

Futsal NB I., rájátszás, 1. mérkőzés
Budafok, Fonyódi A. Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 8-1 (3-1) Gödöllői Sport Klub
Futsal NB I., 18. forduló: Különös győzelem

foto2009. március 9. - Már az első percben vezetést szereztünk Szűcs Ricsi révén. Az első félidőben ezután azonban már egyik csapat sem tudott eredményes lenni. A második játékrész elején egyenlített a Gödöllő, de végül megnyugtató különbségű győzelmet arattunk.

 

 

Futsal NB I., 18. forduló
Gödöllő
logo   logo
Gödöllői Sport Klub 3-6 (0-1) Colorspectrum Aramis
U21 „D”  -  Összességében csoportelsők vagyunk

foto2009. március 9. - Sajnos a DTE nem tudott csapatot kiállítani Dunavarsányban.

A mai napon az Üllő FC Cső- Montage volt a legeredményesebb, de összességében az Aramis végzett a csoport élén.

 

 

 

Az U21 "D" csoport első helyét megerősítettük

foto2009. február 2. - A 6. forduló összecsapásaiból is veretlenül jöttünk ki. Cső-Montage és a Csömör csapata nagy csatát folytatott. Március 8-án folytatódik Dunavarsányban az alapszakasz küzdelme, igazából a 2. helyért.

 

 

 

Futsal NB I., 17. forduló: Öt gólt szereztünk, mégis 3:3

foto2009. február 24. - A mérkőzés előtt három díjat is átadhatott Ragadics Ferenc csapatunk játékosainak. Sikur Lajos 50., Frank Tamás 100., míg Csernai Gábor a 150. bajnoki mérkőzésén van már túl sikeresen.

- Az NB.I. 17. fordulójában csak egy pontot szereztünk a Fradi csapata ellen. Bár öt gólt sikerült szereznünk a mérkőzésen, de kettővel az ellenfélnek segítettünk. Következő mérkőzésünket Gödöllőn játsszuk március 9-én, 20.30-kor.
Futsal NB I., 17. forduló
Budafok, Fonyódi Antal Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 3-3 (2-1) Allianz-FTC
Futsal NB I., 16. forduló: Megtörtük a jeget

foto2009. február 17. - Az NB.I. 16.fordulójában izgalmas mérkőzésen megtörtük a Berettyóújfalu veretlenségét. A bajnokság első helyezettjét 5:4-re győztük le. Jó iramú, változatos meccset játszottunk, pontosan olyat, amilyenre számítani lehetett. Még nagyon sok munka áll előttünk és készülünk a további mérkőzéseinkre illetve a rájátszásra.

Pénteken, 20-án 20.00-kor Budafokon játszunk a Fradi ellen.
Futsal NB I., 16. forduló
Budafok, Fonyódi Antal Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 5-4 (1-1) MVFC Berettyóújfalu
Edzőmérkőzés a „Műszaki Egyetemmel”

foto2009. február 12. - A magyar válogatottunk Oroszországba utazott. Csapatunkból Gremsperger Gábor, Nagy Gábor, Frank Péter, Rábl János, Sivák Péter és Frank Tamás (pályaedző) keltek útra. Válogatott játékosaink nélkül edzőmeccset játszottunk, a BME futsal csapata ellen, Baki Balázs vezetésével. Csapatunk az U21-es fiatal tehetségekkel kiegészítve nagyarányú győzelmet arattak a Budapesti Műszaki Egyetem lelkes futsal csapatával megmérkőzve.

U21 „D”  Ismét elhoztuk a 9 pontot

foto2009. február 9. - Az NB. I. 15. fordulójában 3:2 arányban győztünk a Cső-Montage csapata ellen. Eredményesebben kezdtük a találkozót. A 10. percben Szűcs Ricsi, majd a 16. percben Csernai Gabi találat be a kapuba. Hogy ne legyen teljesen nyugodt a pihenés, erről Hudák Ádám gondoskodott, aki a 20. percben bevette Goba kapuját. A 26. percben Mezőfalvi Lóránd gólja már az egyenlítést jelentette...

Futsal NB I., 15. forduló: Egy góllal nyetünk

foto2009. február 7. - Az NB. I. 15. fordulójában 3:2 arányban győztünk a Cső-Montage csapata ellen. Eredményesebben kezdtük a találkozót. A 10. percben Szűcs Ricsi, majd a 16. percben Csernai Gabi találat be a kapuba. Hogy ne legyen teljesen nyugodt a pihenés, erről Hudák Ádám gondoskodott, aki a 20. percben bevette Goba kapuját. A 26. percben Mezőfalvi Lóránd gólja már az egyenlítést jelentette...

Futsal NB I., 15. forduló
Üllő, Üllő Városi Sportcsarnok
logo   logo
Üllő FC Cső-Montage 2-3 (1-2) Colorspectrum Aramis
Futsal NB I., 14. forduló: Hoztuk a kötelezőt

foto2009. január 31. - Az NB I. 14. fordulójában magabiztosan 6:1 arányban győztük le a Szentes csapatát. A mérkőzés elejétől mi irányítottuk a játékot.  Következő mérkőzésünket Üllőn játsszuk a Cső-Montage BFC csapata ellen, február 6. (péntek) 19:30.

 

 

 

Futsal NB I., 14. forduló
Budapest (Budafok), Fonyódi Antal Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 6-1 (5-0) Legrand-M-Szentes
Futsal Magyar Kupa, Elődöntő, 1. mérkőzés

foto2009. január 26. - A Fradi vendégeként 3-3-as eredményt sikerült játszanunk Üllőn. Természetesen nagyon készülünk a március 4-én lévő mérkőzésünkre. Szeretnénk bejutni a döntőbe, de tudjuk azt, hogy a Ferencvárossal nehéz dolgunk lesz. A visszavágón, a mi hazai pályánkon az ő közönségük előtt kell majd játszanunk. Aztán majd meglátjuk, hogy ki kerül a kupadöntőbe.

Futsal Magyar Kupa, Elődöntő, 1. mérkőzés
Üllő, Üllő Városi Sportcsarnok
logo   logo
FTC 3-3 (2-2) Colorspectrum Aramis
Futsal Magyar Kupa elődöntő mérkőzések

foto2009. január 23. - A futsal Magyar Kupa elődöntőinek sorsolását megtartották a Magyar Labdarúgó Szövetségben. Az egyik párban a Ferencváros az Aramissal találkozik, a másik ágon, az MVFC Berettyóújfalu kezd idegenben, Gyöngyös lesz az ellenfél.

 

 

 

Futsal Magyar Kupa, Negyeddöntők, 2. mérkőzés

foto2009. január 19. - Az idei kupakiírásban ismét a Dupont kiverésével jutottunk a legjobb négybe. Izgatottan várjuk a keddi sorsolást.

 

 

 

 

Futsal Magyar Kupa, Negyeddöntők, 2. mérkőzés
Budafok, Fonyódi Antal Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 5-3 (3-3) Dupont-Fortuna FC
Futsal Magyar Kupa, Negyeddöntők, 1. mérkőzés

foto2009. január 16. - A Dupont vendégeként 5-2 arányban győzedelmeskedtünk. Készülünk a hétfői mérkőzésre és megpróbáljuk megerősíteni a továbbjutásunkat.

 

 

 

 

Futsal Magyar Kupa, Negyeddöntők, 1. mérkőzés
Budapest, Kerék utcai Általános Iskola
logo   logo
Dupont-Fortuna FC 2-5 (1-3) Colorspectrum Aramis
Futsal Magyar Kupa, Negyeddöntők

2009. január 15. - Az MLSZ Versenybizottsága megtartotta a Futsal Magyar Kupa 3. fordulójának sorsolását. Ettől a fordulótól kezdődően már két mérkőzésen döntik el a csapatok a továbbjutást. Amennyiben a visszavágó után egyenlő az állás, úgy büntetők döntenek a továbbjutásról.

Az első mérkőzést 2009.01.16-án, pénteken 20.45 órai kezdettel játsszuk a Kerék utcában a Dupont csapata vendégeként.  Második meccsünket 19-én, hétfőn 19.00-kor játsszuk Budafokon.
Válogatott: Egy gól döntött

foto2009. január 13. - Nem sikerült győznünk Ikrényben Csehország ellen, miután a második játékrész elején egy vendég szögletből gólt kaptunk. Ez az egy gól eldöntötte a mérkőzést.   A válogatottunkban láthattuk csapatunkból Frank Tamást (pályaedző), Erdős Zsoltot (gyúró), játékosként Nagy Gábort, Sivák Pétert és Gremsperger Gábort.

 

U21: Biztató döntetlen

foto2009. január 13. - Egy remek iramú, nyílt sisakos játékot hozó mérkőzésen benne volt a győzelem a játékunkban, ami biztató lehet a jövőre nézve. A fiatal válogatottunkban láthattuk csapatunkból Frank Tamást (szövetségi edző), Soós Ferencet (pályaedző), és játékosként pedig Bakos Áront, Dávid Richárdot, Frank Pétert, Gremsperger Gábort és Rábl Jánost.

 

Futsal Magyar Kupa, Nyolcaddöntők

foto2009. január 6. - Majdnem potyára utaztunk Inkrénybe, hiszen a hazai csapat felkészületlensége miatt fél órás csúszással tudtuk megkezdeni a mérkőzést. A "mi" technikai vezetőnk saját laptopjának igénybevételével, a stopperóránk használatával és még egyéb hiányosságok (az időmérő órát is csak a második félidőre üzemelték be)  mellett.

 

Futsal Magyar Kupa, Nyolcaddöntők
Ikrény, Ikrényi Sportcsarnok
logo   logo
Duna Takarék AFC 3-3 (1-2)
hossz. 3-4
Colorspectrum Aramis
Futsal Magyar Kupa

foto2009. január 4. - Az idei futsal szezon január 5-én  folytatódik, mégpedig a Magyar Kupanyolcaddöntőjével. Az előselejtezőkhöz hasonlóan még mindig egy mérkőzésen dől el a továbbjutás. Ellenfelünk a Duna Takarék AFC csapata, a mérkőzést pedig Ikrényben fogjuk játszani hétfőn 20.20-as kezdettel. Címvédőként érkezünk és ennek megfelelően mindenképpen a továbbjutást tűztük ki célul. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű, ezért izgalmas, jó hangulatú mérkőzést várunk.

Archívum