Évzáró és díjkiosztás

foto2011. június 24. - Aramis hagyománynak mondható már a szezonzáró vacsora, ahol idén is értékeltük a 2010/11-es bajnokságban résztvevő összes csapatunk eredményeit, majd szó esett a nyári szünet utáni tervekről is. Az összejövetelünk egy hajnalig tartó, kb. 100 fős jó hangulatú, zenés, beszélgetős szezonzáróra sikeredett.
Az MLSZ-ben megrendezett díjkiosztón is átvehettük az eredményeknek megfelelő díjainkat.

U17 futsal, Bajnok az U17-es Aramis

foto2011. június 18. - Az U17-es korosztályban is az utolsó előtti torna volt ez számunkra. A csömöriek nem vettek részt a tornán ( U19-es elfoglaltságuk miatt), a győrieknek pedig ma volt a 'pihenőnapjuk'. Első mérkőzésünkön a Fradi szerzett vezetést, de hamar egyenlítettünk és utána már nagyarányú győzelmet tudtunk aratni.

U19-es végjáték

foto2011. június 15. - Az utánpótláscsapataink közül mondhatjuk, hogy az U19-es fiataljainknak kellett átmenniük a legtöbb mindenen. A 2010/11-es korosztályos bajnokságot végigkövetve senki előtt sem volt titok, hogy a nyugati csoportban való küzdelmek voltak a legnehezebbek. A sors mégis úgy hozta, hogy nem tudtunk döntőbe lenni és a csoportunkat sokáig vezető Fradi is csak a 2. helyen tudott végezni.

Futsal NB I., 3. helyért, 3. mérkőzés - Csak 4. hely

foto2011. június 10. - A 3. Fradi elleni mérkőzésen a 3. helyezést érdemeltük volna, de ismételten közbeszólt a bírok által meg nem adott egyenlő feltétel és a régen cipelt átkunk is. Az FTC-vel a rájátszás mérkőzései közül az első és az utolsó is döntetlen eredménnyel végződött. Egy döntő színvonalú mérkőzésen büntetőrúgásig vezettek a dolgok a bírói ítélet segítségével, amiből ismételten nem mi jöttünk ki jól, de most nagyobb volt a tét, hiszen ezzel a játék képe és az egész éves munkánk alapján megérdemelt dobogós helyről csúsztunk le.

Futsal NB I., a 3. helyért - 3. mérkőzés (2011.06.09., csütörtök)
Budapest, Budapesti Spartacus Sportcsarnok
logo   logo
FTC-6x6 Taxi 3-3 (1-1)
bünt. 4-2
Colorspectrum Aramis
Futsal NB I., 3. helyért, 2. mérkőzés - Gólzáporos második mérkőzés

foto2011. június 6. -Az előző mérkőzéshez képest túl nagyarányú győzelmet tudtunk aratni otthon a Fradi ellen. Meglepően jól kezdtük a találkozót, hiszen 3 perc alatt már 3:0-ra vezettünk, ellenfelünkön felülkerekedve. A 4:0-s fordulás után is játszottuk a játékunkat, Tyukász Peti remek védésének köszönhetően az utolsó előtti percig gólt sem kaptunk és a múlt héten visszatérő Németh Peti megrúgta ma a mesterhármasát.

Futsal NB I., a 3. helyért - 2. mérkőzés (2011.06.06., hétfő)
Budaörs, Városi Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 9-1 (4-0) FTC-6x6 Taxi
Nemzetközi tornán az U19

foto2011. június 4. - Június első hétvégéjére Szerbiába kapott meghívást csapatunk az U19-es korosztályban. Vártuk, hogy megméretessük magunkat a szerb, szlovák, macedón és horvát csapatok között. A vendégvárástól, szállástól le voltunk nyűgözve, aztán a sorsolást nézve már tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, hiszen egy erős, a banja lukai 'Sokrates' gárdával és a hazai  novi sadi 'Tvrdjava' együttessel kerültünk egy csoportba.

Futsal NB I., 3. helyért, 1. mérkőzés - Átok miatt hátrányban...

foto2011. június 2. - A feszült találkozóval kapcsolatos jóslatok teljesültek a mai mérkőzésen, sőt több izgalmat tartogatott ez a 3. helyért küzdő első mérkőzés, mint egyesek gondolták. Az első félidőben mindkét csapat hajtott és sok helyzetet láthattunk mindkét oldalon, de gól nem született, főként a parádézó fiatal Tyukász Péter és a nagy rutinnal rendelkező Nagy Endre hálóőröknek köszönhetően.

Futsal NB I., a 3. helyért - 1. mérkőzés (2011.06.02., csütörtök)
Budapest, Budapesti Spartacus Sportcsarnok
logo   logo
FTC-6x6 Taxi 1-1 (0-0)
bünt. 4-3
Colorspectrum Aramis
U15 futsal döntő

foto2011. május 29. - Az U15-ös korosztályba (előző cikkünkből kiderülve) a Rubeola-Gödöllő, Aramis, Cső-Montage és a Gyöngyös együttesei jutottak be. A döntő az egész éven át tartó nagy harcot folytató Cső-Montage és Aramis csapata között zajlott, ahol most sem hagytak látvány és izgalmak nélkül a gyerekek. A döntetlen végeredménynek köszönhetően hosszabbítás következett, ahol a 2x5perc már elég volt az Aramisnak, hogy eldöntsük a döntőben vagyunk.

Futsal NB I., elődöntő, 4. - Másodszorra hiányzott a szerencse...

foto2011. május 26. - Ez a mérkőzés döntötte el, hogy a biztosan a 3.helyért kell játszanunk. A 4.mérkőzés már kiélezetten kezdődött és nem tudtuk élvezni a hazai pálya előnyét. Sok szép játékkal elért helyzet kihagyásával kezdtünk és ez meg is bosszulta egy időre önmagát, hiszen a győriek szereztek vezetést. -A meccs végén tudtuk, ekkora vendég előny után már a kiegyenlítésre is büszkének kell lennünk.-  Sajnos egyre jobban kezdtek elfajulni a szabálytalanságok, amiket a játékvezető urak nem tudtak egyenrangúan értékelni.

Futsal NB I., elődöntő - 4. mérkőzés (2011.05.26., csütörtök)
Budaörs, Városi Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 4-6 (0-1) Rába ETO
Futsal NB I., elődöntő, 3. mérkőzés - Újra hátrányban...

foto2011. május 24. - A győriek otthonukban ismételten előnyt tudtak szerezni a rájátszásban a 3. meccsen. A kiélezett mérkőzésen az ETO kezdett gőzerővel és már az első percben kétszer bombázta kapunkat, ahol Sikur parádézott. Hosszú percekig nem hagytuk a győrieket gólhoz jutni, de sajnos mi sem tudtunk Balázs kapujába találni. Mindkét gárda keményen oda tette magát, láthattunk kapufákat, cm-eken múló gólokat és szép védéseket.

Futsal NB I., elődöntő - 3. mérkőzés (2011.05.23., hétfő)
Győr, Magvassy Sportcsarnok
logo   logo
Rába ETO 5-0 (1-0) Colorspectrum Aramis
I. Aramis ovifoci torna

foto2011. május 24. - Szeptember közepén az Aramis egyesület elindította az ovifoci foglalkozásokat is, hogy a legkisebb korosztálynak is helyet és lehetőséget nyújtson a mozgás megszerettetésére és a mozgásigényük kielégítésére. Egyelőre a 2005-2006-os korosztályból kerültek ki a gyerekek, akik hétről-hétre ügyeskedtek és sajátítottak el új dolgokat. Az év zárásaként megrendeztük az első, négy csapatos ovifoci tornát, melynél meghívásunkat az Eötvös-Kispest 2 csapata fogadta el.

U15 futsal,középdöntő - A legjobb 4 között

foto2011. május 22. - Kezdésként beleszaladtunk egy többgólos vereségbe az egyre erősebb és lelkes Fradi ellen, a legnagyobb gondunk az volt, hogy nem sikerült gólt szereznünk és a védekezésünk sem volt valami fényes. A Cső-Montage gárdáját egy góllal győztük le, szerencsére az első félidőben szereztünk két gólt, míg ellenfelünk csak az utolsó percekben talált kaput. A hazaiak ellen elég jól játszottunk és több góllal tudtunk győzni.

Futsal NB I., elődöntő, 2. mérkőzés

foto2011. május 20. - Az Aramis az elődöntő 2. mérkőzésén szerzett győzelmével megtörte a 2009 november óta tartó győri veretlenséget. Sikerült bizonyítanunk, hogy nem véletlenül hangos sokszor a futsal világa az Aramistól, hiszen kb. 40 veretlen mérkőzés után nekünk sikerült meglepetést okozva megérdemelten az elődöntőben, egy nagyon nehéz meccsen megszakítani az ETO csúcstartását. Mondhatjuk, hogy végre kimutatkozott az egész éves edzés, hajtás, akarat és a csapatmunka és győzött az igazság.

Futsal NB I., elődöntő - 2.mérkőzés (2011.05.19., csütörtök)
Budaörs, Városi Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 3-3 (1-3)
bünt. 5-3
Rába ETO
Futsal NB I., elődöntő, 1. mérkőzés - Kevesen múlt...

foto2011. május 16. - A legjobb négy között az első meccsünket Győrben játszottuk az ETO ellen, ahol igencsak meg tudtuk szorongatni az idén is kupagyőztes csapatot. A szoros mérkőzés részletei helyett, szeretnénk beszámolni egy megbotránkoztató és egyben megdöbbentő tényről, mely már a meccs lefújása után történt. Madarász János, a magyar futsal világában és az Aramis által is nagyra tartott játékos, már a mérkőzésen hevesen szólogatott kispadunk felé, ahol nem kímélte szavaival többek között Mersich Pétert - a technikai vezetőnket - sem.

Futsal NB I., elődöntő - 1. mérkőzés (2011.05.16., hétfő)
Győr, Magvassy Sportcsarnok
logo   logo
Rába ETO 2-0 (1-0) Colorspectrum Aramis
2011. május - Rájátszási hírek 1.

foto2011. május 13. - A legjobb 4 között az Aramis. Miután az 5 megadott mérkőzésből sikerült az egymást követő 3-at nyernünk, így már tudjuk, hogy ott vagyunk a rájátszás folytatásában.

A következő "forduló" is 5 meccsre ad lehetőséget, melyből szintén 3-at kell nyerni a továbbjutáshoz. Az utánpótláscsapataink is küzdenek a legjobb 4 közé jutásért.
Futsal NB I., rájátszás, 3. forduló - A legjobb 4 között

foto2011. május 6. - A legjobb 4 közé jutásért játszott 3. és egyben utolsó mérkőzésünkön is tudtunk győzni. A találkozó nekünk kedvezően kezdődött, hiszen vezetést tudtunk szerezni Krisz találata által és jól sikerült a labdatartásunk is. A fordulás után 10perc elteltével megzavarodtunk és ismételten a saját hibánk miatt kaptunk két gólt, mellyel megfordította ellenfelünk az eredményt.

Futsal NB I., rájátszás - 3. forduló (2011.05.05., csütörtök)
Budaörs, Városi Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 3-2 (1-0) Üllő FC Cső-Montage
Futsal NB I., rájátszás, 2. forduló - Még egy lépéssel közelebb...

foto2011. május 3. - A jóslatoknak megfelelően nehezen kezdődött a meccs mindkét csapat részéről. Ugyanúgy láthattunk kemény védekezést, mint kapura lövéseket is, magunkat picit megtréfálva, a hibánkat kihasználva szerzett vezetést a hazai csapat. 0:1-es  eredménnyel kellett az öltözőbe vonulnunk, de tudtuk ez így nem maradhat, gólt kell szerezni. A további szép helyzetek kialakítása után 3 perc múlva már rúgta is Bringa a gólt, egy gyönyörűen eltört labdával, melynél a kapufa is besegített.

Futsal NB I., rájátszás - 2. forduló (2011.05.02., hétfő)
Üllő, Üllő Városi Sportcsarnok
logo   logo
Üllő FC Cső-Montage 1-4 (1-0) Colorspectrum Aramis
Futsal NB I., rájátszás, 1. forduló - Jó kezdés a rájátszásban

foto2011. április 29. - A rájátszás első mérkőzésén mi fogadtuk az üllői csapatot. A vártnak megfelelően kezdődött a meccs, mindkét csapat meg akarta szerezni az első győzelmét, amivel egy lépéssel közelebb lehet már a legjobb 4 közé jutáshoz. Az első félidőben Sivák Peti talált a Cső-Montege kapujában és ezzel az egy találattal ért véget az első 20perc. A második félidőben igazibb csapatmunkát láthattunk az Aramisnál, először Krisz vezette végig a labdát megállíthatatlanul és szép passzával Golyó rúgott gólt. Két perc múlva Roni növelte csapatunk előnyét.

Futsal NB I., rájátszás - 1. forduló (2011.04.28., csütörtök)
Budaörs, Városi Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 5-0 (1-0) Üllő FC Cső-Montage
Futsal Magyar Női és Férfi Kupadöntő

foto2011. április 24. - Húsvét vasárnap először a női magyar kupadöntő mérkőzést láthattuk az Univerzum Aramis és címvédő Vesta csapata között. Főként védekezést választottunk taktikának erre a meccsre, már jól ismerve egyik legerősebb ellenfelünket. A Vesta rutinjával feltörte ezt párszor és amíg mi csak a helyzetekig jutottunk, ők 2-szer értékesítették is Pádár Anita duplázásával. Persze nem hagytuk magunkat és folytattuk a játékot, a kapura lövéseket. Szabó Szilvi és Szekér Anita góljával tudtunk felzárkózni és így 2:2-es eredménnyel mehettünk szünetre.

Futsal NB I., 22. forduló - A kötelező 3 pont

foto2011. április 18. - A 2010/11-es, igencsak meglepő fordulatokkal ellátott NB.I-es futsal bajnokság utolsó fordulójához érkeztünk, a rájátszás előtt. A saját meccsünk eredménye már nem befolyásolhatott a 4. hely megtartásában, ezzel szemben ellenfelünk és több csapat még  -az egy időben folyó mérkőzések miatt is-  izgulhattak. A mérkőzést jól kezdtük, lendületes játékkal, Bringa rúgott gólt.

Öreg fiúk torna

2011. április 15. - Öreg fiúk torna és NB I-es bajnoki futsal mérkőzés a Városi sportcsarnokban 2011. április 18-án hétfőn!

Futsal NB I. - 22. forduló (2011.04.18., hétfő)
Budaörs, Városi Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 5-3 (3-1) Újpest FC
Futsal NB I., 21. forduló - Fáradt végjáték

foto2011. április 8. - Az elmúlt hetekben a kupamérkőzések miatt kétszer játszottunk nagy riválisunkkal, ezért különösen vegyes érzésekkel utaztunk Berettyóújfalura. A hazaiak különösen kezdtek, ugyanis rögtön 5 a 4 elleni játékot játszottak, ebből elég hamar rúgtak gólt. Nem hagytuk magunkat, Golyó találatával hamar kiegyenlítettünk. Az első játékrészben még egy gólt szereztek, de erre még Frank Tomi  -szintén villámkapusként-   felső kapufás találatával 2:2-re tudtuk módosítani az első 20 percben az eredményt.

Futsal NB I. - 21. forduló (2011.04.08., péntek)
Berettyóújfalu, Kabos Endre Sportcsarnok
logo   logo
MVFC-Berettyóújfalu 7-2 (2-2) Colorspectrum Aramis
Futsal NB I., 20. forduló - Gólokban gazdag mérkőzés

foto2011. április 4. - Az Ózd elleni megszokott, gólzáporos mérkőzést játszottuk, amihez az is társulni szokott, hogy 2-3 gólnál nagyobb különbséggel nem tudunk elrugaszkodni. Az első játékrész felében 2:0-s vezetést tudtunk szerezni, aztán magunkra hoztuk az ellenfelet és már döntetlenre állt a mérkőzés. Majd 1-1 találat után a csapatok 3:3-as eredménnyel vonultak le pihenni. Érdekes mérkőzés volt, hiszen továbbra is szenvedünk a helyzeteink kihasználásával.

Futsal NB I. - 20. forduló (2011.04.04., hétfő)
Budaörs, Városi Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 6-4 (3-3) Ózdi Városi SE
Futsal Magyar Kupa, 4. forduló - Fantasztikus hajrá, de kevés...

foto2011. március 30. - A vártnak megfelelően nagyon nehéz mérkőzést játszottunk az MVFC csapatával, végre tudtunk ellenük győzni, de ez mégis kevés volt a döntőbejutáshoz. A vendég csapat higgadtan kezdett ezen a kiélezett mérkőzésen, hiszen 2:0-s előnnyel érkeztek Budaörsre. Az első félidőben még nem nagyon találtuk a helyünket, de az első gólt mi szereztük Golyó révén. Hamar jött a válasz ellenfelünktől és így egyértelművé vált, hogy 3 góllal kell győznünk a továbbjutáshoz.

Futsal Magyar Kupa - 4. forduló, visszavágó (2011.03.30., szerda)
Budaörs, Budaörs Városi Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 5-4 (1-1) MVFC Berettyóújfalu
Futsal Magyar Kupa, a 4. forduló mérkőzései
Dátum Nap Hazai Vendég Eredmény
2011.03.16. Szerda Rába ETO Üllő FC Cső-Montage 7-0
    MVFC-Berettyóújfalu Colorspectrum Aramis 2-0
2011.03.30. Szerda Colorspectrum Aramis MVFC-Berettyóújfalu 5-4
Továbbjutó: MVFC-Berettyóújfalu 6-5-ös összesítéssel
2011.04.06. Szerda Üllő FC Cső-Montage Rába ETO 19:30
Futsal NB I., 19. forduló - Újabb 3 pont begyűjtése

foto2011. március 29. - A vezetést Roni találatával a második percben meg tudtuk szerezni, majd 3:0-ás előnyre tettünk szert. A félidőben 3:1-es vezetéssel vonulhattunk le, aztán gyors gólváltás után szintén két gólos különbség volt az eredményben. Játszottunk, a Rubeola küzdött és közben 6:2-re tudtunk elrugaszkodni a második félidő felében. Ezek után viszont nem megnyugodtunk és játszottunk szépen tovább, hanem megzavarodtunk és hibát hibára halmozva a lelkes ellenfelünk 3 percen belül 3 gólt jutatott a kapunkba.

Rubeola kiadvány

2011. március 28. - Kassay-Kézi Gábor szerkesztésében műsorfüzetet készítenek a Rubeolások, ami a hazai mérkőzéseikre készül. A mostani Rubeola – Aramis meccsre is elkészült a kiadvány, melyben többek között olvashatunk az „Alapítók csatájáról” és láthatunk érdekes fotókat a múltról is.

 

Kellemes olvasást kívánunk!

Futsal NB I. - 19. forduló (2011.03.28., hétfő)
Csömör, Csömöri Sportcsarnok
logo   logo
Rubeola FC Csömör 5-6 (1-3) Colorspectrum Aramis
Futsal NB I., 18. forduló - Élvezetes játékkal győztünk

foto2011. március 22. - A nagy rangadón élvezetes és végig izgalmas meccsnek lehettünk tanúi. Végre nagyon jól kezdtünk, hiszen már a 4. percben gólt tudtunk szerezni Korozmán Krisz találatával, amit egy szabadrúgást kihasználva a pipába bombázott. A folytatásban mindkét csapat nagyon küzdött, rengeteg támadás és kapura lövés volt, Revelandnak és Sikurnak is folyamatosan nehéz dolga volt.

Futsal NB I. - 18. forduló (2011.03.21., hétfő)
Budaörs, Városi Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 3-2 (1-0) Üllő FC Cső-Montage
Futsal Magyar Kupa, 4. forduló - Gólszerzés nélkül nem megy

foto2011. március 16. - A lelkes jó játék és a fantasztikus kapusteljesítmény is kevés volt, ma még a döntetlenhez is. Az első gólunkat a 40.másodpercben bekaptuk, ami mindenképp rossz kezdésnek mondható, de ennek ellenére végig küzdöttünk, játszottunk csak nem tudtuk a játékszert a hazaiak hálójába juttatni.

Futsal Magyar Kupa - 4. forduló (2011.03.16., szerda)
Berettyóújfalu, Kabos Endre Sportcsarnok
logo   logo
MVFC Berettyóújfalu 2-0 (1-0) Colorspectrum Aramis
Futsal NB I., 17. forduló - Egygólos győzelem

foto2011. március 15. - Az ünnepnapot megelőző délután Gyöngyösre utaztunk egy nehéznek mondható bajnoki meccsre, hiszen mindkét együttesnek nagy szüksége volt a 3 pontra. Velünk együtt, ellenfelünk is nagyon figyelt a védekezésre és ennek is köszönhetően  - a támadások ellenére -  gól születése nélkül fújták le az első játékrészt. A második félidő feléig szintén csak a helyzetekig jutottunk, amikor Kiss Tomi passzával Sivák Peti talált a kapuba, ezzel megszerezve mai győzelmünket.

Futsal NB I. - 17. forduló (2011.03.14., hétfő)
Gyöngyös, Gyöngyösi Sportcsarnok
logo   logo
Gyöngyösi Futsal&BSK 0-1 (0-0) Colorspectrum Aramis
Futsal NB I., 16. forduló - Fontos 3 pont "elajándékozása"

foto2011. március 8. - A bajnokik közötti - EB selejtező miatt- szünet után a messzi Nyíradonyba utaztunk, sajnos a válogatott Németh Peti nélkül, de a már sérüléséből felépülő Sivák Petivel és Szeghy Szabival. Reméltük, hogy a mérkőzések közötti idő és folyamatos edzés, gyakorlás jobb teljesítményt hoz majd, de gondot okoz csapatunknak, hogy a futsalt gólra játsszák és nem szépségre. Ebben a szezonban a vereséget vagy döntetlent hozó meccseink többségén kiemelkedő hiba, hogy a szépen kialakított helyzeteinket sorra kihagyjuk, a mai vereséget is ez okozta.

Futsal NB I. - 16. forduló (2011.03.07., hétfő)
Nyíradony, Nyíradonyi Sportcsarnok
logo   logo
Huszárok 4-3 (1-2) Colorspectrum Aramis
2011. március - Aramis hírek

foto2011. március 1. - Az NB I-es férfi klubcsapatok szünete után bőven lesz mérkőzés a felnőtt és az utánpótlás csapatunknak is. Kezdésnek két idegenbeli bajnoki mérkőzés, majd a második után 1 nap kihagyással kupamérkőzésre utazunk Berettyóújfalura. Utána itthon játszunk bajnoki mérkőzést, majd újra idegenben. A hónap végén pedig a kupavisszavágóra kerül sor itthon. Az UP-nál az U15-ös csapatunknak 2 idegenbeli bajnoki tornán kell bizonyítania, míg az U19-es gárdánknak Győrben kell nagyon jól teljesítenie.

EB selejtező – Harkovban a válogatott...  3. játéknap

foto2011. február 27. - Nem sok hiányzott az EB-n a továbbjutáshoz, de sajnos nem sikerült. Nagyon jó meccset játszottunk a hazaiakkal, de túl hamar húztak el 2 meghatározó góllal, amit már csak szépíteni tudtunk. A végeredmény egyáltalán nem tükrözi a meccs képét, mert végig megvolt a sanszunk az egyenlítésre, sőt akár még a győzelemre is.

EB selejtező – Harkovban a válogatott... pihenőnap

foto2011. február 26. - A tegnap esti belgák elleni győzelem után hosszabbra nyúlt az éjszakai beszélgetés, italozás. Ma este jó hangulatban edzettünk, Tihanyi Csabi is megérkezett csapatunkhoz (Reveland Zoli sérülése miatt). Készülünk a holnapi strapás mérkőzésre.

 

EB selejtező - Harkovban a válogatott...  2. játéknap

foto2011. február 25. - Vereség után főként nehéz meccs elé néztünk a lelkes belgákkal szemben. Ma a szerencsének is köszönhetően jobban összejöttek a dolgok és összefogott csapatmunkával az utolsó másodpercben szerzett góllal – Nagy Tomi által- győzni tudtunk. Belgium tőlünk is 4:3 arányban kapott ki, akár csak tegnap az Ukránoktól, bár teljesen más jellegű mérkőzésen. Ma az Ukránok 12:2-es győzelmet arattak Törökország ellen.

EB selejtező - Harkovban a válogatott...  1. játéknap

foto2011. február 24. - Az EB selejtező első meccsnapján a törökök ellen játszottunk, míg a belgák a hazai ukránok ellen vívtak nagy csatát. Az esélyeket találgatva nagy reménnyel indultunk neki a mérkőzésnek, de sajnos a végeredmény 2:3 lett. Jól is kezdtünk, hiszen Csopaki góljával vezetést tudtunk szerezni. A játék összképe is azt mutatta esélyesek vagyunk ezt az eredményt megtartani, ill. növelni és ezt Gyurcsányi találatával sikerült is. A félidőben 2:0-ra vezettünk, de jött a fekete leves és Reveland parádézása nem volt elég, mert ellenfelünk feltámadt és két gólt is gurított a kapunkba.

"Szünetben" edzőmeccs

foto2011. február 22. - Pár cikkel ezelőtt már említettük, hogy februárban lesz egy kis "szünet" az NB I-es férfi futsal bajnoki mérkőzések között, hiszen EB selejtező mérkőzésekre kerül sor Harkovban, a Magyar Futsal Válogatottnak. Mi előtte még beiktattunk egy edzőmeccset, a Gyöngyös csapata vendégeskedett nálunk, amely felkészülés mérkőzésen sikerült több góllal nyernünk és reméljük ez a közelgő bajnoki összecsapáson is így lesz.

Kupa elődöntő: ellenfelünk a Berettyóújfalu

foto2011. február 18. - Kisorsolták a férfi Futsal Magyar Kupa elődöntőinek párosítását. Idén is ugyanaz a 3-as került az elődöntőbe mellénk, mint tavaly. A márciusi mérkőzéseinken először mi vendégeskedünk Berettyóújfaluban, majd a visszavágóra ők érkeznek Budaörsre.

 

Futsal NB I., 15. forduló - Fájdalmas vereség

foto2011. február 8. - Kétszer követtük el ugyanazt a nagy hibát egy mérkőzésen. A rangadót elbaltázva kezdtük, hiszen már a 3. percben begyűjtöttünk 2 gólt is. Sokáig mi sem vártunk a gólrúgásra, Kiss Tomi azonnal a Fradi kapuba talált, majd Németh Peti is. Csak pár percig tartott a döntetlen eredményünk, hiszen újra vezetést szerzett ellenfelünk. A félidő előtt még szépíteni tudtunk, ismét Tomi jóvoltából.

Rangadó- és bemutatómérkőzések

foto2011. február 7. - A hétfői bajnoki rangadómérkőzésünk mellett, Budaörs Város Önkormányzata és az Aramis Old Boy’s barátságos mérkőzésre is sor kerül 17:00 kezdettel.

 

A rangadó félidejében 19:15-kor bemutatómérkőzés: Törökbálinti gyermekfoci.

 

Mindenkit szeretettel várunk a Budaörsi Városi Sportcsarnokba!

 

Futsal NB I. - 15. forduló (2011.02.07., hétfő)
Budaörs, Budaörs Városi Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 4-8 (3-3) FTC-6x6 Taxi
2011. február - Aramis hírek

foto2011. február 1. - A felnőtt csapatnak ebben a hónapban csak egy bajnoki mérkőzése lesz, hiszen február végén EB selejtező mérkőzésekre kerül sor Harkovbak a Magyar Futsal Válogatottnak. Az utánpótlás csapataink ennek ellenére 3 hétvégén is megmérkőznek a szokásos módon.

 

III. Suzuki utánpótlástorna - 2011.01.30.

foto2011. január 30. - Az őszi szezon fordulóiban már kialakult egy kép az U15-ös nyugati csoport 4 résztvevőjének teljesítményéről. Ez a mai –hazai- fordulón sem sokat változott, hiszen az első meccsünkön a Fraditól 3 pontot szereztünk, ráadásul jelentős gólkülönbséggel. Második mérkőzésünk most is nehéznek ígérkezett a korosztályrangadónak mondott Cső-Montage ellen, de a végére ezt a meccset is több góllal nyertük.

Futsal NB I., 14. forduló - Kiss Tomi góljaival győztünk

foto2011. január 28. - A múlt heti két bajnoki és a kupavisszavágó mérkőzések után még mindig megfogyatkozva és izgalommal érkeztünk a fiatal Vasas csapatához. Az első gólt most is sikerült elég hamar az ellenfél hálójába jutatni, Kiss Tomi révén. Később Füzy Zsolt egyenlített és a döntetlen eredmény mindkét csapatot még jobban felpörgette. Tomit annyira, hogy büntetőhöz jutva megszerezte a csapatnak a vezetést.

Futsal NB I. - 14. forduló (2011.01.28., péntek)
Budapest, Vasas Sportcsarnok
logo   logo
Vasas Fortuna Futsal 1-2 (1-2) Colorspectrum Aramis
Futsal NB I., 13. forduló - Nem bírtunk a Miskolccal

foto2011. január 25. - A héten a 3. mérkőzésünkön egy elképesztő döntetlent tudtunk összehozni. A meccs elején ugyan a 2. percben góllal kezdtünk, Golyó találatával, de nem sokkal később jött az egyenlítés. A 14. percben hirtelen gólváltást láthattunk mindkét részről, tőlünk Futre bombázott a hálóba, míg a Miskolctól Fekete Viktor. Innentől gyors, néha már kapkodó játékot láthattunk, mindkét csapat harcolt és lelkesen játszott, de további gól nem akart születni.

Futsal NB I. - 13. forduló (2011.01.23., vasárnap)
Budaörs, Budaörs Városi Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 3-3 (2-2) Borsod Volán
Futsal Magyar Kupa, 3. forduló - Kupában a legjobb 4 között

foto2011. január 19. - Tudtuk, hogy nagyon kiélezett kupavisszavágóra érkezünk Ózdra, főként a csupán 1 gólos előnnyel. A találkozót jól kezdtük el, Kiss Tamás már a 3. percben a hazaiak kapujába jutatta a labdát, de sajnos a válasz hamar jött, így 1-1-es eredménnyel folytatódott a meccs. Ez sem tartott sokáig, hiszen a 10.percben, mintha nem is lettünk volna a pályán az ózdi harcias csapat a rengeteg kapura rúgásból 3 nagy gólt szerzett.

Vasárnapi futsal az Aramisnál

foto2011. január 19. - 2011. január 23-án, vasárnap 12.00-tól a Budaörsi Városi Sportcsarnokban U15-ös körmérkőzések, gyermekfoci bemutatómeccs és NB I-es Bajnoki mérkőzés kerül megrendezésre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igazolások az új évben

foto2011. január 18. - Míg Csernai Gábor és Munkácsi Richárd eligazolt csapatunkból, addig hozzánk érkezett: Tóth Szabolcs, Kis Tamás, Molnári Ádám és Lászka Balázs.

 

 

 

Futsal NB I., 12. forduló - Csak a helyzetekig jutottunk

foto2011. január 17. - Semmiképp nem mondhatjuk eddig jónak a felnőtt csapatunk terén a 2011-es évet, sőt… Az idei szezont is vezető Győrhöz, már megfogyatkozva érkeztünk, hiszen a bomba hírként felröppenő információ igaz, Csernai Gabi –többszörös válogatott, bajok és kupagyőztes- 11 év után eligazolt csapatunkból, vele tartott Munkácsi Ricsi is. Továbbmenve, Dávid Ricsit komoly sérülése, műtéte miatt és Szeghy Szabit szintén sérülése miatt kell nélkülöznünk.

Futsal NB I. - 12. forduló (2011.01.17., hétfő)
Győr, Magvassy Sportcsarnok
logo   logo
Rába ETO 19:00 Colorspectrum Aramis
2011 január - Aramis hírek

foto2011. január 10. - A felnőtt csapatnak is eseménydúsan kezdődik az újév. Egy héten 3 kemény mérkőzés is vár ránk.

 

 

 

 

Gólzáporos felkészülési mérkőzés

foto2011. január 10. - Szokásunkhoz híven tartottunk egy kis évbúcsúztató vacsorát, ahol értékeltük az őszi szezont és szó esett a tavaszi tervekről is.

 

 

 

 

Ezüstérem az U17-es Weiz-i nemzetközi tornán

foto2011. január 8. - Szombaton az U17-es srácaink indultak a weizi nemzetközi tornára. Együttvéve nagyon szép játékot láthattunk csapatunktól, ők is megszerezték a 2. helyezést és a legjobb játékos díjat is mi hoztuk el, Nagy Ádi fantasztikus teljesítménye miatt.

 

2. hely az U15-ös Weiz-i nemzetközi tornán

foto2011. január 7. - Az új évben  az első lehetőséget kihasználva egy nemzetközi tornára indultunk két korosztállyal is. Pénteken a fiatalabbak (U15) mérettették meg magukat az osztrák tornán, ahol ismerős arcokkal is találkoztunk, hiszen a győri fiatalok is ott voltak. Összességében nagyon jól játszott a csapatunk, megszereztük az ezüstérmet és a legjobb kapus díjat is mi hoztuk el, Ordasi Gery parádézásai miatt.

Záróvacsora

foto2010. december 23. - Szokásunkhoz híven tartottunk egy kis évbúcsúztató vacsorát, ahol értékeltük az őszi szezont és szó esett a tavaszi tervekről is.

 

 

 

 

Sivák Péter a góllövőlista élén

foto2010. december 22. - Sivák Peti  - csapatunk egyik büszkesége - a férfi NB I. őszi szezonjában 21 rúgott góllal a góllövőlista élén végzett. Gratulálunk neki és további hasonló sikereket kívánunk!

 

 

 

Futsal NB I., 11. forduló - Szerencsés végjáték

foto2010. december 21. - Az év utolsó bajnoki mérkőzésén nehézkesen hoztuk el a 3 pontot. Jól kezdtük a meccset, hiszen már a 2. percben vezetést szereztünk Kiss Tomi által, aztán Futre talált az újpesti kapuba és Sivi tovább növelte a csapat előnyét. Majd jött a fekete leves és ellenfelünk is sorra kaput talált, oly annyira, hogy átvették a vezetést. A második játékrészben Németh Peti rúgott gólt, majd az U21-es válogatott játékos Szeghy Szabi góljával 5:4-re vezettünk a meccs vége előtt 3 perccel.

Futsal NB I. - 11. forduló (2010.12.20., hétfő)
Budapest, Láng Vasas Sportcsarnok
logo   logo
Újpest FC 5-7 (4-3) Colorspectrum Aramis
Szép eredménnyel zártak a fiataljaink

foto2010. december 15. - Az U21-es válogatott is győzelemmel zárta a tornát, Márkus Ákos együttese 4-2-re verte a lengyeleket. Összességében jó teljesítménnyel a 2. helyet tudta megszerezni a tehetséges U21-es válogatott. Külön büszkeség számunkra, hogy az első sort adó Aramisos srácok közül többen is szereztek gólt és ezáltal győzelmet a magyaroknak.

 

Kettős győzelemmel zártuk a Visegrádi Négy Nemzet Kupát

foto2010. december 15. - Utolsó nap a lengyelek elleni meccs volt még hátra, az első játékrészben több labdabirtoklással, szép helyzeteket kialakítva és kihasználva játszottunk. A szünet után megtáltosodtak a lengyelek és szépítettek, azonban Frank Tamás gárdája nem hagyta a további eredményjavítást és 3:1-re nyertünk.

 

A házigazdával az U21-es válogatott sem bírt...

foto2010. december 14. - A fiataljainkon 4:1-es győzelemmel tudott felülkerekedni az U21-es cseh válogatott. Az összeszokottabb házigazda bátrabban kezdte a játékot és két gólt szerzett az első félidőben. A félidő után pontosabban játszottunk és Szeghy Szabi góljával tudtunk szépíteni. A mérkőzés utolsó perceiben az 5 a 4 elleni játékkal próbálkoztunk, de ekkor a csehek még kétszer betaláltak, mi már nem tudtunk gólt szerezni.  

Csehek ellen most sem sikerült

foto2010. december 14. - A második napon már nem sikerült jól a folytatás a futsal válogatottunk számára, 6-2-es vereséget szenvedtünk Csehországtól. Sok labdabirtoklással, küzdősen kezdtük az első félidőt, de kevés helyzetet tudtunk kialakítani. A vezetést mégis mi szereztük meg. A második játékrészben viszont ellenfelünk rengeteget támadott és lőtt kapura.

 

Plzenben a felnőttek is győzelemmel kezdtek

foto2010. december 13. - A felnőttek válogatott - Frank Tomi keze alatt - este lépett pályára szintén Szlovákia ellen. Az első félidőben még nehezen indult a dolog, de a végén magabiztos győzelemmel zártunk.

 

 

 

A fiatalok győzelemmel kezdtek Plzenben

foto2010. december 13. - Az első napon a szlovákok voltak az ellenfeleink, elsőként az U21-es válogatottak játszottak. Márkus Ákos fiatal együttese szép játékkal 7-5-re verte a szlovák együttest. Jó kezdéssel 2-0-ra elhúztunk a mérkőzés elején, bár ezt követően egyenlített az ellenfél. A félidőre újra két gól volt az előnyünk (4-2), és a fordulás után már nem is engedtük az ellenfelet fordítani.

"Visegrádi Négyek Tornája" -  U21-es és felnőtt válogatott

foto2010. december 13. - A 2009-ben először megszervezett visegrádi négyek tornája Debrecen után, idén Plzen-ben kerül megrendezésre. A cseh, szlovák, lengyel és magyar futsal felnőtt és U21-es válogatott csapatok küzdhetnek meg egymással. A tornán körmérkőzéseket játszanak a csapatok. Reméljük a rutinos felnőtt válogatottunk és a fiatal U21-es válogatott is tudja a jó formáját hozni.

Futsal Magyar Kupa, 3. forduló - Küzdelem a hazai győzelemért

foto2010. december 8. - A kupamérkőzéseknél elérkeztünk az oda-vissza vágós meccsekhez, most előbb mi fogadtuk az ózdi társaságot. A ózdi bajnoki felfokozott hangulatú meccs itt Budaörsön folytatódott, a kedélyek nemhogy nem csillapodtak le, de még jobban felhevültek. Az első és utolsó meghatározó gólt is Sivák Peti bomba találata volt. Szóval 1:0-ra vezettünk, de az ózdiak perceken belül fordítottak. Sokáig ez az eredmény maradt, játszottunk ill. próbáltunk a rengeteg lökdösődés, rugdalózás mellett, amiben részünk volt. A múltkorihoz hasonlóan most is mindkét csapatnak megvolt az 5-5 szabálytalansága. A félidő döntetlenre hozásában Birinyi Balázs találata segített.

Jótékonysági gálamérkőzések!

foto2010. december 7. - Köszönjük szépen minden szervezőnek, támogatónak, fellépőnek, résztvevőnek, segítőnek és hozzájárulónak, aki segítette az Aramis jótékonysági gála létrejöttét és egy szép összeg összegyűjtését. Reméljük a gála teljes bevételének átnyújtásával hozzásegítettük az iszapkárosodás sújtotta Illés családot a "talpraálláshoz". Ezúton is sok kitartást, erőt és minden jót kívánunk nekik!

Futsal NB I., 10. forduló - Szerencsétlen vereség

foto2010. december 6. - A jótékonysági mérkőzések után rangadóval folytatódott az este, ahol a kezdőrúgást Illés Dávid végezte el. Mindkét csapat nagy csatát vívott a 3 pont megszerzése érdekében, de sajnos nem volt szerencsénk és a Berettyó győzött. A kiegyenlített játék közben az első gólt ellenfelünk szerezte, már a 3.percben, de Frank Tomi hamar egyenlített. Szép futsal játékot láthattak a nézők mindkét csapat részéről, de a következő két találatot az MVFC csapata szerezte. Az első félidő végén még Sivi szépített, 3:2-es vendég vezetéssel ért véget az első játékrész.

Futsal NB I. - 10. forduló (2010.12.06., hétfő)
Budaörs, Budaörs Városi Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 3-4 (2-3) MVFC Berettyóújfalu
Jótékonysági gála- és rangadómérkőzés

gyere te is focizni

 

Nagyobb mérethez kattintson a képre!

 

Futsal NB I., 9. forduló - "Behúztuk" a 3 pontot

foto2010. november 29. - A vártnak megfelelően szoros meccset játszottunk Ózdon. Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen először Ricsi bombázott a kapuba, majd Kiss Tomi is betalált. A sok kapura lövésből ellenfelünk is 2-szer értékesítette támadásait, tehát a félidőben döntetlennel vonulhattak le a csapatok. A második félidőben még inkább felgyorsultak az események, az ózdiak találták most először kapuba, de Sivi rögtön egyenlített.

Futsal NB I. - 9. forduló (2010.11.29., hétfő)
Ózd, Ózdi Városi Sportcsarnok
logo   logo
Ózdi Városi SE 6-8 (2-2) Colorspectrum Aramis
Futsal NB I., 7. forduló - Fontos pontvesztések

foto2010. november 23. - Gyors gólpárbajjal kezdődött a mérkőzés a fiatal Cső-Montage ellen. Mindkét csapatnak sok kidolgozott helyzete volt, amiből csak kettőt tudtunk értékesíteni. Félidőben 2:2-es eredménnyel mehettünk be az öltözőbe. A második félidő nagy részében nem sikerült a kapuba találnunk, viszont a lelkes ellenfelünk hibáinkat kihasználva rengeteget támadott. Sikur Lali folyamatos védései ellenére a Cső-Montagenak sikerült 5:2-re elhúznia. Már nem tudtunk felállni ebből a helyzetből.

Futsal NB I. - 7. forduló (2010.11.22., hétfő)
Üllő, Üllő Városi Sportcsarnok
logo   logo
Üllő FC Cső-Montage 19:30 Colorspectrum Aramis
Futsal Magyar Kupa, 2. forduló - A legjobb nyolc között

foto2010. október 19. - A Kupában bekerültünk jó játékkal a legjobb nyolc közé. A hétfői gyenge teljesítmény után ma este főként az első félidőben alapoztuk meg a továbbjutásunkat. Lendületesen és lelkesen játszottuk, melynek eredményeként a 6.percben gólt szerzett Bringa. Majd a következő egy percen belül már 3:0-s előnyünk volt Tomi és Ricsi találata által. Az első félidőben még Golyó növelte a fölényünket.

Futsal Magyar Kupa - 2. forduló (2010.10.18., csütörtök
Budapest, Láng Vasas Sportcsarnok
logo   logo
Újpest FC 1-5 (0-4) Colorspectrum Aramis
Futsal NB I., 8. forduló - Figyelemfelhívó döntetlen

foto2010. november 15. - A szezon leggyengébb játékát „alkottuk” a  mostani szétesett csapatunkkal. A mérkőzést már nyögvenyelősen kezdtük, annak ellenére, hogy Sivák Peti a 2. és a 20. percben gólt szerzett, hiszen a Rubeola a második félidő elején erre gyorsan válaszolt. Mi még fel sem eszméltünk az érdektelenséget mutató „labdarúgásainkból”, mikor ellenfelünk kihasználva a sok szabálytalanságunkat és a koncentrálásra képtelenségünket folyamatosan támadást vezetett ránk az elvesztett labdáinkból.

Futsal NB I. - 8. forduló (2010.11.15., hétfő)
Budaörs, Hársfa u. 6.
logo   logo
Colorspectrum Aramis 3-3 (2-0) Rubeola FC Csömör
Részünkről gólszerzés nélküli, de jó játék

foto2010. november 9. - A második mérkőzésen is sok szurkoló előtt játszhatott a magyar futsal válogatott Brazília vendégeként. A két csapat közötti tudásbeli különbséget figyelembe véve a 6-0-s vereséget értékelhetjük jónak is. Az igazi siker azonban inkább az, hogy Frank Tamás elsősorban a fiatalokat játszatta, s ők nem vallottak szégyent. A vendéglátók dícsérték a magyar csapat mutatott játékát, s máris meghívták a válogatottat a következő évi Grand Prix-ra.

Jól szerepelt a válogatott Brazíliában a barátságos mérkőzésen

foto2010. november 7. - Ismét Brazíliában a magyar futsal válogatott, melynek a frissen kinevezett szövetségi kapitánya az Aramis játékosedzője, Frank Tomi - ezúton is gratulálunk neki. Csapatunkból is több játékost ért az a megtiszteltetés, hogy a magyar válogatott színeiben játszhat ezen a barátságos mérkőzésen: Dávid Richárd, Nagy Gábor, Németh Péter és Sivák Péter.

Futsal NB I., 6. forduló - Nem várt nagyarányú győzelem

foto2010. november 1. - Meglepetésekből volt elég ezen a mérkőzésen. Szinte még ki sem jöttünk a pályára és 1:0-ra vezetett az ellenfél. A 10.percben Ricsi megtörte a jeget duplázásával és Peti segített be, hogy a félidőben 3:1-re tudtunk fordítani. Az igencsak jó képességekkel rendelkező gyöngyösi játékosok nem bírták felvenni az iramot –főként fejben- , így a második félidőben növeltük a gólkülönbségünket Sivi és Futre duplázásával. Az ellenféltől is jött erre válaszként két találat, majd nálunk még Golyó is betalált.

Futsal NB I. - 6. forduló (2010.11.01., hétfő)
Budaörs, Hársfa u. 6.
logo   logo
Colorspectrum Aramis 8-3 (3-1) GYFBSK-Medical Investment
Futsal NB I., 5. forduló - Papírforma szerinti győzelem

foto2010. október 12. - Kétségbeejtően kezdtük el a mérkőzést, hiszen a Huszárok gyors iramot diktálva hamar 2:0-s vezetést szereztek. Nálunk először Dávid Ricsi táltosodott meg, aki 2 perc alatt egyenlített. Az első félidőben még Öreglaki Norbi szerzett gólt. A második félidőben már több találatunk volt, melynek köszönhetően nagyobb arányú győzelmet tudtunk kicsikarni ebből a meccsből.

Futsal NB I. - 5. forduló (2010.10.25., hétfő)
Budaörs, Hársfa u. 6.
logo   logo
Colorspectrum Aramis 8-2 (3-2) Huszárok Futsal
Futsal NB I., 4. forduló - Váratlan vereség

foto2010. október 12. - A Fradinak, a váratlan helyszín és időpont változtatása, egy váratlan vereséget hozott nekünk. A 20.20-as kezdés helyett már 18.30 kezdődött a „rangadó”, ahol mi sajnos csak testben jelentünk meg. Ellenfelünk ezt ki is használta és a 3.percben már 2:0-s vezetést szerzett, majd növelte fölényét. Majd feltűnt - biztos a sok kiabálás és szabálytalanságok halmaza miatt - , hogy futsal mérkőzésen vagyunk és  elkezdtünk játszani, ki tudtunk egyenlíteni.

Futsal NB I. - 4. forduló (2010.10.11., hétfő)
Budapest, MAFC Sportcsarnok (XI.ker.,  Hauszmann Alajos utca 25.)
logo   logo
FTC-6x6 Taxi 5-4 (3-1) Colorspectrum Aramis
Futsal Magyar Kupa, 1. forduló - Megdolgoztunk a továbbjutásért

foto2010. október 5. - A szezon első kupameccsét az NB II-es Monor otthonában játszottuk. Az első félidőben szét voltunk esve és nem tudtunk betalálni a kapuba, ez köszönhető volt a lelkes monori csapatnak és a mi meghatározó játékosaink hiányának is. A jó kapusteljesítmény mellett a második félidő közepe fele elkezdtünk végre futsalozni és a mérkőzés utolsó 10 percében gólokat szereztünk, amivel biztosítottuk a továbbjutásunkat.

Futsal Magyar Kupa - 1. forduló (2010.10.04., hétfő)
Monor, Szterényi János Szakközépiskola
    logo
Monori SE 1-5 (0-0) Colorspectrum Aramis
Futsal NB I., 3. forduló - Hoztuk a kötelezőt

foto2010. szeptember 27. - A 2. hazai fordulóban hoztuk a kötelező győzelmet. A Vasas csapata ellen a sok támadás ellenére nem tudtunk fölényes győzelmet aratni - ebbe a 4-5 kapufa is "beleszólt". Készülünk a további mérkőzésekre és a még jobb helyzetkihasználásra.

 

 

Futsal NB I. - 3. forduló (2010.09.27., hétfő)
Budaörs, Városi Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 5-2 (3-1) Vasas Fortuna Futsal
Futsal NB I., 2. forduló - Fölényes győzelem

foto2010. szeptember 20. - A miskolciak otthonában fölényes győzelmet arattunk. A helyzeteket kihasználtuk, magabiztosan játszottunk és kapott gól nélkül tudtunk a mai este szerepelni.

 

 

 

 

Futsal NB I. - 2. forduló (2010.09.20., hétfő)
Miskolc, Miskolci Városi Sportcsarnok
logo   logo
Borsod Volán 0-14 (0-5) Colorspectrum Aramis
Futsal NB I., 1. forduló - Kezdetnek rangadó...

foto2010. szeptember 14. - A bajnokság első fordulójában, már Budaörsön a tavalyi NB  I-es bajnok és kupagyőztes Győr csapatát fogadtuk. Lendületesen és fegyelmezetten kezdtük a mérkőzést, ami az eredményben is megmutatkozott, hiszen Csernai Gabi a 15. percben érékesített helyzetével vezetést szerzett és Sikur Lali jó hálóőrként nem kapott gólt.

 

Futsal NB I. - 1. forduló (2010.09.13., hétfő)
Budaörs, Városi Sportcsarnok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 2-4 (1-0) Rába ETO
Budaörsi városi uszoda és sportcsarnok megnyitó

foto2010. szeptember 3. - A bajnokság első fordulójában, már Budaörsön a tavalyi NB  I-es bajnok és kupagyőztes Győr csapatát fogadtuk. Lendületesen és fegyelmezetten kezdtük a mérkőzést, ami az eredményben is megmutatkozott, hiszen Csernai Gabi a 15. percben érékesített helyzetével vezetést szerzett és Sikur Lali jó hálóőrként nem kapott gólt.

 

GYERE TE IS FOCIZNI...

gyere te is focizni

 

Nagyobb mérethez kattintson a képre!

Gödöllő elleni edzőmeccs

foto2010. szeptember 2. - Lendületes játékkal kezdtük a mérkőzést, 3:0-ra tudtunk vezetni a Gödöllő csapata ellen. Hirtelen megtorpantunk és a rutinos játékosokból álló ellenfél fordított az eredményen. Még sikerült szépíteni, de nem tudtuk a helyzeteinket góllal befejezni. Figyelemreméltó vereség volt ez számunkra.
Következő felkészülési mérkőzésünk szeptember 6-án, hétfőn 19.00-kor lesz Dunaújvárosban.

Gólzáporos edzőmeccs

foto2010. augusztus 30. - A Dunaújváros csapata vendégeskedett nálunk egy felkészülési meccs erejéig. Az NB II-es csapat ellen az első félidőben még kerestük a fogást, hogyan tudjuk feltörni őket. Kívülről még lassabbnak tűnt a játék. Egyre jobban belelendültünk a mérkőzésbe és bátrabban tudtunk játszani, melyből a szokásosnál több gól született.

Következő edzőmeccsünk csütörtökön, Gödöllőn lesz 20.30-kor.
Huszárok futsal torna

foto2010. augusztus 27. - Jó kezdeményezésű „mini tornán” vehettünk részt péntek este Nyíradonyban. Az MVFC csapatával vívott barátságosnak kezdődő mérkőzésünk igazi presztízs meccsé alakult, ahol ismét felül kerekedett a Berettyóújfalu. A vendéglátó „Huszárok” a két rutinos csapattól (Berettyóújfalutól és az Aramistól) is vereséget szenvedett. Ezek a mérkőzések hasznosak a bajnoki rajt előtt.

Eredményes edzőmeccs

foto2010. augusztus 23. - Tegnap este a szimpatikus „Huszárokkal” játszottunk felkészülési mérkőzést. A tavalyi NB II-es csapattal egy jó és mindkét félnek hasznos meccset tudhatunk magunk után. Most több helyzetet tudtunk góllal befejezni, így a végeredmény 7-2 lett az Aramis javára, de a Hajdúdorog csapata sokat fejlődött az előző szezonhoz képest. Még sok javítanivalóra van szükségünk a pontos játék elérése érdekében.

Bérletvásárlás az Aramis futsal mérkőzésekre

2010. augusztus 24. - Részletek az aloldalon.

Továbbra sem megy a Trnava ellen

foto2010. augusztus 17. - Tegnap este felkészülési mérkőzést játszottunk a szlovák első osztályú SK Mima Trnava ellen. Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is nagyon hasznos volt a mérkőzés, hiszen egy más stílusú csapattal találkoztunk mint a hazai bajnokikon. Az eredmény, bár csak másodlagos volt, 4-1 lett a szlovákok javára de felkészülési meccs lévén a játék volt a legfontosabb. Az azonban ismét kiderült, hogy a védekezésünkön mindenképpen javítanunk kell, és a helyzetek értekesítésénél is jóval nagyobb koncentráció szükséges.

Felkészülési torna Kiskunlacházán

foto2010. augusztus 12. - Négycsapatos futsaltornánán vettünk részt Kiskunlacházán, ahol egy kedves meghívásnak tett eleget csapatunk. Rajtunk kívül az Üllő FC Cső-Montage, a Monor és a Dunatakarék ETO csapata vett részt a tornán. Az első mérkőzésünkön a tavalyi bronzmeccs"visszavágójára" került sor a Cső-Montage ellen, a rendes játékidőben 3-3 lett az eredmény, büntetőrúgásokkal mi győztünk 6-5 arányban. A gólokat Korozmán Krisztián (2), Hasenauer Péter, Birinyi Balázs, Sivák Péter és Nagy Gábor szerezték.

Lassan elkezdődik a felkészülési mérkőzések sorozata

2010. augusztus 3. - Kezd véglegesedni felnőtt csapatunk felkészülési mérkőzéseinek időpontjai és helyszínei. Első ilyen találkozónkon rögtön a tavalyi bajnok, a BL selejtezőre készülő Rába ETO lesz az ellenfelünk, augusztus 4-én szerdán, 19.30-as kezdéssel a Budaörsi Városi Sportcsarnokban. (A csarnok címe:2040 Budaörs Hársfa u.6.)

Elkezdtük a felkészülést a 2010-2011-es szezonra

2010. augusztus 3. - Felnőtt csapatunk elkezdte a felkészülést a 2010-2011-es futsal szezonra. A legnagyobb változás a csapat életében, hogy a hazai bajnoki mérkőzéseinket, hétfő esténként az újonnan átadott Budaörsi Városi Sportcsarnokban fogjuk lejátszani, így mintegy 10 év után elköszönünk a Budafoki Sportcsarnoktól.

Archívum