Futsal Magyar Kupa 2011/12

2. forduló - 2011. november 3., csütörtök

Győr, Magvassy Sportcsarnok
 
Rába ETO 5-2 (3-2) Colorspectrum Aramis

Játékvezetők: Kömpf Gyula, Szőts Gergely, Bahgy Csaba

Rába ETO: Balázs - Ion, Dróth, Elio Fabian, Harnisch
Cserék: Gabriel, Jeferson, Lódi, Gyurcsányi, Csopaki, Szeghy, Matkovics
Vezetőedző: Artur Fernando dos Santos Melo

Aramis: Sikur - Nagy G., Németh P., Kovacsics, Tóth Sz.
Cserék: Sivák, Dávid, Roni, Hasenauer, Öreglaki, Birinyi, Tyukász
Vezetőedző: Frank Tamás

Gólszerzők: Elio Fabian (11', 34'), Lódi (15', 29'), Harnisch (18') ill. Tóth Sz. (17'), Roni (18')

Szerencsétlen "kupakiesés"

A Magyar Kupában nyolc közé jutásért az ETO-val kellett játszanunk, ráadásul Győrben. Tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz a győrieket újra megfogni és vendégként győzelmet szerezni és sajnos ez most nem is sikerült. A vártnak megfelelően nagy irammal kezdte mind a két gárda a mérkőzést. Mindkét csapat sok helyzetet alakított ki, de az első két gólt a hazaiak szerezték.  A 17. percben T. Szabi emelte gyönyörűen a kapuba Kova által passzolt labdát.

A jó hálóőrként védő Lali sem tudott már megküzdeni egy kontratámadással, amikor 3 az 1-be támadtak a győriek és megszerezték a 3. góljukat. Sok támadást vezettünk, de sajnos rengeteg helyzetet hagytunk ki, hibáztunk el. Az első 20 percben tudtunk szerezni még egy gólt, amikor is a meccsek óta jó teljesítményt nyújtó Golyó adott elragadó passzt Roninak, aki tőle megszokottan szerzett szép gól.

A második félidőben ellenfelünk vezetett több támadást, nem tudtunk élni a lehetőséggel, hogy 2-0-ról 3-2-re tudtunk szépíteni még az előző játékrészben. Tíz percen át egyik csapat sem jutott gólhoz, az ETO egyre magabiztosabban játszott, majd ennek meg is lett a hátránya, gólt kaptunk. Próbálkoztunk 5 a 4 elleni játékkal, de ebből is csak rosszul jöttünk ki és a címvédő újabb találattal biztosította a továbbjutását. A végén már szétestünk és idő sem volt a hibáinkat javítani, így a nagyon erős, akár kupadöntőnek mondható mérkőzésen alul maradtunk.

foto

Képek a mérkőzésről »