Futsal NB I 2011/12

4. forduló - 2011. szeptember 26., hétfő

Debrecen, Hódos Imre Rendezvénycsarnok
   
DEAC Futsal Club 2-4 (1-2) Colorspectrum Aramis

Játékvezetők: Nagy Róbert, Viczián Mátyás, Horváth Róbert

DEAC Futsal Club: Szalánczi - Kiss A., Batári, Berecz, Angyalos
Cserék: Mircea, Fekete, Daniel, Sánta, Szécsi, Fábri
Vezetőedző: Kozma Mihály

Aramis: Tyukász - Sivák, Dávid, Frank T., Roni
Cserék: Németh P., Hasenauer, Öreglaki, Birinyi, Andre, Ködöböcz, Sikur
Vezetőedző: Frank Tamás

Gólszerzők: Berecz (1'), Fekete (28') ill. Roni (3', 8', 22'), Hasenauer (29')

Sárga lap:

"Roni-s" mesterhármas   

A 4. fordulóban Debrecenbe látogattunk, ahol igencsak meg kellett küzdenünk a 3 pontért. A mérkőzést megkezdve vezetést szerzett ellenfelünk, de Roni hamar orvosolta a dolgot, utána sokáig nem tudtak eredményesek lenni a csapatok, majd a félidőre meg is fordította az eredményt.

A második félidőben mi kezdtünk jobban, amikor szintén Roni volt eredményes, így újra a mesterhármas találatával 3-1-re növelte az előnyünket. A debreceniek sem adták fel és szépíteni is tudtak, aztán újra sikerült az 1gólos előnyünket növelni, hiszen a rutinos Házy rúgott gólt. Az utolsó 10 percben is hajtottak a csapatok, de gól már nem született.

Következő mérkőzésünk a bajnokság egyik legérdekesebb meccsének mondható, hiszen a fiatal „AramisBME” csapatot fogadjuk Budaörsön, a megnevezést gondolom sokaknak nem kell magyarázni, hiszen a BME egy jó részét az Aramisban nevelkedő vagy/és éppen hosszú éveken játszó játékoson teszik ki. Ez a mérkőzés 18.30-kor kezdődik, majd az NB I-es meccs után az NB II-es csapatunk első hazai mérkőzése következik 20.20-kor, szintén a Budaörsi Városi Sportcsarnokban.

 

Képek a mérkőzésről »