Futsal NB I 2011/12

9. forduló - 2011. november 28., hétfő

Budaörs, Városi Sportcsarnok
 
Colorspectrum Aramis 5-3 (2-0) Gödöllői Bikák

Játékvezetők: Kömpf Gyula, Kovács Péter, Baghy Csaba

Aramis: Sikur - Dávid, Birinyi, Németh P., Roni
Cserék: Nagy G., Hasenauer, Tóth Sz., Kiss T., Ködöböcz, Tyukász, Felipe
Vezetőedző: Frank Tamás

Gödöllői Bikák: Ács - Ughy, Vidák, Jenei, Biczi
Cserék: Lakos, Hegedűs, Berkes, Frank P., Schrancz, Baranyai
Vezetőedző: Szente Tamás

Gólszerzők: Dávid (19', 30'), Roni (19'), Tóth Sz. (26'), Nagy G. (39') ill. Berkes (23'), Ughy (35'), Jenei (37')

Sárga lap: Sikur (32') ill. Vidák (2'), Jenei (24'), Baranyai (25'), Ughy (39')

Izgalmas véghajrá

Újabb derbire került sor, a Gödöllő csapatát fogadtuk az utolsó fordulóban. A vártnak megfelelően mozgalmasan kezdődött a mérkőzés, támadások sorozatát láthattunk, de gól sokáig nem született. Az utolsó percben azonban Dávid Ricsi használta ki a helyzetet és előnyt szerzett csapatunknak. A félidő vége előtt még Roni is szép találattal növelte előnyünket, az öltőzőbe picit nyugodtabban tudtunk bemenni.

Tudtuk, hogy a következő 20 perc még izgalmasabb játékot fog hozni. A gödöllői Bikák jó kezdés után hamar szereztek gólt, Berkes találta el gyönyörűen a labdát. Nem hagytuk annyiban a dolgot és Tóth Szabi rúgott gólt, Németh Peti parádés passzából. A 3:1-es vezetés mellett sem lehettünk nyugodtak, sőt sokszor kapkodtunk. Mindkét oldalon láthattunk 5 a 4 elleni játékot és sok gólhelyzetet. A 30. percben Dávid Ricsi fejjel csúsztatta a játékszert gyönyörűen a vendégek kapujába.

Majd Baranyai vészkapuskodása alatt 2 gólt is szerzett ellenfelünk 1perc különbséggel, amivel még feszültebbé vált a játék. A vezetésünket ugyan meg tudtunk tartani, de a 4:3 egy Gödöllő ellen mindenképpen érdekfeszítő és még volt hátra 3 perc. Persze többször próbálkoztunk üres kapura gólt rúgni, most egy sem jött össze. Egy perccel a vége előtt ellenfelünk 6. szabálytalanságát követően büntetőrúgáshoz jutottunk, amit Nagy Gábor -Futre óriási rutinnal Ács hálójába rúgott és biztosította a győzelmünket.

Ez egy újabb nagyon fontos 3pontot jelentett a csapatnak, így a 2. helyen zártuk az őszi szezont.

foto

Képek a mérkőzésről »