Futsal NB I 2011/12

17. forduló - 2012. február 20., hétfő

Budaörs, Budaörs Városi Sportcsarnok
 
Colorspectrum Aramis 1-5 (1-2) Rába ETO

Játékvezetők: Solymosi András, Kömpf Gyula, Janitz Gergő

Aramis: Sikur - Nahy G., Tóth Sz., Németh P., Kovacsics
Cserék: Dávid, Sivák, Adeilson, Roni, Öreglaki, Gorjánácz, Tyukász
Vezetőedző: Frank Tamás

Rába ETO: Balázs - Dobre, Lódi, Harnisch, Szeghy
Cserék: Ion, Dróth, Gyurcsányi, Matkovics, Bárdosi, Eduardo, Jose
Vezetőedző: Marco Antonio Angulo Lopez

Gólszerzők: Roni (20') ill. Gyurcsányi (15'), Dróth (16'), Lódi (23', 39'), Harnisch (34')

Sárga lap: - ill. Jose (30'), Ion (31'), Dróth (37')

Rossz formában?

A kérdés nem véletlen, rossz formában vagyunk vagy mi történt a tavaszi szezonban? Az elmúlt mérkőzéseken nem tudtunk megfelelően teljesíteni. Ez a rangadó is nagyon hajtós volt és jó hangulatban telt sok néző előtt, de az eredmény nem tükrözi a szoros meccset. Természetesen sokat készültünk a Győr ellen is, ami még mindig nem forrta ki magát. Az első 15 percben sok támadást és kontrát láthattunk, Balázs és Sikur is kitett magáért. A kihagyott helyzetek megint megbosszulták önmagukat és ellenfelünk 2:0-s vezetést szerzett hirtelen. A szünet előtt azonban Roni szépített.

A listavezető előnyét nem láttuk megfordíthatatlannak, azonban hamar kaptunk gólt és az újabb 2 góllal vezetés megtört minket. Kezdődött a kapkodás és újabb helyzeteket nem tudtunk góllá varázsolni. A szabálytalanságok is gyűltek, a játékosunkat szándékosan nyakánál fogva lerántotta győri játékos, de a játékvezetők csak egy sima visszahúzásnak látták (ez fordított esetben valószínű piros lappal jutalmazzák...). Azt kell mondani sajnos, hogy rendszeres véletlenek sokasági is sújtja csapatunkat. A hazai pálya előnyét és a buzdító közönség erejét sem tudtuk hasznosítani. A rutinosan játszó ETO még növelte előnyét és ismét nem sikerült 5 a 4 elleni játékunkkal sem gólt szerezni, csak kapni.

A saját és ellenfeleink eredményeinek köszönhetően lefele zuhantunk a tabellán. A kevés helyzetkihasználásnak köszönhetően nagyon kevés pontot szereztünk ebben a szezonban és emiatt megnehezítettük saját helyzetünket, ezzel a következő fordulók még kiélezettebbé válnak.

Csaszi emlékének ajánlottuk a Colorspectrum Aramis – Rába ETO rangadót!

A rangadó előtt ill. a szünetben a Sülysápi focisuli és az Aramis futsal U11, U13 fiataljait láthattuk játszani ill. a Marcipán SE fitnesz-tánc csoport produkcióit élvezhettünk. Ezúton is köszönjük nekik.

 

foto

Képek a mérkőzésről »