Futsal NB I 2011/12

20. forduló - 2012. március 12., hétfő

Üllő, Üllő Városi Sportcsarnok
 
Üllő FC Cső-Montage 1-2 (1-1) Colorspectrum Aramis

Játékvezetők: Kovács Gábor, Antal Szabolcs, Rózsa Norbert

Üllő FC Cső-Montage: Reveland - Simon Á., Takács, Simon Zs., Krizbai
Cserék: Rajnay, Mezőfalvi, Lantos, Magyar, Klacsák, Breuer, Laucsek
Vezetőedző: Tóth Miklós

Aramis: Tyukász - Németh P., Dávid, Frank T., Roni
Cserék: Adeilson, Nagy G., Hasenauer, Öreglaki, Tóth Sz., Birinyi, Sikur
Vezetőedző: Frank Tamás

Gólszerzők: Simon Zs. (8') ill. Birinyi (10'), Németh P. (29')

Sárga lap: Takács (13'), Simon Zs. (34') ill. Németh P. (23'), Birinyi (24'), Öreglaki (29')

Behúztuk...

A tabellán mutatott pontoktól függetlenül általában izgalmas mérkőzést játsszunk a szintén sok mindent megélt Cső-Montage csapatával. Ez most sem volt másképp, ráadásul mindkettő gárdának nagy szüksége volt a 3pont megszerzésére. A megszokottnál erőszakosabb játékot láthattunk, ahol több szép megoldás után helyzetek maradtak ki. A vezetést a hazaiak szerezték meg, amire szerencsére hamar tudtunk válaszolni Bringa szép góljával. Az 1:1-es fordulás után tetőfokára hágott a hangulat, mint a pályán és a nézőtéren is.

Sokáig nem bírtak egymással a csapatok, a nagy küzdés közepette sok szabálytalansággal tarkítva és az üllőiek szurkolása sokszor az Aramis szidásába lendült át. Az egykor Cső-Montage csapatát erősítő Németh Peti a legmegfelelőbben reagált a hazai nézők "szurkolására" megszerezte a vezető és egyben döntő gólt is csapatunknak. Az utolsó 11percben sem lehetett unatkozni, hiszen mindkét oldalon láthattunk kapufát, kontratámadásokat és egyéb futsalos figurákat, de gól már nem született, így tudtuk behúzni a fontos 3 pontot.

Az igazi nagy csaták ezután várnak ránk, az NB I-es szünet és a válogatott mérkőzések után, április végén a Vasas csapatát fogadjuk ill. Gödöllőre megyünk. Mindkét mérkőzés igazi rangadót ígér, ahol reméljük a legjobb formánkat és a 6 pontot tudjuk hozni.

 

foto

Képek a mérkőzésről »