Futsal NB I 2011/12

21. forduló - 2012. április 23., hétfő

Budaörs, Budaörs Városi Sportcsarnok
 
Colorspectrum Aramis 3-5 (1-1) Vasas 1988 Déli Futsal

Játékvezetők: Farkas Balázs, Solymosi András, Janitz Gergő

Aramis: Sikur - Németh P., Frank T., Dávid, Roni
Cserék: Hasenauer, Birinyi, Korozmán, Öreglaki, Tóth Sz., Nagy G., Ryukász
Vezetőedző: Frank Tamás

Vasas 1988 Déli Futsal: Kövesfalvi - Sámson, Veres, Komáromi, Fehér
Cserék: Gál, Kulik, Domingues, Gil, André, Solti, Deák
Vezetőedző: Nagy Attila

Gólszerzők: Dávid (14'), Roni (25'), Nagy G. (36') ill. Veres (9', 39', 40'), Fehér (22', 35')

Sárga lap: Frank T. (8'), Németh P. (38'), Hasenauer (38'), Sikur (39') ill. Sámson (20'), Solti (30'), Kövesfalvi (37'), Domingues (40')

Megnehezítettük magunknak

Megnehezítettük magunknak ezt a mérkőzést, a vereségnek és a többi fordulóbeli eredménynek köszönhetően az alapszakaszi helyünk is kérdéses. Ellenfelünk szerezte meg a vezetést, amíg mi sokáig csak a kapufákig jutottunk Németh Peti bombázásai által. Dávid Ricsi góljával egyenlítettünk, ami pici megnyugvást hozott a félidőre.

A szünet után újra a Vasas vezetett, melyre hamar válaszoltunk Roni által szerzett góllal. A következő percekben sok helyzetet láthattunk, de nem sikerült vezetést szereznünk. A vendégek is bombázták a kapunkat, de Sikur hárította a lövéseket. Újra hátrányba kerültünk, amikor is mindkét csapat alkalmazta az 5 a 4 elleni játékot, Futre góljával ismét egyenlítettünk. A feszültség egyre nőtt a pályán, ahol egyre több sárgalap került kiosztásra. A csapatok szabadrúgáshoz is jutottak még az utolsó percekben, amivel mi nem tudtunk élni és ellenfelünk hibánkat kihasználva az üres kapuba is betalált.

foto

Képek a mérkőzésről »