Futsal NB I 2011/12

22. forduló - 2012. április 30., hétfő

Gödöllő, Szt. István Egyetem Sportcsarnoka
 
Gödöllői Bikák 3-3 (1-2) Colorspectrum Aramis

Játékvezetők: Kömpf Gyula, Szőts Gergely, Kovács Péter

Gödöllői Bikák: Hegedűs - Ughy, Szente, Simonyi, Frank P.
Cserék: Ács, Biczi, Baranyai, Nagy R., Schrancz, Lovrencsics
Vezetőedző: Szente Tamás

Aramis: Sikur - Németh P., Frank T., Dávid, Roni
Cserék: Hasenauer, Birinyi, Korozmán, Sivák, Tóth Sz., Nagy G., Tyukász
Vezetőedző: Frank Tamás

Gólszerzők: Ughy (15'), Schrancz (25'), Szente (29') ill. Dávid (11', 17'), Némth P. (22')

Sárga lap: Simonyi (2'), Ács (11'), Baranyai (12'), Nagy R. (24') ill. Németh P. (40')

3:3-asok napja az Aramisnál  

Mindenhogy nagy csatát jelentett a Gödöllő elleni összecsapás, ahol mindkét gárda a végsőkig küzdött, de győzni egyik sem tudott. A riválisok összecsapásán most különösképpen nagy jelentősége volt az eredménynek, hiszen a bajnokság alakulása alapján 1-1 pont is nagyot változtatott az alapszakasz kialakulásában. Mi szereztünk vezetést Dávid Ricsi góljával. Hamar egyenlítettek a hazaiak, de a fordulás előtt ismét Roni passzából Ricsi rúgta a vezető gólt. A második félidőben hamar rúgtuk a 3.gólt Németh Peti által, de a Gödöllő sem hagyta magát és szépítettek.

Következtek a kihagyott helyzetek, ami meg is bosszulta önmagát, hiszen a bikák 5 a 4-es játékukkal egyenlítettek, míg mi nem tudtunk gólt szerezni. Az utolsó másodpercig izzott a levegő a csarnokban.

A fordulatos eredményeknek köszönhetően 4.helyen végeztünk az alapszakaszban, ami azt jelenti számunkra, hogy csütörtökön (május 3-án) Budaörsön a Debrecen csapatát fogadjuk, majd hétfőn (május 7-én) utazunk hozzájuk. Két győztes meccs kell a továbbjutáshoz, bízunk benne, hogy nem lesz szükségünk a 3. meccsre, de tudjuk nagyon nehéz dolgunk lesz győzedelmeskedni már a DEAC felett is.

foto

Képek a mérkőzésről »