Futsal NB I 2011/12

3. helyért, 1. mérkőzés - 2012. május 30., szerda

Gödöllő, Szt. István Egyetem Sportcsarnoka
 
Gödöllői Bikák 4-5 (1-3) Colorspectrum Aramis

Játékvezetők: Nagy Róbert, Varga László, Pápai Zoltán

Gödöllői Bikák: Hegedűs - Ughy, Szente, Jenei, Vidák
Cserék: Biczi, Baranyai, Nagy R., Simonyi, Schrancz, Frank P., Lovrencsics
Vezetőedző: Szente Tamás

Aramis: Sikur - Kovacsics, Nagy G., Sivák, Tóth Sz.
Cserék: Hasenauer, Adeilson, Birinyi, Korozmán, Dávid, Roni, Tyukász
Vezetőedző: Frank Tamás

Gólszerzők: Ughy (20'), Frank P. (24', 25', 29') ill. Kovacsics (2'), Nagy G. (9'), Korozmán (14'), Jenei (öngól, 21'), Sivák (28')

Piros lap: Schrancz (38')

Szorosra sikerült  

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hiszen céltudatosan és végre hamar tudtunk gólokat szerezni. A nyolcadik percben Kova szép találatával és Futre -a múltra emlékeztető- gyönyörű góljával 2-0-s előnyre tettünk szert. Természetesen ellenfelünk sem hagyta magát, folyamatosan bombázták Sikur kapuját, de a 3. találatot is mi szereztük Krisz által. A 3-1-es fordulás után szerencsére azonnal 4-1-re vezettünk, de a gödöllőiek ellen még ekkor sem nyugodhattunk meg.

Helyzetek sorozata volt látható, majd Frank Peti duplázott és ezzel csak egy gólos különbséggel vezettünk. Izgalomban és lövésekben nem volt hiány, majd Sivi góljával nőtt a különbség, de a Bikáknál a csapatot a hátán vivő Frank megrúgta a 3.gólját. az utolsó percekben mindkét csapat öt a négyezett, mellyel sem egyenlítésre, se nagyobb különbségre nem tett szert senki, így maradt a szoros 5:4-es győzelmünk.

Hétfőn is szoros küzdelemre számítunk Budaörsön, hiszen a Bikák egyértelműen el szeretnének kapni minket és a 3. helyet is, de mi meg otthon szeretnénk ünnepelni a 3. helyet, melyért egész évben keményen dolgoztunk.

foto

Képek a mérkőzésről »