Futsal NB I 2011/12

Rájátszás, 2. forduló - 2012. május 7., hétfő

Debrecen, Hódos Imre Rendezvénycsarnok
   
DEAC Futsal Club 3-1 (1-0) Colorspectrum Aramis

Játékvezetők: L. Tóth Lajos, Veres János, Takács Attila

DEAC Futsal Club: Mircea - Kiss A., Siska, Angyalos, Sánta
Cserék: Szalánczai, Nagy Zs., Berecz, Domokos, Szentjobbi, Varga D., Kövér
Vezetőedző: Kozma Mihály

Aramis: Sikur - Németh P., Dávid, Roni, Korozmán
Cserék: Hasenauer, Birinyi, Sivák, Tóth Sz., Nagy G., Gorjánácz, Tyukász
Vezetőedző: Frank Tamás

Gólszerzők: Sánta (5'), Varga D. (35'), Nagy Zs. (40') ill. Dávid (32')

Sárga lap: Nagy Zs. (38')

Lesz 3. mérkőzés

Nem sikerült 2 mérkőzésből eldönteni a továbbjutást nálunk sem. A hazaiak kezdtek jól és eredményesen, ellentétbe velünk, egyszerűen nem tudtunk a kapuba találni. Az 1:0-s hazai fordulás után sem volt jobb a helyzet, a támadások ellenére se üres kapura, se helyzetekből nem tudtunk sokáig gólt szerezni. Ellenfelünk is sok támadást vezetett, de sikerült egyenlítenünk Ricsi szép lövése által. Sajnos a következő percek sem nekünk kedveztek és újra vezetést szereztek a debreceniek.

Az 5 a 4-et alkalmazva sem keveredett a labda a hálóba, míg az utolsó percben a bírók ítélete alapján 6.szabálytalanság lefújása által a DEAC büntetőhöz jutott és ki is használta ezt a nagy lehetőséget. Az ekkor szerzett 2 gólos előnnyel a remény is elveszett az egyenlítéshez is.

A csütörtöki és a mai játékunk összehasonlíthatatlan volt, ahogy az első meccsen nyert Gödöllő is kikapott Szegeden, a szintén vendégként játszó Berettyóújfalu pedig Szombathelyen. Az említett 6 csapat május 10-én (csütörtökön) fog meccset játszani, hogy a legjobb négy közé kerülhessen az ETO mellé.

foto

Képek a mérkőzésről »