Futsal NB I 2011/12

Rájátszás, 3. forduló - 2012. május 10., csütörtök

Budaörs, Budaörs Városi Sportcsarnok
   
Colorspectrum Aramis 5-3 (2-1) DEAC Futsal Club

Játékvezetők: Kovács Gábor, Rózsa József, MAkk László

Aramis: Sikur - Németh P., Dávid, Roni, Korozmán
Cserék: Hasenauer, Birinyi, Sivák, Tóth Sz., Nagy G., Kovacsics, Tyukász
Vezetőedző: Frank Tamás

DEAC Futsal Club: Mircea - Kiss A., Siska, Domokos, Sánta
Cserék: Szalánczi, Nagy Zs., Berecz, Szentjobbi, Kövér, Takács
Vezetőedző: Kozma Mihály

Gólszerzők: Roni (4', 10', 36', 39', 40') ill. Siska (5'), Nagy Zs. (32'), Sánta (40')

Sárga lap: Sikur (32'), Dávid (32') ill. Mircea (35'), Domokos (35'), Nagy Zs. (35'), Kiss A. (40')

"Ilyen Roni kell nekünk..."

"Ilyen Roni kell nekünk..." , aki ezt ismeri az tudja…, de az egy meccsen egymás után rúgott 5 gól is bizonyítja. Rendkívül feszült ki-ki meccset játszottunk a debreceniekkel, ahol majdnem meg is égettük magunkat a rengeteg kihagyott 100%-os helyzet miatt. Hamar születtek az első gólok, a félidőre csak 2:1-es vezetést szereztünk, de láttuk ez édes kevés a boldogsághoz.

A második 20 perc még több izgalmat hozott, mert helyzet-helyzet hátán maradt ki, de a vendégek is nagyon hajtottak a továbbjutásért. Egyenlíteni tudtak egy érdekesen kapott büntetőrúgás jóvoltából. Ezek után még pörgősebb és szabálytalanságok sokaságával rendelkező lett a mérkőzés, mindkét csapat büntetőrúgásokhoz jutott a sok fault miatt. Roni kettőből kettőt vert, de a 2 gólos előny sem volt megnyugtató. A DEAC alkalmazta az 5 a 4-et, melyből gólt is szereztek, de Roni a megérdemelt 3. büntetőt is értékesítette.

Két küszködős meccsen vagyunk túl, ahol a legnagyobb hibánk ismét kimagaslott, hogy a rengeteg helyzetünket nem igazán tudjuk gólra váltani. Az ETO ellenfeleként kell játszanunk a döntőbe jutásért, ami nehezítés, hogy 3 nyert meccsel lehet továbbjutni a legjobb 2 közé. Hétfőn Győrben kezdünk, reméljük a bennünk ragadt gólok már Győrben kijönnek a címvédő ellen. A másik párbaj a Berettyóújfalu – Gödöllő páros.

foto

Képek a mérkőzésről »