Futsal NB I 2014/15

Nem jött össze

2015. május 18. - A mérkőzést ellenfelünk kezdte jobban, ahol is az U20-s fiatalember szerezte a gólt, de csak pár percig kellett várni és Aramisos szintén U20-s tehetséges Klacsák Bence válaszolt rá. Izgalmasan folytatódott a meccs, azonban a következő 15 percben nem voltunk igazán a pályán, így nem volt az első félidő a miénk. Az 1:4-s fordulást követően jobban odatettük magunkat, bár még kaptunk egy kispadról való kiállítást és egy góllal növelte a Haladás előnyét. Fel volt adva a lecke, 4 gólos hátrányból és egy játékos kiesésével mit is lehet tenni. Remek futsal meccs kerekedett ki belőle, hiszen a 30.percben a visszatérő Vattamány volt eredményes, majd egy perccel később Klacsák ismételt és a kiemelkedő Horváth Norbi szerezte 4. gólunkat. A második félidőt inkább mi uraltuk.  

A nézőcsalogató mérkőzés még pörgősebbé és izgalmasabbá vált, akárcsak a 4:5-s állásra feljövetel. A további percek is tartogattak még gólokat, azonban újra a Szombathely szerezte. Helyzetkialakításokban és szép játékban megint nem volt hiányunk, azonban a kapufát vagy az oldalhálót sikerült inkább eltalálnunk. Bevetettük a vészkapus játékot is, ahol szintén Klacsák jutatta a hálóba a labdát. Egy perc volt hátra és 5:6-s állásnál még semmi sem volt biztos egyik gárdának sem. A nézők sem mentek a lefújás pillanatáig sehova sem, nem lehetett tudni ki hány ponttal zárja a mai találkozót. Továbbra is 5 a 4-es játékot alkalmaztunk, de nem találtunk kaput és ellenfelünk sem használta ki üres kapunkat. Így 5:6-s, a szombathelyiekkel nem szokatlanul sok gólos, jó mérkőzésen most alul maradtunk. Ami idén nekik a 3.helyet hozta, nekünk meg nem szakította meg az elmúlt meccsek pontnélküliségét.

foto

Képek a mérkőzésről »

 

Rájátszás, 8. forduló - 2015. május 18., hétfő

Budaörs, Budaörs Városi Sportcsarnok
logo   logo
Aramis SE 5-6 (1-4) Swietelsky-Haladás VSE

Játékvezetők: Futó Tamás, Czene-Joó Ádám, Puskás Gabriella

Aramis SE: Boldizsár - Frank T., Hosszú, Horváth Sz., Roni
Cserék: Farsang, Klacsák B., Sebestyén, Vattamány, Horváth N., Csopaki, Kovács, Sikur, Soós
Vezetőedző: Frank Tamás

Swietelsky-Haladás VSE: Tyukász - Gyurcsányi, Öreglaki, Hegyesi, Hajmási
Cserék: Matyi, Borsi, Németh P., Bíró, Sipos, Rácz
Vezetőedző: Angulo Lopez Marco Antonio

Gólszerzők: Klacsák B. (6', 31', 39'), Vattamány (30'), Horváth N. (31') ill. Hajmási (2'), Öreglaki (11'), Németh P. (17', 18', 34'), Borsi (28')

Sárga lap: Horváth N. (25'), Farsang (33'), Boldizsár (36') ill. Hegyesi (14'), Németh P. (39')

Piros lap: Csopaki (26') ill. -