Futsal NB II 2011/12

5. forduló - 2011. október 24., hétfő

Colorspectrum Aramis-Illyés - Ferencvárosi TC 3-5 (2-2)

Játékvezetők: Solymosi András, Futó Tamás, Molnár Péter dr.

Colorspectrum Aramis-Illyés: Sikur - Vattamány, Farsang, Sárosi, Gorjánácz
Cserék: Korozmán, Birinyi, Öreglaki, Dávid, Soós, Szabó V., Bálint
Vezetőedző: Németh Antal

Ferencvárosi TC.: Graeser - Kulik, Érsek, Fekete, Komáromi
Cserék: Kun, Bogár, Balán, Csordás, Kovács, Suth, Szabó T.
Vezetőedző: Machalek Attila

Gólszerzők: Öreglaki (6', 32'), Birinyi (17') ill. Csordás (5'), Komáromi (17', 24', 31'), Suth (28')

Viharos pontvesztés

A BME utáni forduló után egy újabb rangadó következett az FTC ellen. Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz az első helyen álló csapat ellen, még az NB I-es játékosok kisegítésével is. Az első félidőben mondhatni mindkét csapat kiegyensúlyozott játékot nyújtott a gólok is felváltva születtek. A vezetést a Fradi szerezte meg, de Golyó találatával rögtön egyenlítettünk. A második gólnál Bringa volt eredményes, ezáltal az első játékrész döntetlennel zárult.

A második félidő elején az öltőzőben maradtunk és ezt bizony ki is használta ellenfelünk. Sikerült 4:2-re elhúzniuk, hajtottunk és próbáltuk csinálni a megbeszélt taktikát, de nem jöttek össze a dolgok. Sok pontatlan passz és még több labdavesztésnek köszönhetően nem tudtunk gólt rúgni, de az akarásnak most sem volt hiánya. Talán nem mertük elhinni, hogy a Fradi ellen is tudnánk győzni, ők viszont a megszokott erőszakos játékot játszva rutinosan értékesítettek még a helyzeteikből. Az 5 a 4 elleni játékot is alkalmaztuk, de gólt ebből sem sikerült szereznünk. Golyó újabb gólja is csak az eredmény szépítésére volt elég.

A hozzáállásunk ezúttal is jó volt, a tapasztalatokat felhasználva a sok edzéssel kiegészítve reméljük a tavaszi szezonban még nagyobb kihívást fogunk jelenteni az FTC-nek is.

foto

Képek a mérkőzésről »