Futsal NB II 2011/12

8. forduló - 2011. november 14., hétfő

Külker SC-Dupont - Colorspectrum Aramis-Illyés 6-7 (3-2)

Játékvezetők: Mikus Zoltán, Futó Tamás, Dr. Molnár Péter

Külker SC-Dupont: Baráth - Hegyi, Balogh, Jáky, Riscutia
Cserék: Szűcs, Benye, László, Barnácz
Vezetőedző:

Colorspectrum Aramis-Illyés: Soós - Vattamány, Farsang, Sárosi, Szabó V.
Cserék: Bálint, Sajbán, Korozmán, Gorjánácz, Németh A., Seregi, Felipe
Vezetőedző: Németh Antal

Gólszerzők: Barnácz (1'), Riscutia (12', 16'), Hegyi (29', 37'), Balogh (35') ill. Szabó V. (2', 37'), Németh A. (5', 32'), Sajbán (24'), Bálint (28'), Felipe (39')

Sárga lap: Balogh (11'), Barnácz (20'), Riscutia (27'), László (40') ill. Seregi (29'), Farsang (40')

Fantasztikus győzelem

Egy igazi rangadóra érkeztünk Solymárra, ahol egymás után születtek a szebbnél szebb gólok. A hazaiak góllal nyitották a mérkőzést, de rá egy percre már egyenlítettünk Szabó Vitya góljával. Mindkét csapat nagyon harcolt, Németh Anti góljával tudtunk fordítani. A szünetre megint ellenfelünk szerzett vezetést. A második félidőben parádés játékkal tudtuk folytatni a meccset, aminek köszönhetően Sajbán Miki és Bálint Lackó szerzett fontos gólokat, amellyel újra fordítani tudtunk.

Az utolsó 10 perc is nagy izgalmakat tartogatott, hiszen mindkét gárda fej-fej mellett haladt. Szebb megoldásokat alkalmaztunk és jobban játszottunk, mint a rutinosabb ellenfelünk, de a helyzetkihasználásunk kevésbé volt jó, kiegyenlített a Dupont. A szabálytalanságok is egyre gyakoriabbak voltak, ellenfelünk próbálta lassítani a játékunkat, de ez nem sikerült és újra gólt tudtunk szerezni játékos edzőnk találatával.

Az izgalmak a pályán és a nézőtéren is tetőfokon volt, amikor is a hazaiak újra egyenlítettek 5 a 4 elleni játékkal. Büntetőrúgáshoz jutott mindkét csapat, amikkel sajnos mi sem tudtunk élni. Újabb gólok születtek mindkét oldalon, a Dupont büntetőből, mi pedig egy kontratámadás által ismételten Vitya góljával tudtunk felélénkülni.

Az utolsó perben is több támadásra került még sor, amikor is a csapatjátékunknak köszönhetően Felipe rúgta a győztes gólt. A feszültségnek még ekkor sem lehetett vége, hiszen ellenfelünk újabb büntetőhöz jutott a vége előtt 3 másodperccel, amit kihagytak, így el tudtuk hozni a lelkesítő 3 pontot.

A csapat végig lendületesen tudott játszani és nem egyszer egyenlített ki ill. fordította meg a mérkőzés állását. Reméljük ez a fontos 3 pont további erőt ad a fiataljainknak is a következő nehéz meccsekre.

foto

Képek a mérkőzésről »