Futsal NB II 2011/12

9. forduló - 2011. november 21., hétfő

Colorspectrum Aramis-Illyés - ELTE SE 5-3 (0-1)

Játékvezetők: Kovács Péter, Dr. Molnár Péter, Máté Attila

Colorspectrum Aramis-Illyés: Soós - Vattamány, Farsang, Gorjánácz, Szabó V.
Cserék: Bálint, Sajbán, Németh M., Korozmán, Seregi, Aranyi
Vezetőedző: Németh Antal

ELTE SE: Pétervári - Hortobágyi, Árendás, Simon, Farkas
Cserék: Kiss G., Eőri, Béni, Gallatz, Kinde, Béres, Stukovszky
Vezetőedző: Tóth Károly

Gólszerzők: Seregi (21'), Sajbán (21', 30'), Vattamány (37'), Németh A. (40') ill. Árendás (15'), Sajbán (23', öngól), Simon (26')

Sárga lap: Vattamány (25') ill. Farkas (3'), Gallatz (23')

Ellentétes félidők

Az ELTE elleni mérkőzésen nehezen kezdtünk, az első félidőben kimaradtak a ziccereink. Ellenfelünk egy góllal tudott vezetni a félidőben. A szünet után új erőkkel kezdtünk és végre értékesítettük helyzeteinket, az első percben Seregi Gabi és Sajbán Miki is gólt szereztek. Sikerült hamar megfordítanunk az eredményt, bár a vendégek szintén hamar kiegyenlítettek.

Majd az ELTE szerzett újra vezetést, de küzdöttünk és megint ki tudtunk egyenlíteni újra Sajbán Miki góljával. Sikerült büntetőhöz jutnunk, amit Vattamány Dávid-Kicsi most értékesített és ezzel fordítottuk meg újból az eredményt. Az egy gólkülönbséges vezetés nem volt túl megnyugtató, de játszottuk a játékunkat és az utolsó percben Németh Anti biztosította góljával a mostani győzelmünket.

Hétről hétre jó meccseket tudunk játszani és igyekszünk a felsőházba jutni és maradni, amihez fordulóról fordulóra sokat kell hozzátenni.

 

Képek a mérkőzésről »