Futsal NB II 2011/12

22. forduló - 2012. március 5., hétfő

Colorspectrum Aramis-Illyés - KHSC-Victoria Sport 1-2 (0-0)

Játékvezetők: Kéri Zoltán, Kozma Zoltán, Kiss Tibor Zoltán

Colorspectrum Aramis-Illyés: Sikur - Farsang, Vattamány, Bálint, Németh A.
Cserék: Szabó V., Karaszek, Ragadics, Ledő, Panda, Sajbán
Vezetőedző: Németh Antal

KHSC-Victoria Sport: Osbáth - Szabó Sz., Kiss B., Németh A., Páli
Cserék: Németh B., Schleining, Péter
Vezetőedző: Németh István

Gólszerzők: Farsang (22') ill. Szabó Sz. (25', 30')

Sárga lap: Vattamány (24'), Németh A. (38')

Győzelmet érdemelve vereség 

A keszthelyieket fogadtunk az alapszakasz utolsó fordulójában, ahol az első félidőben csak a helyzetekig jutottunk. A két csapat a bajnokságban folyton egymást előzgette a tabellán, ez most a pályán is így volt. A szünet után Farsang Bence szerzett vezetést, sajnos megnyugodni nem volt időnk. Ellenfelünk hamar egyenlített egy kavalkád után. Hajtottunk tovább, de a helyzetkialakítások nem hoztak további gólokat, míg a vendégek egy szerencsés gólt találtak, ami innen-onnan bepattant.

Játszottuk az 5 a 4-et is, de kapkodtunk és a nagy akarásnak nem lett helyzetkihasználás a vége. Az utolsó percekben a játékvezetők is már nagyon elfáradtak, mert nem látták a szabálytalankodókat és a hatoson belüli szándékos kezezést sem az ellenfél játékosánál. Így sajnos nemhogy nem élveztük a hazai pálya előnyét, de a jogosan kijárt 10 méterest ill. szabadrúgásokat sem végezhettük el.

Összességében nagy dicséret jár a csapatnak, hiszen az alapszakaszban a biztos 4. helyen tudtunk végezni. Reméljük a rájátszásban hasonló lelkesedéssel játsszunk és egyre több rutint tudunk szerezni, legalább ezt a helyet megtartva magunknak.

 

foto

Képek a mérkőzésről »