Futsal NB II 2011/12

Rájátszás, 1. forduló - 2012. március 9., péntek

Colorspectrum Aramis-Illyés - Külker SC-Dupont 9-3 (1-2)

Játékvezetők: Mikus Zoltán, Liebhardt András, Tornyai Richárd

Colorspectrum Aramis-Illyés: Soós - Farsang, Bálint, Németh A., Görjánácz
Cserék: Sajbán M., Szabó V., Öreglaki, Panda, Karaszek, Gergely, Ledő
Vezetőedző: Németh Antal

Külker SC-Dupont: Baráth - Hegyi, László, Balogh, Barnácz
Cserék: Szűcs, Benyhe, Jáky
Vezetőedző:

Gólszerzők: Öreglaki (14', 23', 32'), Gorjánácz (30', 33', 38'), Farsang ((32'), Panda (35'), Gergely (38') ill. Balogh (10', 10'), Barnácz (37')

Sárga lap: Németh A. (27'), Gergely (38') ill. Barnácz (23'), Hegyi (31')

Piros lap: Balogh (33')

"Van olyan, hogy jóóó?!"

Az NB II-ben elérkezett az első rájátszási meccs, amit otthon játszottunk a felsőház sereghajtójával. Az alapszakaszban játszott mérkőzések alapján tudtuk, hogy egy harcos meccsre kell készülnünk és reméltük a szebb játék ismét győz a rutin és egyéb megoldások felett. Az első 15ercben a helyzetkihasználásunk alapján nem mutattuk jó formánkat, míg ellenfelünk 2:0-s vezetést szerzett. A szünetben Golyó góljával 2:1-s hátránnyal vonultunk be. A második játékrészben egyértelműen átvettük a vezetést és győzedelmeskedtünk a szép játékkal kialakított gólokkal.

Az egyenlítő gólt is Golyó szerezte, aki az egész mérkőzésen jól teljesített és húzóereje volt a csapatnak. A vezetést szerző gólt pedig Márió rúgta, aki szintén mindkét félidőben meghatározóan jól játszott és többször is betalált az ellenfél kapujába. A meccsek óta csak helyzetekig eljutó Farsang Bence is növelte a gólkülönbséget, mígnem az újoncként bemutatkozó Panda Christopher és Gergely Barnus is. Még ellenfelünk is rúgott egy szép gólt, de miénk volt az utolsó szó is, szintén Márió találatával.

A vártnak megfelelően kezdtük a rájátszást, a következő fordulóba Veszprémbe utazunk, reméljük egy jó meccset tudunk játszani a tabella élén szereplő csapattal.

 

foto

Képek a mérkőzésről »