U19-es nemzetközi torna

2011. augusztus 25-26. - Augusztus utolsó hétvégéjére meghívást kapott az U19-es korosztályunk Kassára  -KOSICE U19 FUSAL- . Kíváncsiak voltunk, hogy a szlovák, cseh csapatok között hogyan tudunk teljesíteni. A tornán 5 csapat mérettette meg magát, mindenki mindenkivel játszott.

A szlovák vendégszeretetet élvezve ismét tapasztaltuk –ahogyan már a szerbiai tornán is-  hogy környező országaink más stílust képviselve egy erőszakosabb futsalt játszanak.

Az U17-es és U19-es fiataljainkból összeállt csapatunk szépen helyt állt a tornán, ugyan győzelmet nem szereztünk, mert csak kevés gólt tudtunk rúgni. Az 1-2 gólkülönbséggel elvesztett mérkőzéseken láthattunk szép játékot, jó megoldásokat és rengeteg kapufát. Első helyen a ZFA ZIRAFA ZILINA csapata végzett, második lett az FC TANGO BRNO és a bronzérmet a CFC KOSICE kapta.

A torna lezárásaként, a díjkiosztó után a jó szervezésnek köszönhetően minden csapatot megvendégeltek. Ez az utazás is és a torna is nagyon jó hangulatban, sok és más tapasztalatokat gyűjtve telt el.

Csak remélni tudjuk, hogy minden korosztálynak lehetősége lesz hasonló színvonalú tornán részt vennie és ezúton is még egyszer köszönjük szépen a meghívást és minden jót kívánunk!

foto

Képek a mérkőzésekről »