Futsal NB I 2011/12

1. forduló - 2011. augusztus 29., hétfő

Budaörs, Városi Sportcsarnok
 
Colorspectrum Aramis 10-4 (7-1) ÚTC Junior Sport

Játékvezetők: Ábrahám Tibor, Csirke Rudolf, Baghy Csaba

Aramis: Tyukász - Nagy G., Sivák, Kiss T., Tóth Sz.
Cserék: Öreglaki, Németh P., Hasenauer, Szeghy, Frank T., Soós, Dávid
Vezetőedző: Frank Tamás

ÚTC Junior Sport: Tombácz - Trucz, Hernády, Hegyesi, Dörgő
Cserék: Béry, Szabó L., Debreceni, Bitó, Balogh N., Pataki
Vezetőedző: Szitkó Róbert

Gólszerzők: Kiss T. (2'), Szeghy (5', 6'), Sivák (8', 13', 20'), Tóth Sz. (13'), Dávid (30'), Nagy G. (31'), Tyukász (40') ill. Debreceni (15'), Hernády (32'), Hegyesi (36'), Trucz (38')

Sárga lap: Sivák (28') ill. Szabó L. (19'), Hernády (21')

Jó kezdés...

Új reményekkel és ünnepléssel kezdhettük a 2011/12-es bajnokság nyitómeccsét. Nagy Gábor a futsal világában nem kis eredményeket elért játékosunk, pályafutása alatt az Aramisban most játszotta 300. bajnokiját. Futre a csapatunknál a 12éve kitartó munkáját, hosszú évek óta csapatkapitányságát és a sok élményt egy fotómontázsban összefoglalt képben is megkapta. Ezúton is gratulálunk neki. Másik nagy öröm volt csapatunk életében, hogy a fiatal tehetségünk Dávid Ricsi sérüléséből felépülve már vállalta a játékot és a 30-as mezszámával a 30.percben rúgott gólt. A mérkőzésen jól teljesítettünk az újonnan felkerülő Szeged ellen.

A bajnokság kezdetén a Szeged csapatát fogadtuk Budaörsön, már a meccs elején megalapoztuk győzelmünket. Az első percekben Kiss Tomi, majd Szeghy Szabi duplázásával szereztünk vezetést. Az első 20percben Sivák Peti triplázott és Tóth Szabi is rúgott gólt, míg a szegediek egyszer találtak a kapuba.
A második játékrészben –már említett- Dávid Ricsi és Futre növelték a gólarányunkat, bár itt már ellenfelük is rúgott 3gólt, majd az utolsó percben Tyuki –kapusként- talált a vendégek kapujába.

Jó kezdésnek mondható ez az eredmény, következő bajnokin Berettyóújfaluban kell megmérettetni magunkat a nagy ellenfelünkkel az új- és nekünk vendégpályán.

foto

Képek a mérkőzésről »