TAO-s határozatok

Véglegesedtek a 2014/2015-ös szezonra vonatkozó TAO-s határozatok.

 

A javító határozat megtekintése »

Sportágfejlesztési program 2014-15 »

Újabb fontos lépés az Aramis csarnok ügyben

2014. október 10. - Az MLSZ 2014. szeptember 5-i határozata alapján 2015. június 30-ig meghosszabbítja a sportágfejlesztési program keretében Budaörsön felépülő sportcsarnok átadási határidejét, ezzel lehetővé téve a kivitelezés megvalósítását.

 

MLSZ határozat »

2013. éves beszámoló
Idén is pályáztunk a sportágfejlesztési programon

2013. december 17. - A kormány által elindított Társasági Adókedvezményre meghirdetett pályázatra egyesületünk idén is beadta sportágfejlesztő programját. Az utánpótlás fejlesztés mellett idén egy új könnyűszerkezetes sportcsarnok építésére is pályáztunk az Önkormányzat segítségével, amit a Magyar Labdarúgó Szövetség jóváhagyott. A nyert támogatás segítségével egy új csarnok építésére lesz lehetőségünk, illetve a már elindított utánpótlás programunk továbbfejlesztése is lehetővé válik.

 

A határozat megtekintése »

A pályázati anyag »

2012. éves beszámoló

2013. június 24. - A linkre kattintva megtekintheti a beszámoló anyagát

 

A beszámoló megtekintése »

2011. éves beszámoló

2013. március 20. - A linkre kattintva megtekintheti a beszámoló anyagát

 

A beszámoló megtekintése »

Idén is pályáztunk a sportfejlesztési programon

2012. október 1. - A kormány által elindított Társasági Adókedvezményre meghirdetett pályázatra egyesületünk idén is beadta sportfejlesztő programját, amit a Magyar Labdarúgó Szövetség jelentős csökkentéssel ugyan de jóváhagyott. A nyert támogatást a már elindított utánpótlás programunk továbbfejlesztésére kívánjuk fordítani.

 

A határozat megtekintése »

Sikeresen pályáztunk a sportfejlsztési programon

2011. december 18. - A kormány által elindított Társasági Adókedvezményre meghirdetett pályázatra egyesületünk is beadta sportfejlesztő programját, amit a Magyar Labdarúgó Szövetség jóváhagyott. A nyert támogatás segítségével reméljük, hogy az idén már megkezdett utánpótlás fejlesztési programunk tovább bővülhet, és igazi futsal bázissá tudjuk fejleszteni az Aramis Sportegyesületet.

 

A határozat megtekintése »