Futsal NB II. rájátszás, 9. forduló - Fejben nem voltunk ott...

2012. május 7. - Az utolsó előtti fordulóban a majd feljutásért játszó Fradi ellenfeleként érkeztünk. A mérkőzés elején még tudtuk tartani a lépést, de már a félidőre kezdett felülkerekedni az FTC. A következő 20 percben már egyáltalán nem voltunk ott fejben és a rutinos Fradi nagyarányú győzelmet aratott.

Futsal NB II. rájátszás, 8. forduló - 3:3-asok napja az Aramisnál

foto2012. április 30. - A fiatalok harca következett Budaörsön. Az első 10percben rengeteg helyzetünk volt, de egyet sem sikerült értékesítenünk. Végre megtört a gólnélküliségünk, Kicsi szerezte a vezető gólt. Az 1:0-s fordulás után bent maradtunk az öltözőben és a Vasas már meg is fordította az eredményt 2 perc alatt. Christopher góljával hamar egyenlítettünk, majd további helyzet kihasználási problémáink akadtak.

Futsal NB II. rájátszás, 7. forduló - Eredménytelen, szép játék

foto2012. április 23. - A bajnokságot vezető veszprémieket fogadtuk Budaörsön, ahol nagyon szép játékot láthattunk a fiataljainktól, de sajnos szerencsétlenségünknek köszönhetően ez eredménytelennek mutatkozott a gólok tekintetében. Sok helyzetet ki tudtunk alakítani, de egyszerűen nem tudtuk ezeket gólra váltani. Ellenfelünk 2:0-ra vezetett, de a félidő előtt Sajbán Máté szépített.

Futsal NB II. rájátszás, 6. forduló - Csak fejben volt meg a győzelem

foto2012. április 13. - A Dupont ellen a szokásos indulatos, durva mérkőzésen kellett helytállnunk - és a sérülésmentességre fokozottan odafigyelve -, ami most a gólok arányában nem sikerült. Jól kezdtünk 3 gólos előnyünk volt, de a bírók segítségét és a mi hibáinkat kihasználva, ellenfelünk 4:3-ra fordított a félidőre. A szünet után újra megvolt a többgólos előny, amivel szintén nem tudtunk élni ezen a meccsen, így az erőszakos hazaiak az utolsó fél percben megszerezték a vezető és a számukra az egyik legfontosabb győztes gólt, végre megverték így is az Aramist.

Futsal NB II. rájátszás, 5. forduló - Szép játékkal

foto2012. április 10. - Küzdelmes mérkőzést játszottunk Keszthelyen, ahol már az elején szép játékkal kezdtünk. Folyamatos támadást láthattunk mindkét csapat részéről, fontos volt, hogy az első gólokat mi tudtuk szerezni. A csapatjátéknak köszönhetően Gergely Barnus szerezte a vezető gólt, majd Farsang Bence és Sajbán Máté növelte előnyünket. Ellenfelünk sem adta fel, de Soós Arni parádézott, majd a szünet előtt Ragadics Krisz szerzett gólt, így megmaradt a fölényünk.

Futsal NB II. rájátszás, 4. forduló

foto2012. április 2. - Elajándékozottnak mondható a 3 pontunk, ellenfelünk szerezte meg a vezetést és az utolsó, győzelmet jelentő gólokat is Kun révén. Egy felfokozott hangulatú és kemény mérkőzést láthattunk, Bringa góljával tudtunk egyenlíteni. Sok támadás volt az első félidőben, de Kovács Áron és Sikur Lali jól védték a kapujukat.

Futsal NB II. rájátszás, 3. forduló - Közepes teljesítmény

foto2012. március 23. - A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést, mely a sok kontratámadásnak is köszönhettek. Az első játékrészben 2 gólos vezetést szereztek és egyre távolabb kerültünk a döntetlen eredmény megszerzésétől is. Sokat hibáztunk és a nem kimagasló teljesítményünknek köszönhetően több gólt adtunk ellenfelünknek, mint amennyit mi tudtunk rúgni. A következő fordulóban az FTC csapatát fogadjuk.

Futsal NB II. rájátszás, 2. forduló - Kicsúszott a kezünkből a meccs

foto2012. március 19. - Az éllovas veszprémiekhez érkeztünk ebben a fordulóban, ahol lendületesen kezdtük a mérkőzést és Golyó góljával vezetést tudtunk szerezni. Hamar kaptuk az egyenlítő gólt, egy állítólagos kéznek lefújt büntetőrúgásból. Jól játszottunk, de rengeteg helyzetet hagytunk ki ill. a hibáinkat kihasználva ellenfelünk is bőven megdolgozgatta a jól védő Sikurt. Az első 20percben meg tudták fordítani az eredményt a hazaiak.

Futsal NB II. rájátszás, 1. forduló - "Van olyan, hogy jóóó?!"

foto2012. március 9. - Az NB II-ben elérkezett az első rájátszási meccs, amit otthon játszottunk a felsőház sereghajtójával. Az alapszakaszban játszott mérkőzések alapján tudtuk, hogy egy harcos meccsre kell készülnünk és reméltük a szebb játék ismét győz a rutin és egyéb megoldások felett. Az első 15ercben a helyzetkihasználásunk alapján nem mutattuk jó formánkat, míg ellenfelünk 2:0-s vezetést szerzett. A szünetben Golyó góljával 2:1-s hátránnyal vonultunk be. A második játékrészben egyértelműen átvettük a vezetést és győzedelmeskedtünk a szép játékkal kialakított gólokkal.

Futsal NB II., 22. forduló - Győzelmet érdemelve vereség

foto2012. március 5. - A keszthelyieket fogadtunk az alapszakasz utolsó fordulójában, ahol az első félidőben csak a helyzetekig jutottunk. A két csapat a bajnokságban folyton egymást előzgette a tabellán, ez most a pályán is így volt. A szünet után Farsang Bence szerzett vezetést, sajnos megnyugodni nem volt időnk. Ellenfelünk hamar egyenlített egy kavalkád után. Hajtottunk tovább, de a helyzetkialakítások nem hoztak további gólokat, míg a vendégek egy szerencsés gólt találtak, ami innen-onnan bepattant.

Futsal NB II., 21. forduló - A végére felébredtünk

foto2012. február 27. - Monotonon kezdődött a mérkőzés, helyzetkialakítások voltak mindkét oldalon, de a kapuba sokáig nem találtunk. Az érdiek vezetést szereztek, azonnal válaszoltunk rá, de 19. percben újra vezettek. A félidőben felrázta csapatunkat Németh mester és a bíztató szavak és taktika meg is hozta a gyümölcsét. Az utolsó 10 percben kezdtünk el igazán eredményes játékot játszani és gólokat rúgni.

Futsal NB II., 20. forduló - Fontos győzelem

foto2012. február 20. - A közvetlenül mögöttünk lévő ELTE vendégeként kellett jól teljesítenünk. A meccs rendkívül kiélezett volt, de higgadtan és a gyakorolt dolgokkal sikerült elhoznunk a fontos 3 pontot. Az első 15 percben itt sem született gól, aztán a jó formát mutató Bringa egy percen belül 2:0-s vezetést szerzett. Nagy figyelemmel és fegyelemmel sikerült ezt az előnyt megtartani a félidőre. Tudtuk itt még bármi lehet, de lélektani erősséget is jelentett a kapott gól nélkül lehozott félidő, ami Ledő Lacinak jó formáját is mutatta.

 

Futsal NB II., 19. forduló - Nagyarányú győzelem

foto2012. február 13. - Az őszi szezonba játszott meccs óta való fejlődésünk jól megmutatkozott a Dupont ellen. Magabiztosabban kezdtük és ez gólokban is megnyilvánult részünkről. A lelkes csapatjátéknak köszönhetően jó mérkőzés volt a nagy gólkülönbség ellenére és mindkét félidőben uralni tudtuk a játékot, Márió és Sajbán Miki mesterhármasa növelte rúgott góljainkat. A következő forduló igazi rangadó lesz, hiszen a közvetlen nyomunkban lévő ELTE csapatától kell elhoznunk 3pontot.

 

Futsal NB II., 18. forduló - Gól nélkül

2012. február 6. - Egyszerűen nem tudtunk gólt szerezni Veszprémben. Játszottuk a magunk kis játékát, de a helyzeteinket nem tudtuk kihasználni. Ellenfelünk viszont kihasználta a hibáinkat és 3-0-ás vezetést szerzett az első 20 percben. A második félidőben 5 a 4 elleni játékot alkalmazta Németh mester. A sok labdabirtoklás és szép játék mellett példamutató, hogy csak egy gólt kaptunk, viszont sajnos ebben a félidőben sem tudtunk helyzetet értékesíteni.

 

Futsal NB II., 17. forduló - Kapott gól nélkül

foto2012. január 30. - Kényelmesen kezdtük a mérkőzést, helyzeteket mindkét oldalon láthattunk, sokáig nem született gól. A félidőre 2:0-ás vezetést tudtunk szerezni, emiatt nyugodtabban vonultunk az öltözőbe. A második 20 perc sokkal lendületesebb játékot hozott. Elkezdtük a gólgyártást is, ellenfelünk is próbálta kihasználni hibáinkat, de Soós Arni minden lövésüket hárította. A csapatmunkának köszönhetően nagyarányú győzelemmel és szép játékkal zártuk a meccset.

Futsal NB II., 16. forduló - "Elbaltázott" visszavágó

foto2012. január 23. - A tavaszi szezonban gólokban  jobb volt a BME csapata ellenünk. Foghatnánk a péntek 13-ra is a vereségünket, de sajnos nem tudtuk a helyzeteinket kihasználni. Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, sajnos ellenfelünk szerzett vezetést, csak a 17.percben egyenlítettünk, de azonnal kaptunk újabb gólt. A félidőben nehezebb volt így az öltözőbe menni, de semmi sem volt még veszve, hiszen a fiatalok játékára nagy panasz nem volt.

Futsal NB II., 15. forduló - Nem sikerült...

foto2012. január 13. - A tavaszi szezonban gólokban  jobb volt a BME csapata ellenünk. Foghatnánk a péntek 13-ra is a vereségünket, de sajnos nem tudtuk a helyzeteinket kihasználni. Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, sajnos ellenfelünk szerzett vezetést, csak a 17.percben egyenlítettünk, de azonnal kaptunk újabb gólt. A félidőben nehezebb volt így az öltözőbe menni, de semmi sem volt még veszve, hiszen a fiatalok játékára nagy panasz nem volt.

Futsal NB II., 14. forduló - Gólzápor vendégként

foto2012. január 6. - A tolnaiak ellen ismét jó teljesítményt nyújtottunk, ahol sok gólt tudtunk rúgni. A mérkőzésen több figurát, 5 a 4-et és egyéb variációkat tudtunk gyakorolni élesben, amelyekre egyre nagyobb szükségünk lesz az elkövetkező mérkőzéseken.

 

 

Futsal NB II., 13. forduló - Felülkerekedtek rajtunk ismét

foto2011. december 22. - Az első játékrészben fej-fej mellett haladt a két csapat, a gólok is szinte azonos percekben születtek. A félidőre a Vasas mégis 2 góllal el tudott húzni. A második félidő még kiélezettebb és durvább játékot hozott. Sajnos egyszer sem tudtuk megfordítani az eredményt, sőt az 5 a 4 elleni játékunk is ellenfelünknek jelentett gólszerzést. Helytálltunk az erőszakosan játszó Vasas ellen, akik ismét áttaroltak rajtunk, jelenleg is a középmezőnyben vagyunk.

Futsal NB II., 12. forduló - Bíztató fordulás

foto2011. december 13. - Az NB II-nél már decemberben elkezdődtek a visszavágók (az őszi szezont 5. helyen zártunk). Az első fordulóban még rutintalanul játszottunk a Soroksár ellen. Most azonban jól kezdtünk és magabiztosan, sok góllal biztosítottuk a 3 pont megszerzését. Az eredményes játékunknak köszönhetően továbbra is maradtunk a felsőházban.

Futsal NB II., 11. forduló - Nem sikerült a pontszerzés

2011. december 6. - Keszthelyen mindkét csapat nagyon hajtott, az első félidőben hol a vendégek, hol a hazaiak szereztek gólt. A 2-2-es fordulás után azonban a keszthelyiek tudták helyzeteiket jobban érvényesíteni, így otthon tartották mind a 3 pontot.

Futsal NB II., 10. forduló - Várt győzelem

foto2011. november 21. - Nehezen kezdtük a mérkőzést, az első tíz percben csak kóstolgattuk az érdiek elleni játékot, gólt nem tudtunk rúgni. Aztán megtört a varázs és Vattamány-Kicsi álompasszával Farsang Bence szerzett vezetést. A sorozatos támadásnak köszönhetően a rutinos Golyó góljával 2:0-ra vezettünk. Az első 20percben az érdiek is rúgtak egy gólt, így feszültebben vonultunk el szünetre. A második játékrészben már hamar felvettük a ritmust és sokkal dinamikusabban játszottunk, ekkor Krisztián rúgta a játékszert a házigazda kapujába.

Futsal NB II., 9. forduló - Ellentétes félidők

2011. november 21. - Az ELTE elleni mérkőzésen nehezen kezdtünk, az első félidőben kimaradtak a ziccereink. Ellenfelünk egy góllal tudott vezetni a félidőben. A szünet után új erőkkel kezdtünk és végre értékesítettük helyzeteinket, az első percben Seregi Gabi és Sajbán Miki is gólt szereztek. Sikerült hamar megfordítanunk az eredményt, bár a vendégek szintén hamar kiegyenlítettek.

Futsal NB II., 8. forduló - Fantasztikus győzelem

foto2011. november 14. - Egy igazi rangadóra érkeztünk Solymárra, ahol egymás után születtek a szebbnél szebb gólok. A hazaiak góllal nyitották a mérkőzést, de rá egy percre már egyenlítettünk Szabó Vitya góljával. Mindkét csapat nagyon harcolt, Németh Anti góljával tudtunk fordítani. A szünetre megint ellenfelünk szerzett vezetést. A második félidőben parádés játékkal tudtuk folytatni a meccset, aminek köszönhetően Sajbán Miki és Bálint Lackó szerzett fontos gólokat, amellyel újra fordítani tudtunk.

Futsal NB II., 7. forduló - Közel a döntetlenhez

2011. november 7. - Az első helyen álló rutinosabb Veszprém kezdett jobban és két gól előnnyel. Végig küzdöttünk és többnyire felvettük a ritmust ellenfelünkkel, az első játékrészben még szépítenünk is sikerült Sajbán Miki góljával.

Futsal NB II., 5. forduló - Viharos pontvesztés

foto2011. október 25. - A BME utáni forduló után egy újabb rangadó következett az FTC ellen. Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz az első helyen álló csapat ellen, még az NB I-es játékosok kisegítésével is. Az első félidőben mondhatni mindkét csapat kiegyensúlyozott játékot nyújtott a gólok is felváltva születtek. A vezetést a Fradi szerezte meg, de Golyó találatával rögtön egyenlítettünk. A második gólnál Bringa volt eredményes, ezáltal az első játékrész döntetlennel zárult.

Futsal NB II., 4. forduló - Megküzdöttünk a 3 pontért

foto2011. október 17. - Az NB II-ben is a BME ellen kellett bizonyítanunk, ezen a kiélezett mérkőzésen az utolsó másodpercig kellett harcolnunk a 3 pont megszerzéséért. Ellenfelünk kezdett jobban, de nem hagytuk magunkat és a félidőre Breno góljaival 2:1-re módosítottuk az eredményt.

 

Futsal NB II., 3. forduló - Biztos győzelem

2011. október 11. - Az első NB II-es hazai meccsünket az NB I-es mérkőzés után játszottuk. Jó játékkal és két góllal kezdtünk, de ellenfelünk még az első félidőben 4-2-re fordított, ami nehéz második játékrészt hozott. Küzdöttünk és meg is hozta a gyümölcsét, hiszen most mi fordítottunk, de csak egygólos vezetést tudtunk szerezni. Az utolsó percekben azonban elfáradtunk és ellenfelünk kihasználva ezt be tudta gyűjteni a 3pontot.

Futsal NB II., 2. forduló - Nehéz meccs

foto2011. október 3. - Az első NB II-es hazai meccsünket az NB I-es mérkőzés után játszottuk. Jó játékkal és két góllal kezdtünk, de ellenfelünk még az első félidőben 4-2-re fordított, ami nehéz második játékrészt hozott. Küzdöttünk és meg is hozta a gyümölcsét, hiszen most mi fordítottunk, de csak egygólos vezetést tudtunk szerezni. Az utolsó percekben azonban elfáradtunk és ellenfelünk kihasználva ezt be tudta gyűjteni a 3pontot.

Futsal NB II., 1. forduló - Szép bemutatkozás

foto2011. szeptember 27. - A második fordulóban az évek óta egyik legnehezebb ellenfelünkhöz érkeztünk. A csodálatos új csarnokukban kerülhetett sor a nagy, Berettyóújfalu és Aramis összecsapásra. Rosszul kezdtük a mérkőzést, hiszen hagytuk ellenfelünket 2:0-s vezetéshez jutni. Golyó, a fiatal UP válogatott játékosunk góljával csökkentettük a hátrányunkat, de 1perc múlva újra 2gólos előnyhöz jutott az MVFC. Gyenge játékunknak köszönhetően mindhárom pontunkat a hazai csapatnak ajándékoztuk.

Aramis az NB II-ben is

foto2011. szeptember 19. - A 2011/12-es szezonban az Aramis az NB I-es és az 5 UP csapata mellett az NB II-es bajnokságban is szerepelni fog. Gondolom nem ér senkit meglepetésként, ha azt írom ez a csapatunk főként a fiatal tehetségekre épül, többek között, akik már megvillogtatták tavaly az UP-ban tehetségüket. Ezt a csapatot a budaörsi Liver és a foci világában ismert Németh Antal fogja irányítani.