U19-es bajnokcsapat

foto2012. június 16. - Az utolsó meccs utolsó percében rúgott góllal döntöttük el a győzelmünket és jutottunk be biztosra a legjobb négybe. Érdekesre sikerült a középdöntő,  -a csarnok előtti 40perces várakozás után- kicsit megcsúszás kezdődhetett a hazaiak elleni mérkőzés. A rangadó kezdetén támadások sorozatát láthattuk, a Cső-Montage bombázta a kapunkat, Soós Arni hárított. Sajbán Máté és Farsang Bence góljával 2:0-s vezetésre tettünk szert, de a második játékrészben egyenlített és fordított ellenfelünk, így megszerezte első 3 pontját.

U17-es bronzérem

foto2012. június 16. - Az utolsó meccs utolsó percében rúgott góllal döntöttük el a győzelmünket és jutottunk be biztosra a legjobb négybe. Érdekesre sikerült a középdöntő,  -a csarnok előtti 40perces várakozás után- kicsit megcsúszás kezdődhetett a hazaiak elleni mérkőzés. A rangadó kezdetén támadások sorozatát láthattuk, a Cső-Montage bombázta a kapunkat, Soós Arni hárított. Sajbán Máté és Farsang Bence góljával 2:0-s vezetésre tettünk szert, de a második játékrészben egyenlített és fordított ellenfelünk, így megszerezte első 3 pontját.

U17 és U19  négyes döntők

2012. június 14. - Kialakultak az U17-es és U19-es négyes döntők csapatai, helyszínei és időpontjai. Az összes meccsen kiélezett, jó játékra számítunk és az erős mezőny miatt szoros mérkőzésekre. Mindenkinek jó felkészülést kívánunk az elkövetkező pár napban.

 

Az U17-es srácainkkal csoportelsőként kerültünk be, a Berettyóújfalu csoport másodikként. A másik csoportból a Gödöllő és a Cső-Montage jutottak tovább. A 2012.06.17-én, 10.00-kor Budaörsön kerül megrendezésre a négyes döntő, ahol első ellenfelünk a Cső-Montage lesz.

 

Az U19-es gárdánk csoport másodikként jutott be, a Cső-Montage csoportelsőként. A másik csoportból az ETO és az FTC került be. A 2012.06.16-án, 10.00-kor Üllőn lesz a négyes döntő, ahol a döntőbejutásért a Győrrel játsszunk.

 

foto

U17, középdöntő - 2012.06.09.

foto2012. június 9. - Az U17-es srácainkkal első helyen jutottunk tovább a középdöntőbe, és most 3-ból 3 győzelemmel a legjobb négy közé. Az első mérkőzést az ETO-val kezdtük, szép játékkal 5-1-es győzelmet arattunk. Azonnal jöhetett az újabb megmérettetés, a hazai Berettyóújfalu ellen. Izgalmasabb mérkőzést láthattunk, minkét csapat jól felkészült és győzelemre kész volt. Az MVFC szerzett hamar vezetést, de Szabó Robi góljával tudtunk egyenlíteni az első 20 percben. Lendületes játékot és több figurát alkalmaztak, Szitkó mester ill. Frank mester által irányított csapatok. Vasi Ádi gólja hozta a 2-1-es fordítást, közben Soós Arni remekül védte a kapunkat.

U19-es nemzetközi torna

foto2012. június 3. - A tavalyi barátság kialakulás után újra meghívást kaptunk Szerbiába egy nemzetközi futsal tornára. Szintén június első hétvégéjén rendezték az U19-es tornát Novi Sadban. A tapasztalatok alapján tudtunk magas színvonalú mérkőzésekre érkezünk és vártuk hogyan tudunk szerepelni a szerb, szlovák, horvát, macedón és bosznia-hercegovinai csapatok ellen. A csoportunkban a hazai 'Tvrdjava'  és a szintén számunkra nem ismeretlen 'Kosice'. A szervezés, a vendéglátás és a díjkiosztás a gyönyörű kilátással rendelkező helyszín most is lenyűgöztek.

U15, középdöntő - 2012.06.02.

2012. június 2. - Az alapszakaszban ugyan az északi csoport első helyén végeztünk, viszont a Győrben megrendezett középdöntőn az év legrosszabb teljesítményét nyújtottuk. A hazaiakkal kezdtünk, ahol bizony már látszódott, hogy az egész csapat bal lábbal kelt fel és a 100%-os gólhelyzeteket is kihagytuk. A nyíradonyiak ellen sem találtuk a fonalat, hát még a góllövő cipőnket, így újabb vereség lett a vége.

U19, középdöntő - 2012.05.26.

foto2012. május 26. - Az utolsó meccs utolsó percében rúgott góllal döntöttük el a győzelmünket és jutottunk be biztosra a legjobb négybe. Érdekesre sikerült a középdöntő,  -a csarnok előtti 40perces várakozás után- kicsit megcsúszás kezdődhetett a hazaiak elleni mérkőzés. A rangadó kezdetén támadások sorozatát láthattuk, a Cső-Montage bombázta a kapunkat, Soós Arni hárított. Sajbán Máté és Farsang Bence góljával 2:0-s vezetésre tettünk szert, de a második játékrészben egyenlített és fordított ellenfelünk, így megszerezte első 3 pontját.

Utánpótláscsapataink a középdöntőben

2012. május 25. - Az U15-ös és az U17-es csapatunk első helyen, míg az U19-es srácaink a második helyezéssel jutottak a középdöntőbe. Idén mindhárom csapatunknál a döntő a cél. Tóth Szabi által vezetett U15-ös fiaink tavaly is a döntőt játszották, ahol óriási csatában a Gödöllővel, a 2. helyezést értük el. Frank Tomi vezetésével, az U17-es korosztálynál szeretnénk megvédeni a bajnoki címünket. Németh Anti kezei alatt lévő U19-es gárdánkat tavaly kiejtették a középdöntőben, reméljük most a döntőbe tudunk kerülni.

 

foto

U15, 10. forduló - 2012.05.19.

foto2012. május 19. - Az utolsó fordulóban érdekesen szerepeltünk, az első meccsen lendületes játékkal megvertük a pár ponttal lemaradt Gödöllőt. Izgalmas mérkőzést láthattunk, a második félidőben szoros 2-1-es eredmény mellett sok támadás mindkét oldalról. Időn túli büntetőrúgáshoz jutott ellenfelünk, amivel esélyt kapott az egyenlítésre, de Iváncsik Norbi hárított, mellyel megtartottuk a győzelmet.

U17, 10. forduló - 2012.05.12.

foto2012. május 12. - Az utolsó fordulóba megfogyatkozva érkeztünk, játékosaink nagy részének iskolai elfoglaltsága volt. Az első meccsen a szokásos formánkat hoztunk a Kispest-BME ellen. A hazaiakkal szemben is eredményesek tudtunk lenni.

 

 

 

U15, 9. forduló - 2012.05.05.

2012. május 5. - Az U15-ös fordulók alapszakaszának is a végén járunk, most a Cső-Montage ellen biztosabb győzelmet arattunk kezdésként. A Gödöllő ellen nagyon szoros meccset játszottunk, 2:2-es fordulás után eredményesen szerepeltünk és 4:2-es vezetésre tettünk szert, de jött a fekete leves és a Bikák az utolsó fél percben egyenlítettek. Az FTC ellen megfordítottuk a mérkőzést és nagyobb gólaránnyal nyertünk.

U19, 10. forduló - 2012.04.29.

foto2012. április 29. - Véget ért az U19-es alapszakasz, ahol összességében szépen szerepeltünk és a végjátékban -az U17-es fiataljainkkal vegyítve- elért eredményeinknek köszönhetően csak 2 ponttal maradtunk le az első helyről. Az utolsó fordulóban az első mérkőzést izgalmassá tettük, de begyűjtöttük a 3ponotot. Az ELTE ellen egy jót játszottunk, gyakoroltunk több dolgot. Az első helyen végző győriek ellen pedig most nagy arányban tudtunk győzedelmeskedni.

U11, U13, 8. forduló - 2012.04.22.

foto2012. április 22. - Az U11-es srácok jól kezdték a tornát, a letámadásoknak és szép játéknak köszönhetően győzelmet arattak. A folytatásban sem maradt el a lelkesedés, de a rossz helyzetkihasználásunk miatt nem tudtunk újabb győzelmet bezsebelni. A nagyobbaknál meggyűlt a bajunk mindkét meccsen a pontszerzésekkel, a kevés gól, csak a döntetlen eredményre volt elég most.

U15, 8. forduló - 2012.04.06.

foto2012. április 6. - A hazaiak ellen jól kezdtünk, de a félidő végére mégis nagyobb arányban fordított ellenfelünk. A gödöllőiek hajtottak, mi még picit aludtunk a pályán és nem tudtuk behozni a hátrányunkat. A Cső-Montage ellen szokás szerint nagy csata volt, ahol ugyan esélyesebbként, de döntetlenre hoztuk a mérkőzést. A Vasassal jó meccset játszottunk, ahol szintén 3:3-as eredményt produkáltunk.

U19, 9. forduló - 2012.04.01.

foto2012. április 1. - Kezdésként az ELTE ellen egy jó és eredményes mérkőzést tudtunk játszani. A BME csapata kevés létszámmal tudott részt venni, ennek és a szép megoldásainknak köszönhetően nagyarányú győzelmet arattunk. Az utolsó meccsen megküszködtünk a szombathelyiekkel, a hibáink és a szerencsétlenségünk ötvözete miatt még a döntetlen eredményt sem tudtuk megtartani.

U11, U13, 7. forduló - 2012.03.25.

foto2012. március 25. - Az U11-es srácok jól kezdték a tornát, a letámadásoknak és szép játéknak köszönhetően győzelmet arattak. A folytatásban sem maradt el a lelkesedés, de a rossz helyzetkihasználásunk miatt nem tudtunk újabb győzelmet bezsebelni. A nagyobbaknál meggyűlt a bajunk mindkét meccsen a pontszerzésekkel, a kevés gól, csak a döntetlen eredményre volt elég most.

U17, 8. forduló - 2012.03.17.

foto2012. március 17. - A négynapos szünet közepén picit megfogyatkozva, de annál inkább mindenki a maximumot magából kihozva hoztuk ismételten a 9/9 pontot. Az első meccs nehezen indult be számunkra, a fordulóról fordulóra jobban játszó BME-Kispesttel gyűlt meg a bajunk. Ellenfelünk szerzett vezetést, de a küzdésünk meg hozta a gyümölcsét és meg tudtuk fordítani a mérkőzést. Németh mester és az akarásnak köszönhetően meg tudtuk tartani az előnyünket és ezáltal a 3 pontunkat.  

U19, 8. forduló - 2012.03.04.

foto2012. március 4. - Az éllovas ETO-val kezdtünk, akikkel a szokott módon nagy csatát vívtunk. Ellenfelünk szerzett vezetést, de a következő percben Milák Tomi csodálatos góljával válaszoltunk. A továbbiakban is sok helyzetet és izgalmat láthattunk, de a győriek hálóőre Németh Tomi és nálunk Soós Arni sem hagyott több labdát a hálójába jutni, így maradt a döntetlen eredmény.

 

U11, U13, 6. forduló - 2012.02.25.

foto2012. február 25. - Egyre szorosabb mérkőzéseket játszanak a kicsik, de még sokat kell gyakorolni, hogy ez győzelmeket is jelentsen. Az U13-as korosztályban az utolsó fordulókban a helyzetkihasználásunk miatt vereséget szenvedtünk, de elkeseredni nincs okunk, hiszen a gyerekek lelkesek és munkájuk gyümölcse be fog érni.

U17, 7. forduló - 2012.02.19.

foto2012. február 19. - Az Üllőn rendezett tornán végig kiemelkedően szerepeltünk. Mindhárom ellenfelünket nagyarányú gólkülönbséggel győztük le, miközben gyakoroltuk az 5 a 4 elleni játékot és különböző figurákat. Összefogott csapatjátékot mutattak Frank keze alatt a fiatalok. Próbáltak minél kevesebb hibával és sok helyzetkihasználással élni a srácok, hiszen az adott tornákon kívül készülni kell a rájátszásra is a többi csoport legjobbjai ellen és mindig van mit javítani és fejlődni. A játékvezetők is kiemelkedően jó teljesítményt mutattak az eddigi tapasztalataink alapján.

U17, 6. forduló - 2012.01.22.

foto2012. január 22. - Nehezen indult ez a torna számunkra, a rangadón még fel sem mentük a pályára és vezetést szerzett ellenfelünk. Ki tudtunk egyenlíteni még az első félidőben. A második 20 percben mi szereztünk vezetést, de a Cső-Montage egyenlített. A győriek ellen szintén döntetlennel zártuk a félidőt, a második játékrészben sem láthattunk sok gólt, de itt meg tudtuk szerezni a 3 pontot. A szombathelyiek ellen egyértelmű győzelmet arattunk.

U15, 5. forduló - 2012.01.14.

2012. január 14. - Az első mérkőzésünket a nyomunkba lévő Gödöllővel játszottuk, akiknek most sikerült győzedelmeskedni feledtünk. Jobban kezdtük a mérkőzést, a félidőben 2:0-s vezetésre tettünk szert. A második 20 percben azonban nem találtuk a gólrúgó cipőnket, ellenben egy percen belül egyenlített ellenfelünk, sőt meg is fordították a mérkőzés állását.

U19, 6. forduló - 2012.01.08.

foto2012. január 8. - Egy lazább meccsel kezdtünk, ahol több dolgot gyakoroltunk és sok helyzetet értékesítettünk az ELTE ellen. A győriek ellen nagyon jól kezdtünk, az első percben gólt szereztünk Bálint Laci révén. Sok támadást láthattunk mindkét oldalon, de Soós Arni jó hálóőrként kapott gól nélkül hozta a meccset, míg Sajbán Miki mindkét félidőben rúgott gólt. Nagyon jó iramú, pörgős és sok taktikai dologgal ellátott mérkőzés volt mindkét csapat részéről, nagy siker, hogy így ismét meg tudtuk verni az éllovas ETO-t.

 

U11, U13, 4. forduló - 2012.01.07.

foto2012. január 7. - A legkisebb korosztályunk most nem tudott győzedelmeskedni, jókat játszottunk, gyakoroltunk. Sokat kell még fejlődnünk, a lehetőségek adottak és a lelkesedésük már kitűnő a srácoknak. Az U13-as gyerekeink az első mérkőzésen nagyarányú győzelmet arattak. A második, jó iramú meccsen megmaradt a félidei döntetlen eredmény, az azonos pontszámmal rendelkező Dinamo csapata ellen.

U19, 5. forduló - 2011.12.30.

foto2011. december 30. - Az év utolsó előtti napján Győrbe érkeztünk, ahol a vártnak megfelelően küzdelmes meccseket játszottunk és 11meccs után megdöntöttük a győriek veretlenségét. Az első mérkőzésen a szombathelyiek ellen szenvedtünk vereséget, ahol 1:1-es eredmény mellett sok helyzetet hagytunk ki.

 

U17, 5. forduló - 2011.12.29.

2011. december 29. - A két ünnep közötti fordulóban is hibátlanul szerepeltünk, az idei évben meg tudtuk tartani a veretlenségünket. Győrben először a BME csapatával játszottunk, ahol kiemelkedő győzelmet arattunk. A hazaiak elleni a 3 pont elhozatala sem volt kérdés. A Cső-Montage ellen nagyon jól kezdtünk, de a meccs végén belelendült ellenfelünk a gólgyártásba. Az utolsó pillanatig nagy volt a küzdés, de meg tudtuk tartani az előnyünknek köszönhetően a győzelmet.

U15, 4. forduló - 2011.12.28.

2011. december 28. - Elérkezett az első, két ünnep közötti forduló, ahol most nem tudtuk megfogni a Cső-Montaget, az utolsó percben kapott gól vitte el az összes pontunkat. Következtek a gödöllőiek, akiket ismét megvertünk. Az FTC csapata ellen nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, mi tudtunk az utolsó percben gólt szerezni, ami a 3 pontot jelentette.

 

U11, U13, 3. forduló - 2011.12.17.

foto2011. december 17. - Ezúttal Tolnára utaztunk, ahol U13-as csapatunk a Kispestieket 3-2-re verte és óriási hajrá közepette 1-1-es eredményt ért el Cső-Montage ellen. Az U11-es srácaink a tolnai csapatok ellen tudtak győzedelmeskedni, míg nagy csata közepette a Kispest 2. csapatától 3-2-es vereséget szenvedtünk.

 

U15, 3. forduló - 2011.12.03.

foto2011. december 3. - Gödöllőre érkeztünk, ahol rögtön a hazaiakkal kezdtünk. Játékunkban voltak kivetni valók bőven, de a kötelező 3 pontot elhoztuk. A folytonos UP rangadónak mondható Cső-Montage elleni meccs következett. Korozmán Kevin az UP tehetséges játékosa „verte meg” 6:4-re az üllői gárdát, hiszen Kevin vitte az egész csapatot a hátán ezen a tornán, nem mellesleg mind a 6 gólt ő rúgta.

 

U19, 3. forduló - 2011.11.26.

foto2011. november 26. - A kezdeti nehézségek után a hazai rendezésű tornán 6 pontot tudtunk szerezni. Első mérkőzésünkön magabiztos győzelmet arattunk a szombathelyi együttes ellen. A veretlen győrieket mi sem tudtuk megfogni, de jó mérkőzést láthattunk. A BME meccsen nagyon küzdöttek a csapatok, de az összeszedettségünkkel felül tudtunk kerekedni.

 

U17, 3. forduló - 2011.11.16.

2011.november 16. - Ismét a maximális pontszámot szereztük meg. Mindhárom mérkőzésen kiemelkedő teljesítményt nyújtottunk és a szép játéknak köszönhetően nagy gólarányokkal tudtunk nyerni.

U17, 2. forduló - 2011.10.16.

foto2011. október 16. - A második fordulóban is hibátlanul szerepeltünk, főként az utolsó mérkőzésen kellett megküzdenünk a 3pont el hozataláért. A Haladás ellen most is magabiztosan tudtunk nyerni, majd pihenés nélkül a múltkori fordulóban még nem szereplő Kispest ellen játszottunk. Itt a csapatmunka által sok játékosunk rúgott gól, így nagy arányú győzelmet arattunk.

 

U19, 1. forduló - 2011.10.01.

2011. október 1. - Az U19-es első forduló idén is nehézkesre sikeredett. A meccsek közötti cserélgetések, az új csapatok közötti szereplés elsőre csak 3 pont megszerzését hozta. A másik két mérkőzésen 1-1 gól választott csak el a döntetlen eredménytől.
Reméljük a következő fordulókban jóval több győzelmet tudunk szerezni.

U17, 1. forduló - 2011.09.17.

foto2011. szeptember 17. - A 2011/12-es bajnokságban a nyugati csoport U17-es fiataljai mérkőztek meg egymással legelőször. Izgalmas meccseket láthattunk, jó játékunknak köszönhetően fontos pontokat szereztünk meg, 3 meccsből 3 győzelmet arattunk.

 

 

Archívum