Futsal NB I 2011/12

Rájátszás, 4. forduló - 2012. május 14., hétfő

Győr, Magvassy Sportcsarnok
 
Rába ETO 5-2 (4-2) Colorspectrum Aramis

Játékvezetők: Kovács Gábor, Kömpf Gyula, Kovács Péter

Rába ETO: Balázs - Lódi, Ion, Gyurcsányi, Dróth
Cserék: Matkovics, Harnisch, Gabriel, Csopaki, Szeghy, Bárdosi
Vezetőedző: Marco Antonio Angulo Lopez

Aramis: Sikur - Németh P., Dávid, Roni, Tóth Sz.
Cserék: Hasenauer, Birinyi, Sivák, Korozmán, Nagy G., Kovacsics, Tyukász
Vezetőedző: Frank Tamás

Gólszerzők: Ion (4', 12'), Lódi (13', 18', 39') ill. Sivák (15'), Tóth Sz. (19')

Sárga lap: Gabriel (27') ill. Sikur (18'), Hasenauer (32')

Szerencsétlenség 

Az ETO-hoz érkezve önmagában nehéz feladat győzelmet aratni, főleg ha üldöz a szerencsétlenség. A legnagyobb hibánkon nem tudunk túllépni, hogy a kidolgozott helyzeteink többségét már végre gólra váltsuk, bár ezen a mérkőzésen a megszerzett gólt sem adták meg… Sok lehetőségünk volt az első játékrészben előnyhöz jutni, mégis a hazaiak vezettek 3:0-ra. Végre Sivi gólt rúgott és kezdtünk feltámadni, majd kimaradt helyzeteink után nagyobb hátrányba kerültünk. A szünet előtt Tóth Szabi gólja csökkentette ezt, de feszülten vonultunk az öltözőbe.

A fordulás után újabb lehetőségek álltak fent számunkra, akár az egyenlítésre. Nagy befolyással volt a meccsre, amikor -véleményünk szerint- Ricsi gólját nem adták meg (nekünk úgy tűnt, Kömpf úr már középkezdést mutatott, de meggondolta magát, talán a győriek nagy meglepetésére is a gólt jelző sípszó elmaradt…

és tovább folytatódott a mérkőzés), kicsit összetörtünk. - Rossz helyezkedés miatt nem adták meg a gólt, Kömpf úr sokadszor hoz az Aramis ellen, mérkőzést befolyásoló ítéletet.- Sajnos, Kömpf játékvezető úr többek véleménye szerint ismét olyan döntést hozott, ami az Aramist sújtja, most éppen nem látta, hogy Balázs Zoli a kapuból ütötte ki a labdát (aki több játékostársával együtt, maga is elmondta, hogy ez bizony nagy valószínűséggel gólvonalon túl volt), ezért bátran állítjuk ezt a tényt. Lélektanilag mindenképpen nagy előny lett volna a 4:3-as idegenbeli eredmény, főként úgy hogy még sok perc volt a második félidőből. Az egyenlítés érdekében ismét alkalmaztuk az 5 a 4 elleni játékot, de sajnos ezzel is Győrnek kedveztünk, hiszen az idő rohant, kapura nem igazán tudtunk rúgni, majd az utolsó 5másodperben még ők találtak ebből gólt, így a nagyobb eredménykülönbség nem tükrözi ezt a döntetlen szagú meccset.

foto

Képek a mérkőzésről »