Futsal NB I 2011/12

Rájátszás, 5. forduló - 2012. május 17., csütörtök

Budaörs, Budaörs Városi Sportcsarnok
 
Colorspectrum Aramis 3-9 (1-5) Rába ETO

Játékvezetők: Nagy Róbert, Varga László, Rózsa Norbert

Aramis: Tyukász - Németh P., Dávid, Roni, Tóth Sz.
Cserék: Hasenauer, Birinyi, Sivák, Korozmán, Nagy G., Kovacsics, Soós
Vezetőedző: Frank Tamás

Rába ETO: Balázs - Ion, Lódi, Dróth, Jose
Cserék: Harnisch, Gyurcsányi, Szeghy, Gabriel, Bárdosi, Eduardo, Matkovics
Vezetőedző: Marco Antonio Angulo Lopez

Gólszerzők: Roni (18', 34'), Korozmán (40') ill. Jose (2', 20'), Lódi (3', 33'), Gyurcsányi (5'), Harnisch (16', 26'), Ion (23'), Eduardo (25')

Sárga lap: Roni (8'), Németh P. (39'), Kovacsics (40') ill. Eduardo (6'), Ion (10'), Gabriel (16')

Már 2-0, nem ide

A második mérkőzést úgy kezdtünk, hogy elfelejtettünk kijönni az öltőzőből, ráadásul Sikur Lali 5 sárgalapja miatt a lelátóra kényszerült. Négy perc alatt 3-0-ás vezetésre tettek szert a győriek, ekkor jött a nagy lehetőség, Sivi kapott egy álompasszt, de üres kapura ezt az óriási helyzetet kihagytunk, ami duplán megpecsételte sorsunkat, főként még egy kapott gól után. Büntetőrúgásokhoz jutottunk, amelyikből Roni a másodikat tudta könyörtelenül bevágni, majd úgy tűnt az utolsó percet már megint az öltőzőbe töltöttük.

Az 5-1-es fordulás nem volt bíztató, majd a következő 5 perc szintén nem nekünk kedvezett és plusz egy öngól segítségével 8-1-re húzott el az ETO. A meccs végén még próbáltunk szépíteni, Roni és Krisz tudták a helyzeteket értékesíteni.

Fájdalmas és nagyarányú vereséget szenvedtünk a címvédőtől, a hétfői jó játék után egy nagyon rossz csütörtöki szerepléssel. Reméljük a 3. meccsen meglepetést tudunk szerezni vendégként és még egyszer utazhatnak a győriek Budaörsre.

foto

Képek a mérkőzésről »