Futsal NB II 2011/12

1. forduló - 2011. szeptember 26., hétfő

Soroksári TE - Colorspectrum Aramis-Illyés 2-2 (1-1)

Játékvezetők: Rózsa Norbert, Bartók Eszter, Bartók József

Soroksári TE: Hajnal - Balogh P., Gáspár, Seres, Tóth P.
Cserék: Varga, Szalai, Kozó, Hrunevics, Nábelek
Vezetőedző: Takács László

Colorspectrum Aramis-Illyés: Soós - Farsang, Vattamány, Sárosi, Szabó V.
Cserék: Seregi, Németh A., Gorjánácz, Lakatos, Sajbán, Bálint
Vezetőedző: Németh Antal

Gólszerzők: Tóth P. (17'), Kozó (27') ill. Németh A. (11'), Vattamány (37')

Sárga lap: Szalai (7') ill. Soós (17'), Vattamány (30')

Szép bemutatkozás

Az NB II-es nagyon fiatal csapatunk első mérkőzését a soroksáriak vendégségében játszotta. Nehezen bírt egymással a két gárda, mindkét oldalon láthattunk helyzeteket. Az első gólt egy szép helyzetkialakítás után Anti (játékosedzőnk) rúgta, Dávid által adott passzból.

A félidő döntetlennel zárult, majd ellenfelünk szerzett vezetést. A más NB I-es és UP csapatokból kilátogató nézők sem panaszkodhattak, hiszen egy nagyon pörgős, szép megoldásokkal telitűzdelt játszmát láthattak. A 37.percben, a már gólpasszt adó Kicsi egyenlített, úgy 13méterről elrúgott bomba góljával. A 3pont megszerzésére is voltak lehetőségek, de maradt a döntetlen eredmény.

Az U17, U19-es és az idén már „kiöregedett” játékosokkal telitűzdelt gárdánk nagyon jól teljesített a bemutatkozó mérkőzésén. Reméljük a bajnokság során egyre több tapasztalatot gyűjtve hasonlóan jó játékkal és eredményekkel tudunk majd szerepelni.

Következő mérkőzésünk hazai pályán lesz a Vasas ellen, 20.20-kor a Budaörsi Városi Sportcsarnokban, az első hazai mérkőzésünket megelőzve az NB I-es csapatunk fog megküzdeni 18.30-as kezdettel, a bajnokság egyik legérdekesebb ellenfelével a BME gárdájával.

foto

Képek a mérkőzésről »