Futsal NB II 2011/12

15. forduló - 2012. január 13., péntek

BME Docler Akadémia II. - Colorspectrum Aramis-Illyés 5-3 (2-1)

Játékvezetők: Rózsa Norbert, Kovács Péter, Gál Péter

BME Docler Akadémia II.: Haffner - Varga, Barabás, Nagy B., Biczó
Cserék: Bártfai, Hudák, Fazekas, Andorka, Nagy Cs., Baki
Vezetőedző: Csernai Gábor László

Colorspectrum Aramis-Illyés: Soós - Sárosi, Farsang, Vattamány, Bálint
Cserék: Gorjánácz, Ködöböcz, Birinyi, Korozmán, Seregi, Tyukász
Vezetőedző: Németh Antal

Gólszerzők: Andorka (9'), Hudák (17', 28'), Bártfai (27'), Varga (31') ill. Seregi (17'), Ködöböcz (24'), Gorjánácz (25')

Sárga lap: - ill. Ködöböcz (19')

Nem sikerült

A tavaszi szezonban gólokban  jobb volt a BME csapata ellenünk. Foghatnánk a péntek 13-ra is a vereségünket, de sajnos nem tudtuk a helyzeteinket kihasználni. Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, sajnos ellenfelünk szerzett vezetést, csak a 17.percben egyenlítettünk, de azonnal kaptunk újabb gólt. A félidőben nehezebb volt így az öltözőbe menni, de semmi sem volt még veszve, hiszen a fiatalok játékára nagy panasz nem volt.

A második félidőben hamar megszereztük az egyenlítő gólt, sőt a vezető gólt is. A parádésan teljesítő hálóőreink ellenére jött a fekete leves és amilyen gyorsan fordítottunk az eredményen, ellenfelünk is követte a példánkat. Elővettük az 5 a 4 ellen játékot, de pár percre rá újra a BME szerzett gólt, mellyel 2gólos előnyük lett, de még 10perc a mérkőzésből.  A további gólszerzések nem sikerültek, így most pont nélkül maradtunk. Készülünk tovább a remélhetőleg jobbnál jobb mérkőzésekre, január 23-án az FTC-nél kell megmérettetni magunkat és bízunk benne, vissza tudunk vágni az őszi szezonba szenvedett vereségünk után.  

foto

Képek a mérkőzésről »