Futsal NB II 2011/12

Rájátszás, 5. forduló - 2012. április 10., kedd

KHSC-Victoria Sport - Colorspectrum Aramis-Illyés 2-7 (1-4)

Játékvezetők: Vass Zsolt, Freischmid Zsolt, Husz Tamás

KHSC-Victoria Sport: Péter - Szabó Sz., Tóth G., Németh A., Páli
Cserék: Bertók, Fekete A.
Vezetőedző: Németh István

Colorspectrum Aramis-Illyés: Soós - Farsang, Vattamány, Sajbán Mi., Gorjánácz
Cserék: Panda, Németh A., Bálint, Sajbán Má., Gergely, Ragadics, Réti
Vezetőedző: Németh Antal

Gólszerzők: Szabó Sz. (19'), Fekete A. (39') ill. Gergely (10'), Farsang (15'), Sajbán Má. (16', 38', 40'), Ragadics (18'), Gorjánácz (35')

Sárga lap: -

Szép játékkal  

Küzdelmes mérkőzést játszottunk Keszthelyen, ahol már az elején szép játékkal kezdtünk. Folyamatos támadást láthattunk mindkét csapat részéről, fontos volt, hogy az első gólokat mi tudtuk szerezni. A csapatjátéknak köszönhetően Gergely Barnus szerezte a vezető gólt, majd Farsang Bence és Sajbán Máté növelte előnyünket. Ellenfelünk sem adta fel, de Soós Arni parádézott, majd a szünet előtt Ragadics Krisz szerzett gólt, így megmaradt a fölényünk.

A 4:1-es fordulás után sokáig nem született gól, de folytattuk a fegyelmezett és eredményes játékunkat. A hazaiak bevállalták az 5 a 4 elleni játékot, melyben szintén szenzációsan szerepeltünk, a jó védekezés, a kapott gól nélküliség mellett Márió még gólt is szerzett. Az utolsó percekben is ment a küzdés, a keszthelyiek is rúgtak még egy gólt, de Sajbán Máté duplázott a végén, ezzel is megnyugtatva a csapatot.

 

foto

Képek a mérkőzésről »