Futsal NB I., 8. forduló: Tartjuk nagyszerű formánkat

foto2008. október 29. - Továbbra is veretlen és nagyszerű formában van csapatunk, hiszen a bajnokság 8. fordulójában a nagy terveket szövő, fanatikus közönsége által támogatott FTC otthonában 6-3-arányban győztünk. Semmi megilletődöttség nem látszott csapatunkon a mérkőzés elején, sőt olyannyira jól kezdtünk, hogy az első percben Sivák Peti a harmadikban Csernai Gabi talált be Tóth Gyula kapujába, és ezzel máris kétgólos volt az előnyünk.

U-21-es bajnokság: Felemás kezdet

foto2008. október 28. - Az U-21-es bajnokság első fordulóját rendeztük Budafokon, ahol csapatunk a lejátszott három meccsen egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel zárt. A legjobban a Goldball RFC Csömör fiataljai teljesítettek akik ezzel az eredménnyel a csoport élére ugrottak. Folytatás november 8-án Csömörön, ahol reméljük a mostaninál több pontot tudunk majd összeszedni.

BLSZ utánpótlástorna

foto2008. október 28. - Bemutatkozott az U-13-as csapatunk is a BLSZ által szervezett futsaltornán, mégpedig nem is akárhogyan, hiszen a lejátszott négy meccsből mind a négyet magabiztosan nyerték meg.

 

 

 

Futsal NB I., 8. forduló
Népliget
logo   logo
Allianz-FTC 3-6 Colorspectrum Aramis
Kezdődik az U-21-es bajnokság

2008. október 21. - Október 23-án csütörtökön kezdetét veszi az idei U-21-es futsalbajnokság amely az idén 14 csapattal indul. A szervezők a csapatokat területi elv alapján két négyes és két hármas csoportba osztotta. Az alapszakaszban minden csapat köteles két tornát rendezni, egy-egy tornán mindenki játszik mindenkivel.

A jövő reménységei

foto2008. október 21. - Folytatódott a Budapesti Labdarúgó Szövetség által szervezett utánpótlás futsaltorna ahol a 11 és a 15 éves csapatunk után a 13 évesek is bemutatkoztak. Ebben a korosztályban két csapatot is indítunk, egyik együttesünk a 11 évesekhez hasonlóan a Terézváros- Aramis Futsal Suli néven indul, hiszen Terézvárosban tudjuk az edzéseket megrendezdezni. Elsősorban nem az eredmény számított hanem az, hogy ezek a gyerekek is megismerkedjenek a futsallal és mérkőzéseket is játszhattak. Vasárnap délután Újbudán, a Bártfai utcai műfüves pályán tovább folytatódnak a küzdelmek, ahol a másik 13 éves csapatunk is bemutatkozik majd.

Futsal NB I., 6. forduló: Újabb fontos győzelem

foto2008. október 14. - Az NB I. 6. fordulójában az eddig nem igazán jól szereplő Cső-Montage volt az ellenfelünk, akik igencsak megnehezítették a dolgunkat, és csak a mérkőzés utolsó harmadában tudtuk a magunk javára megfordítani az eredményt. A második félidei jó játékunknak köszönhetően 0-2-es félidő után 4-2 arányban győztünk, és továbbra is veretlen csapatunk. Az első játékrészt a vendégek kezdték jobban, bátran támadtak, jól védekeztek nem igazán találtuk az ellenszert.

Futsal NB I., 6. forduló
Budafok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 4-2 (0-2) Üllő FC Cső-Montage
Sikeres U-21-es futsalválogatott felkészülés

foto2008. október 10. - A héten két felkészülési mérkőzést is játszott U-21-es futsalválogatottunk Románia hasonló korú csapata ellen. Először Makón győzött válogatottunk 2-1 arányban, majd pedig egy nappal később Temesváron győztünk 6-3-ra. Az újjáalakuló csapatunktól ez nagyon szép eredmény, melyben több ARAMIS játékos is meghívást kapott. Válogatottunk szövetségi edzője Frank Tamás, Gremsperger Gábort, Frank Pétert, Rábl Jánost és Dávid Richárdot  is beválogatta a keretbe, akik nagyszerű játékkal hálálták meg klubedzőjük bizalmát.

Utánpótlástorna a BLSZ szervezésében

foto2008. október 7. - Nagyszabású futsal utánpótlástornát bonyolít le a Budapesti Labdarúgó Szövetség a 11-17 éves fiatalok számára. A nagyszerű kezdeményezésnek az Újbudai Sportcentrum ad otthont, ahol minden vasárnap délután más-más korosztály számára nyílik lehetőség a futsal megismerésére. Egyesületünk, Terézváros Önykormányzata valamint a Fehérvár FC segítségével a 11, a 13, a 15 és a 17 éves korosztályban is indít csapatot.

Futsal NB I., 5. forduló: Ha nehezen is de hoztuk a kötelezőt

2008. október 7. - Az NB I 5. fordulójában az eddig pont nélkül álló Szenteshez látogattunk, és a 33. percben szerzett Rábl Jani góllal 1-0 arányban győztünk. Ahogy várni lehetett ellenfelünk jól megszervezte védekezését, megszállták saját térfelüket és fegyelmezett védőmunkával próbálták hatástalanítani támadásainkat. Próbálkoztunk sok mindennel, lövésekkel, forgásokkal, variációkkal de sajnos gólt nem tudtunk szerezni.

Futsal NB I., 5. forduló
Szentes
logo   logo
Legrand-M-Szentes 0-1 (0-0) Colorspectrum Aramis
Futsal NB I., 4. forduló: Továbbra is veretlenül

foto2008. szeptember 29. - Folytatja nagyszerű szereplését csapatunk, ezúttal hazai pályán 0-1-es félidőről fordítva 5-3 arányban győztük le az eddig hibátlan Dupont-Fortuna együttesét.A mérkőzés első félideje azt hozta amit várni lehetett, ellenfelünk nagyszerűen megszervezte védekezését és kontratámadásokkal próbált zavart okozni. Ez olyannyira jól sikerült Kis János tanítványainak, hogy csapatunk játékát teljesen lefékezték és többnyire az ő akaratuk érvényesült.

Futsal NB I., 4. forduló
Budafok
logo   logo
Colorspectrum Aramis 5-3 (0-1) Dupont-Fortuna FC
Futsal NB I., 3. forduló: Megérdemelt pontszerzés Csömörön

foto2008. szeptember 23. - A 3. fordulóban Csömörön lejátszott rangadón, egy élvezetes, izgalmas mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszottunk, amely a mérkőzés képe alapján igazságosnak mondható. A mérkőzés elején mindkét csapat fegyelmezetten, inkább a biztonságra törekedve játszott, ennek ellenére mindkét kapusnak akadt védenivalója. Csapatunk inkább a labdatartásra, míg a hazaiak a kontratámadásokra helyezték a hangsúlyt, küzdelmes, izgalmas volt a mérkőzés ennek ellenére az első játékrészben nem esett gól.

Futsal NB I., 3. forduló
Csömör
logo   logo
Goldball RFC Csömör 2-2 (0-0) Colorspectrum Aramis
Futsal NB I., 2. forduló: Sikeres otthoni bemutatkozás

foto2008. szeptember 16. - Az első fordulóban megszerzett idegenbeli győzelem után hazai pályán is begyűjtöttük a három bajnoki pontot, miután 3-1 arányban legyőztük a Duna-Takarék AFC együttesét. Ahogy hazai pályán illik úgy kezdtük a mérkőzést, az első perctől támadólag léptünk fel és egyértelmű fölényt alakítottunk ki. Ezt a fölényt több helyzet, és számos szép támadás jellemezte, gólt azonban csak a 15. és a 16. percben szereztünk Dávid Ricsi és Szűcs Ricsi révén, így kétgólos volt az előnyünk a félidőben.

Futsal NB I., 2. forduló
Budafok, 100 néző
logo   logo
Colorspectrum Aramis 3-1 (2-0) Duna Takarék AFC
Futsal NB I., 1. forduló: Magabiztos győzelem a nyitányon

foto2008. szeptember 9. - A vártnál magabiztosabban 11-3 arányban győztünk Kecskeméten az újonc ellen a nyitányon. A kezdeti bizonytalanságok és egy igencsak elkerülhető gól után magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és Sivák Peti valamint Rábl Jani góljával a 10. percben 2-1-re vezettünk. Nem adta fel ellenfelünk ismét egyenlíteni tudtak de két fiatalunk Rábl Jani és Dávid Ricsi egy-egy góllal jelezték, hogy bizony az Aramis a jobb csapat.

Futsal NB I., 1. forduló
Kecskemét
    logo
Hírös Futsal Club SE 3-11 (2-4) Colorspectrum Aramis
Hétfőn Kecskeméten kezdjük a bajnokságot
2008. szeptember 7. - Véglegesedett az idei futsal NB-I programja és lebonyolítása. Az már korábban eldőlt, hogy 10 csapatos lesz a mezőny amely oda-vissza vágós alapszakaszt játszik (18 mérkőzés). Ezután az 1-8 helyezett csapatok rájátszással folytatják a bajnokságot mégpedig úgy hogy az 1. a 8.-al, a 2. a 7.-el, 3. a 6.-al, a 4. az 5.-el játszik két nyert mérkőzésig. A párharc vesztesei a 4-8. helyért a győztesek az 1-4. helyért játszanak tovább, majd a két győztes három nyert mérkőzésig tartó párharccal dönti el a bajnoki cím sorsát.

Az alapszakasz első fordulójában szeptember 8-án hétfőn az újonc Hírös Futsal Klub SE (Kecskemét) csapatához látogatunk, majd 12-én pénteken Budafokon fogadjuk a győri Duna Takarék AFC (volt Arrabona FC) csapatát. Hazai mérkőzéseinket továbbra is péntekenként este 8 órától játszuk Budafokon.
Egygólos vereség a Szuper Kupa Döntőn
foto2008. augusztus 30. - A tavalyi bajnok Mezei-Vill Berettyóújfalu csapata nyerte meg a Szuper Kupát miután 1-1-es félidő után minimális különbséggel 2-1 arányban jobbnak bizonyult csapatunknál. Mindkét csapatnak jó főpróbának számított ez a találkozó, hiszen ellenfelünk a BL selejtezőre mi pedig a bajnokságra készülünk gőzerővel. Az egész első félidőt viszonylag jó iram, nagy küzdelem de elég sok hiba jellemezte, mindkét csapatnak voltak gólszerzési lehetőségei, de gól csak a 18.percben esett.
Csütörtökön Szuper Kupa Döntő!
2008. augusztus 24. - Hamarosan megkezdődik számunkra a 2008-2009-es évad, hiszen augusztus 28-án csütörtökön este 8 órától Gyöngyösön a Berettyóújfalu csapata ellen Szuper Kupa Döntőt játszik csapatunk. Hét év után most fordult először elő, hogy nem ugyanaz a csapat nyerte a bajnokságot és a Magyar Kupát, így ilyen formában ez lesz az első összecsapás. A tervezett felkészülés elvégzése után bizakodva várjuk a találkozót, amely megnyerése óriási lökést adhat az idei bajnoki évre.

Aki a helyszínen szeretné megnézni az összecsapást és Gyöngyösön buzdítaná csapatunkat, az utazással kapcsolatban információt kaphat Mersich Pétertől a 20-442-56-56-os telefonszámon.
Csak 10 csapat indul az NB I-ben
2008. augusztus 24. - A lehetséges 12 helyett csak 10 csapat nevezett a 2008-2009-es futsal NB I-re, mivel a tavalyi negyedik Euro-Mobil-Trans Győr és a Szeged sem nyújtotta be nevezését. A felkért másodosztályú csapatok sem akartak élni az elsőosztályú lehetőséggel, így mindössze 10 csapatos lesz az NB I. Pénteken megtartották a bajnokság sorsolását, azonban a kevesebb nevezés miatt még nem dőlt el, hogy az alapszakasz két vagy három fordulóból áll majd.
Egy győzelem egy vereség
foto2008. augusztus 19. - Újabb két edzőmeccsen van túl csapatunk, melyek felemásra sikeredtek. Az első összecsapáson a szlovák élvonalbeli Mima Trnava ellen játszottunk és egy kiegyenlített jó mérkőzésen sajnos egygólos, 4-3-as vereséget szenvedtünk. Nagyszerűen szolgálta felkészülésünket ez a találkozó, hiszen mindvégig jó iramú, és helyenként nagyon színvonalas találkozót játszottunk, melyen a szerencsésebbnek mondható vendégek minimális győzelmet tudtak aratni.
Javában tart a felkészülés
2008. augusztus 15. - Csapatunk már több mint két hete elkezdte a felkészülést a következő, könnyűnek egyáltalán nem nevezhető szezonra. Első komoly megmérettetésünk augusztus 28-án lesz Gyöngyösön, ekkor este 8 órától a Szuper Kupa döntőt játsszuk majd a bajnok Mezei-Vill csapata ellen. Az első edzőmérkőzésünkön már túl is vagyunk, a Fortuna csapatát győztük le 8-2 arányban. A következő felkészülési meccsünk most pénteken 15-én lesz, 20.30 órától Budafokon, ellenfelünk a szlovák I. osztályú Mima Trnava. Augusztus 18-án hétfőn 19.00 órától a Dupont csapatát fogadjuk Budafokon, majd 21-én Csömörön vendégeskedünk. A csapat körül nem lesz nagy játékosmozgás és ez mindenképpen nagy szó az előző évekhez képest, sőt Szűcs Richárd és Piroska András leigazolásával még erősebb lesz keretünk. A bajnokság sorsolása augusztus 22-én lesz, ekkor tudjuk majd meg, hogy szeptember 5-én vagy 8-án játsszuk majd az első bajnoki mérkőzést.
Grassroots tábor Tiszaújvárosban

foto2008. július 5. -

Két korosztályban (U13 és U15)  4-4 csapat versenyzett a díjakért. A ’93-as és a ’95-ös korosztályban is a Colorspectrum Aramis Ügyi-Bügyi FS nyerte meg a kupát.